Kringloopwinkel Brocante bij de kerk in Moergestel

Ontdek unieke schatten bij Brocante bij de kerk in Moergestel – antiek, tweedehands items, meubels en meer met hoge waarderingen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“In deze locatie komt het aanbod van de verkopers geweldig goed tot hun recht. Er waren voor ons heel veel,hebben wij ook thuis dingen. We zouden er zo zelf bij kunnen gaan staan,als we afstand wilden doen van onze schatten. Er staat de verkopers binnen enkele weken een grote verhuizing te wachten.Veel succes in Moergestel en we komen daar zeker nog eens kijken.”

Els de Jong

“Altijd leuk! Een bijzonder mooie locatie met prachtige dingen van vroeger. Antiek brocante vintage. Redelijke prijzen en als je niks koopt heb je t idee dat je in een museum bent geweest. Aardige mensen aan de kassa. LET OP DE BROCANTE IN DE KERK IS PERMANENT GESLOTEN EN VERHUISD NAAR MOERGESTEL!”

Bernt van der Heijden (Petske)

“Brocante bij de kerk, gegarandeerde slagingskans om iets leuks te vinden voor de brocante liefhebbers. Fijn ongestoord snuffelen in verschillende units van de aanbieders. Ik vind hier altijd een mooie aanvulling oude medicatieverpakkingen voor mijn antieke dokterskast.”

Louis van Diessen

Meer reviews lezen…

Brocante bij de kerk in Moergestel: Een schatkamer vol tweedehands vondsten

Brocante bij de kerk, gelegen aan de Raadhuisstraat 1 in Moergestel, is dé plek waar je naar hartenlust kunt snuffelen tussen antieke en brocante tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.7 sterren, is deze kringloopwinkel een absolute must-visit voor liefhebbers van unieke vondsten.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Vraag je je af wat je kunt meenemen naar de kringloopwinkel? Bij Brocante bij de kerk in Moergestel zijn ze altijd op zoek naar interessante tweedehands artikelen. Van meubels en woonaccessoires tot kleding en boeken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Breng gerust je spullen langs en zie hoe ze een nieuw leven krijgen bij een gelukkige nieuwe eigenaar.

Waar moet je op letten bij een bezoek aan de kringloopwinkel?

Bij het snuffelen tussen de vele schatten in Brocante bij de kerk is het handig om op een paar dingen te letten. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de winkel gesloten is op maandag, dinsdag en woensdag. Op donderdag en vrijdag kun je er terecht van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Een andere tip is om regelmatig een bezoekje te brengen, aangezien er diverse verhuurders een stelling huren in de winkel. Dit betekent dat het aanbod voortdurend verandert en je telkens weer nieuwe schatten kunt ontdekken.

Hoe werkt Brocante bij de kerk?

Brocante bij de kerk is een kringloopwinkel die tweedehands artikelen koopt. Dit betekent dat je hier unieke items kunt scoren tegen aantrekkelijke prijzen. Het is ook goed om te weten dat de winkel toegankelijk is voor rolstoelen en dat er een genderneutraal toilet aanwezig is.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Brocante bij de kerk biedt meer dan alleen een geweldige shopping ervaring. Ze hebben ook verschillende unieke programma’s en services. Zo kun je bijvoorbeeld lid worden van de Facebook-groep Brocante bij de kerk, waar je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en nieuwe aanwinsten.

Daarnaast kun je de winkel volgen op Instagram om een sneak peek te krijgen van de nieuwste vondsten en inspiratie op te doen voor je eigen interieur.

Brocante bij de kerk in Moergestel is een waar paradijs voor liefhebbers van tweedehands schatten. Dus, als je in de buurt bent, vergeet dan niet langs te gaan en je te laten verrassen door al het moois dat deze kringloopwinkel te bieden heeft. Wie weet ontdek jij hier wel jouw nieuwe pronkstuk!

Keywords: kringloopwinkel Moergestel, kringloop Moergestel

118 gedachten over “Kringloopwinkel Brocante bij de kerk in Moergestel”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Brocante bij de kerk in Moergestel. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Brocante bij de kerk in Moergestel. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Brocante bij de kerk in Moergestel. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Als je van brocante spulletjes houd, dan moet je zeker een keer Brocante bij de kerk bezoeken. Erg leuk om rond te snuffelen en voor elk wat wils.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Brocante bij de kerk in Moergestel. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Leukste Brocante van Nederland. Helaas wonen wij niet in de buurt maar als wij in de regio op vakantie zijn komen wij altijd even snuffelen en gaan nooit met lege handen de deur uit! Nog altijd superblij met ons Kindje van Praag.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Leuke eigenaars met kennis van zaken.Mooie brocante spullen, 15 shops onder een dak.Gezellige koffiehoek met koekje ,ook nog eens gratis. Mvg Inge en dochter Britt

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Brocante bij de kerk, gegarandeerde slagingskans om iets leuks te vinden voor de brocante liefhebbers. Fijn ongestoord snuffelen in verschillende units van de aanbieders. Ik vind hier altijd een mooie aanvulling oude medicatieverpakkingen voor mijn antieke dokterskast.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Brocante bij de kerk in Moergestel. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Ze hebben er hele leuke spulletjes. Ik ben er nu 2 dagen achter elkaar geweest en iedere keer kom je weer iets nieuws tegen. Een echte aanrader als je van brocante spullen houdt!

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Brocante bij de kerk in Moergestel. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Superverrassende locatie met echte brocante. Trek er minimaal 1 uur vooruit voor een globale ontdekking. Tijd en ogen tekort.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter