Kringloopwinkel Missiewinkel in Honselersdijk

Ontdek unieke vondsten bij Missiewinkel Honselersdijk: kleding, meubels, vintage en meer. Top beoordeeld voor service en kwaliteit. Bezoek ons nu!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:00-12:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag09:30-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wij noemen het altijd de wisselwinkel. Elke keer proberen we wat te brengen, maar ze hebben altijd wel wat leuks wat we mee terug nemen. Alles voor het goede doel, vaak geven we het speelgoed een paar weken erna gewoon weer terug. Hier zijn ze altijd oprecht blij met de spulletjes die je brengt. Dat is bij andere kringlopen wel anders.”

Jaap Verhoef

“Hele leuke missiewinkel echt mooie spullen voor kleine prijsjes!”

Sandra Van Der Valk

“Heerlijk om te lopen en kijken tussen de allerlei spulletjes 😍 …”

Miranda Brabander

Meer reviews lezen…

Missiewinkel: De Thrift Store in Honselersdijk

Missiewinkel, gevestigd aan Grote Waard 11 in Honselersdijk, is een kringloopwinkel die behoort tot de Werkgroep Missie, Ontwikkelingswerk en Vrede (MOV). Met een gemiddelde beoordeling van 4.9/5 sterren staat de winkel bekend om zijn uitstekende service en kwaliteit.

Wat kun je brengen bij de kringloop?

Bij Missiewinkel kun je verschillende soorten goederen doneren. Het is raadzaam om de spullen schoon en in goede staat aan te leveren. De exacte tijden waarop gebruikte goederen worden ingenomen, zijn te vinden op de website van de winkel. Jouw donaties dragen bij aan het creΓ«ren van positieve impact, niet alleen in Honselersdijk maar ook op diverse andere plekken. Missiewinkel zet zich namelijk actief in tegen armoede en ondersteunt projecten wereldwijd.

Waar op te letten bij Missiewinkel?

Als je de Missiewinkel bezoekt, zijn er een paar dingen waar je op kunt letten. Ten eerste biedt de winkel een ruim assortiment aan kleding. Of je nu op zoek bent naar vintage stukken of moderne outfits, je zult hier zeker iets passends vinden. Daarnaast organiseert de winkel unieke programma’s en evenementen om haar klanten iets extra’s te bieden. Van speciale kortingen tot interessante acties, er is altijd wel iets bijzonders gaande bij Missiewinkel.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Missiewinkel is het mogelijk om niet alleen spullen te doneren, maar ook om tweedehands items te kopen. Op woensdag van 09:00 tot 12:00 uur en zaterdag van 09:30 tot 13:00 uur staat het vriendelijke personeel voor je klaar. De winkel is gesloten op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag. Bij binnenkomst vind je een breed scala aan goederen, waaronder meubels, elektronica en huishoudelijke artikelen. Het aanbod varieert regelmatig, dus het loont zeker de moeite om regelmatig een bezoek te brengen aan deze gezellige kringloopwinkel.

Extra diensten en faciliteiten

Naast het doneren en kopen van tweedehands spullen, biedt Missiewinkel ook een aantal extra diensten en faciliteiten aan haar klanten. Zo is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor bezoekers. Bovendien worden op de website van Missiewinkel regelmatig interessante updates geplaatst, en kun je via Facebook op de hoogte blijven van het laatste nieuws en speciale evenementen.

Wil je graag iets doen tegen armoede en tegelijkertijd genieten van een unieke winkelervaring? Bezoek dan Missiewinkel in Honselersdijk en ontdek zelf waarom deze kringloopwinkel zo geliefd is onder haar klanten.

Meer informatie over kringloopwinkels in Honselersdijk vind je op de Kringloopwinkels in Honselersdijk pagina.

8 gedachten over “Kringloopwinkel Missiewinkel in Honselersdijk”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Gisteren zijn mijn vrouw en ik naar deze missiewinkel geweest en hebben daar voor de zoveelste keer een nare ervaring gehad met de dame achter de balie. Voor de zoveelste keer werd bij een geprijsd artikel ( dit keer een lamp ) gezegd dat dit te goedkoop aangeboden werd en dat wij dit toch moesten snappen. Mijn vrouw heeft dit nu al diverse keren meegemaakt in deze missiewinkel en dit is in mijn ogen een vorm van oplichting. Jammer !!

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Wij noemen het altijd de wisselwinkel. Elke keer proberen we wat te brengen, maar ze hebben altijd wel wat leuks wat we mee terug nemen. Alles voor het goede doel, vaak geven we het speelgoed een paar weken erna gewoon weer terug. Hier zijn ze altijd oprecht blij met de spulletjes die je brengt. Dat is bij andere kringlopen wel anders.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Missiewinkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Missiewinkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Missiewinkel. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter