Kringloopwinkel RataPlan in Monster

Ontdek unieke vondsten bij RataPlan Monster – boeken, kleding, meubels en meer met hoge klanttevredenheid en vriendelijke prijzen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

In het kort:

“Dit is een grote en goed ingedeelde kringloopwinkel. De spullen zijn gesorteerd. Beneden in de kelder vindt je grotere meubels en dat komt iets meer rommelig over. Boven vindt je ook veel kleding, vooral voor dames. Het aanbod van de kleding hangt niet echt gesorteerd. Maten, soorten en kleuren hangen kris-kras door elkaar. Het aanbod van heren bevat nauwelijks spijkerbroeken. Er zijn paskamers beschikbaar. Recht voor de ingang is een overladen volle balie met ingeleverde goederen. Dat kan mogelijk meer uit het zicht geplaatst worden, waardoor de winkel netter wordt. Het personeel aan de kassa is heel vriendelijk en vlot. Daarom 4 sterren voor deze kringloopwinkel in Monster.”

George Orwell

“Wat een enige zaak is de Rataplanwinkel in Monster. Enig personeel en prima manager!!!!! Daarnaast hele leuke uitstalling van alle spulletjes. Vooral de uitstalling van het serviesgoed beneden op de tafels uitgestald was een streling voor het oog. Dat is nu niet meer zo en dat vind ik jammer. Maar het blijft 1 van mijn favorieten winkels op mijn snuffeltochten naar leuke koopjes. Complimenten !!!!”

Margreet Willemsen

“Al vele kringloopwinkels gezien maar Rataplan in Monster blijft mijn favoriet tot nu toe. Ok, de prijzen zijn iets hoger geworden maar de producten worden ook met zorg gesorteerd en gepresenteerd. Gezellige sfeer en vaak aparte spulletjes!”

esthereyes73

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel RataPlan in Monster: Een Duurzame Schatjacht!

Ben je op zoek naar unieke tweedehands spullen in Monster, Zuid-Holland? Breng dan zeker een bezoek aan kringloopwinkel RataPlan. Deze gezellige winkel biedt een breed assortiment aan boeken, kleding, meubels, huishoudelijke apparaten, gereedschappen en nog veel meer. Met zijn gemiddelde beoordeling van 3,8 sterren, gaven klanten vooral positieve feedback over de prijzen en het behulpzame personeel.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij RataPlan Monster zijn ze altijd op zoek naar goede tweedehands spullen. Dus als je thuis ongebruikte kleding, meubels, boeken, of andere items hebt, breng ze gerust naar de winkel. Je kunt ook gebruik maken van de inname goederen service om je spullen te doneren. Op deze manier kunnen anderen er nog plezier aan beleven en draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in RataPlan Monster is het belangrijk om te letten op de prijzen. Klanten waarderen de goede prijs-kwaliteitverhouding van de producten in de winkel. Ook is het slim om goed te kijken naar de staat van de items die je wilt kopen, want tweedehands spullen kunnen natuurlijk gebruikssporen hebben. Daarnaast is het raadzaam om regelmatig een bezoek te brengen aan de winkel, omdat het assortiment continu verandert. Je weet nooit wat voor schatten je zult vinden!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij RataPlan Monster kun je op je gemak rondkijken en de spullen zoeken die je wilt kopen. Het vriendelijke personeel staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten. De winkel biedt ook verschillende service-opties, zoals bezorging en inname van goederen. Daarnaast is de ingang van de winkel rolstoelvriendelijk en is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Betalen is ook eenvoudig, want RataPlan Monster accepteert verschillende betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

RataPlan Monster biedt verschillende unieke programma’s en services aan haar klanten. Zo kun je online prijsopgaven krijgen voor specifieke items, zodat je snel en gemakkelijk kunt zien hoeveel iets waard is. Daarnaast is er een bezorgservice beschikbaar, wat handig is als je grote meubels of apparaten koopt. Ook heeft de winkel op de bedrijfslocatie diverse services, waaronder het controleren en repareren van aangeboden artikelen.

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij RataPlan Monster? Volg ze dan op Facebook en Instagram. Mis geen enkele update over nieuwe producten en evenementen.

Kringloopwinkel RataPlan Monster is een waar paradijs voor liefhebbers van tweedehands schatten. Kom eens langs en ontdek zelf het plezier van kringloopwinkelen. RataPlan Monster is gevestigd op Molenbrink 38, 2681 EZ Monster en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

150 gedachten over “Kringloopwinkel RataPlan in Monster”

 1. ★★★★★

  Nice store with nice staff! It is a pity that Rataplan does not hang the clothes to size, so you waste a lot of time and are always disappointed if you find something you like in the wrong size.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Wij komen regelmatig spullen brengen en kopen. Gaat eigenlijk altijd goed. Leuke spullen , redelijk goed geprijsd, Veel veranderingen regelmatig van spullen. Vind 1 personeelslid erg bazig en kan niet met klanten omgaan 1 x mocht een klant iets niet kopen omdat ze het product , dat zij wilde kopen,voor iets anders ging gebruiken dan waarvoor het was ( hahaha moet niet gekker worden) Nu ook, wil iets kopen waar 4 dezelfde prijsjes op geplakt zijn. Zonder iets te zeggen verwijderd zij de prijzen , ik vraag waarom ze ze niet scant. Bleken andere prijzen ook onder te zitten ( was niet te zien) Zegt zij: dit zijn oude prijzen , en zij geeft een andere prijs ( 3 euro duurder) . Ik geef aan , dat er 4 x dezelfde prijs op staat ( inderdaad wel over een andere prijs sticker ) en dat ik die prijs ga betalen en niks meer. Dan zegt zij , dat andere klanten dat erop plakken!! Huh , dus een klant gaat 4 dezelfde prijssticker van andere producten halen, plakken deze dan op een product , die je daarna niet koopt ! Ze was ervan overtuigd dat klanten dit doen , moet hier echt om lachen ( of zij denkt dat ik dat gedaan hebt en dan ga afrekenen , oeps dat zou heeeeel erg zijn , als zij zou weten wat mijn functie van werk is.) Maar ik ga niks meer brengen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Gezellige kringloop met veel assortiment. Altijd leuk om even te snuffelen. Regelmatig wat leuks gevonden. Alleen jammer dat de muziek in de winkel zo vreselijk hard staat, is geen achtergrondmuziek meer en daarmee zeer storend. Daarnaast zijn de prijzen flink gestegen, 8,95 voor een tweedehands spijkerbroek van de Primark vind ik behoorlijk duur. Jammer, zo schiet kringloop een beetje zijn doel voorbij.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Erg hoge prijzen, al diverse malen producten tegen gekomen die nieuw goedkoper zijn dan hier. Als je hier naar vraagt dan is het vaste antwoord dat het geprijsd wordt naar waarde en niet bespreekbaar. Zeker GEEN aanrader voor mensen met een kleine beurs.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Tot nu toe een paar keer kleding en keukenspullen gekocht van prima kwaliteit. Ik zou niet al mijn spullen standaard tweedehands kopen, maar als een artikel zich daarvoor leent, kom ik zeker weer terug.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel RataPlan. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan RataPlan. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Veel spullen te koop. Gangpaden kunnen wat krap zijn om elkaar te passeren. Straatparkeren kan druk zijn, parkeren kan bij parkeergarage in de buurt.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel RataPlan. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter