Kringloopwinkel Rataplan Naaldwijk

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Kringloop Rataplan Naaldwijk – meubels, kleding, boeken en meer op 1000m² winkelplezier.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

In het kort:

“Vind het heerlijk om deze kringloop winkel te bezoeken en te struinen naar leuke /mooie dingen. De mensen die daar werken zijn heel aardig en behulpzaam. Ik heb er al heel veel leuke beeldjes en andere dingen kunnen kopen om er leuke huis decoraties van te maken tegen een goede prijs. Zeker in deze tijd van de Covid 19 kan ik op een creatieve manier mij zelf er goed mee vermaken. Groetjes, H. Mast”

Hilda Mast

“Leuke kringloop winkel met altijd vriendelijke en hartelijke ontvangst. Leuke kerstplaten gekocht voor weinig. Wanneer je iets komt brengen, in ons geval, goede kleding die niet meer gedragen werd, wordt je allerhartelijkst ontvangen. Zo leuk. Dat is toch veel leuker, dan kleding in een container doen?”

Monique Könning

“Nog niet eerder in deze rataplan geweest. Overzichtelijk veel licht. De gangpaden zijn bij een grotere drukte niet al te ruim. Groot assortiment met een variabel aanbod van spullen. Goed opgezet.”

Ralf Brehen

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Rataplan Naaldwijk: Alles wat je moet weten

Over Kringloopwinkel Rataplan Naaldwijk

Kringloopwinkel Rataplan in Naaldwijk is geen gewone kringloopwinkel. Gevestigd sinds 2013 in een nieuw pand, beschikt deze winkel over twee verdiepingen en een oppervlakte van maar liefst 1000 vierkante meter. Met ruime parkeergelegenheid voor de deur en 40 eigen parkeerplaatsen, is het gemakkelijk om een bezoek te brengen aan deze bijzondere kringloopwinkel in Naaldwijk.

Assortiment

In Kringloopwinkel Rataplan Naaldwijk vind je alles wat een tweede leven verdient. Van kleding, meubels en audioapparatuur tot fietsen, speelgoed en huishoudelijke artikelen – hier is het assortiment werkelijk eindeloos. Elke dag worden er nieuwe spullen ingeleverd of gratis opgehaald door Rataplan, waardoor je altijd iets unieks en nieuws kunt vinden. Het kringloopwinkelen bij Rataplan in Naaldwijk is niet alleen leuk, maar ook duurzaam. Door hergebruik te bevorderen, draagt deze kringloopwinkel bij aan minder CO2-uitstoot en biedt het werkervarings- en stageplaatsen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Rataplan Naaldwijk?

Bij Kringloopwinkel Rataplan Naaldwijk kan je verschillende spullen inleveren die een tweede leven verdienen. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en nog veel meer. Door jouw spullen naar Rataplan te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Rataplan Naaldwijk?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Rataplan Naaldwijk zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst biedt de winkel rolstoelvriendelijke ingangen en parkeerplaatsen, waardoor het voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is. Daarnaast zijn er verschillende betaalmogelijkheden, waaronder contactloos betalen met mobiel, creditcards en betaalpassen. Wees ook bewust van de review op de website die vaak prijzen, assortiment en personeel noemt.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het uitgebreide assortiment biedt Kringloopwinkel Rataplan Naaldwijk ook verschillende unieke programma’s, kortingen en services aan. Zo is er een bezorgservice beschikbaar voor het gemakkelijk thuisbezorgen van je aankopen. Daarnaast kan je goederen inleveren bij de winkel en is er zelfs een ophaalservice beschikbaar. Tijdens het winkelen kan je genieten van een heerlijk kopje koffie in de gezellige koffiecorner van de winkel. Mis ook geen enkele update of nieuws over Kringloopwinkel Rataplan Naaldwijk via hun Facebook en Instagram pagina’s.

Kortom, breng een bezoek aan Kringloopwinkel Rataplan Naaldwijk en ontdek het plezier van kringloopwinkelen op z’n best. Met een uitgebreid assortiment, duurzaamheid als uitgangspunt en een hart voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, biedt Rataplan een unieke winkelervaring in Naaldwijk.

Voor meer informatie over Kringloopwinkel Rataplan Naaldwijk en andere Rataplan filialen in Nederland, bezoek de website en ontdek de duurzame mogelijkheden.

151 gedachten over “Kringloopwinkel Rataplan Naaldwijk”

 1. ★★★★☆

  Bij ons laatste bezoek onaardige persoon bij het afrekenen. Wij hebben al heel veel mooie en nog goed bruikbare spullen gebracht en lopen vaak daarna even een rondje door de winkel. De laatste keer rond de kerst kocht ik een plantje. Toen zei de verkoopster tegen een collega: nou daar worden we ook niet rijk van. Een hele ongepaste en onaardige opmerking. Dus we gaan hier niets meer brengen of kopen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Onvriendelijke onfatsoenlijke medewerkers met heel veel ego. Ik ga liever naar Kringloopwinkel Rotterdamseweg Delft of Herenstraat Wateringen. Gaat om Naaldwijk. De meneer die daar werkt heeft me 2x toe ik er was geweest, heel onvriendelijk aangesproken, ook over de plek waar ik aan de balie moest staan. Toen ik de prijs wilde weten van een bank, zei hij heel onvriendelijk dat alle prijzen op de producten staan en dat ze er geld aan moeten verdienen. Weet niet waarom hij dat zo zei. Ik vroeg alleen wat de prijs was, omdat ik niet direct ergens op de bank de prijs kon vinden. Een vrouwelijke medewerkster die er toen bij stond, deed de volgende keer ook onvriendelijk tegen mij toen ik wat kwam ophalen. Van haar moest ik weer ergens anders aan de balie staan. En dat zei ze heel onvriendelijk. Toen ik zei dat ik de vorige keer op een andere plek moest staat van haar collega, reageerde ze weer heel onvriendelijk daarop en zei dat ze niet wist wie dat was, terwijl ze er de vorige keer ook bij stond.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Rataplan Naaldwijk. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Sommige medewerkers moeten echt leren wat fatsoensnormen zijn. Verder een prima winkel waar je weleens leuke spullen kunt scoren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Rataplan Naaldwijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Rataplan Naaldwijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Rataplan Naaldwijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Rataplan Naaldwijk. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Nog niet eerder in deze rataplan geweest. Overzichtelijk veel licht. De gangpaden zijn bij een grotere drukte niet al te ruim. Groot assortiment met een variabel aanbod van spullen. Goed opgezet.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Mooie zaak maar belachelijke duur. Zekers geen kringloop prijzenwaardig. 1,25 voor een dvd serieus. Alle prijzen staan vast terwijl er bij andere kringloop winkels nog over de prijs valt te onderhandelen is dat bij deze niet het geval .

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Veel te duur voor een kringloop. Ik raad deze kringloop niemand aan. Mannelijke personeel heel onvriendelijk naar de klanten toe. Met vriendelijke groet Bram

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter