Kringloop Naaldwijk

Ontdek betaalbare tweedehands schatten bij Kringloop Naaldwijk – Duurzaamheid en unieke vondsten in Naaldwijk. Open di-za, rolstoeltoegankelijk.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Prima winkel met wisselend aanbod. Overal duidelijk een prijssticker op de artikelen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Hebben ook een vestiging in Vlaardingen. Hebben ons prima geholpen met onze verhuizing en het bezemschoon opleveren van onze oude huurwoning. Voor de prijs hoef je niet zelf te tobben met verhuisdozen sjouwen.”

Patrick van Bergenhenegouwen

“Wij hebben de woning van mijn ( overleden zus) laten leegruimen en wij zijn daar zeer tevreden over. Natuurlijk kost dat best veel geld maar dit hadden we niet zelf kunnen doen. Wim was zeer deskundig, wist waar hij het over had. Bezems hoon opgeleverd. Prima gedaan!!”

Corry-en-Dirk Nauta

“Zeer tevreden over de snelle en nette wijze van ontruiming Keurig schoon opgeleverd Was voor mij de 1e keer om dit te doen, maar ik kan het zeker aan bevelen”

Ria Dangerman

Meer reviews lezen…

Kringloop Naaldwijk: Een Duurzaam Winkelavontuur in Naaldwijk

Kringloop Naaldwijk is een bekende kringloopwinkel in de stad Naaldwijk. Gelegen aan de Prins Hendrikstraat 26, is deze winkel een paradijs voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren is het zeker een bezoek waard. De openingstijden van Kringloop Naaldwijk zijn van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur. Een rolstoelvriendelijke ingang en parkeermogelijkheden maken het toegankelijk voor iedereen.

Wat kun je meenemen naar Kringloop Naaldwijk?

Als je op zoek bent naar tweedehands meubels, kleding, boeken, muziek, speelgoed, gereedschappen en meer, dan ben je bij Kringloop Naaldwijk aan het juiste adres. Het assortiment is gevarieerd en duurzaam winkelen staat centraal. Of je nu op zoek bent naar een uniek item voor je huis, een boek om te lezen of kleding om je garderobe mee aan te vullen, deze kringloopwinkel heeft het allemaal.

Waar moet je op letten bij een bezoek aan Kringloop Naaldwijk?

Bij het bezoeken van Kringloop Naaldwijk zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Veel reviewers spreken over de prijzen, die als redelijk en betaalbaar worden ervaren. Het personeel wordt vaak geprezen vanwege hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Ook wordt het ruime aanbod aan spullen gewaardeerd. Wees dus niet verbaasd als je iets unieks vindt tijdens je zoektocht.

Hoe werkt Kringloop Naaldwijk?

Kringloop Naaldwijk biedt ook diverse diensten en faciliteiten. Je kunt hier bijvoorbeeld goederen inleveren, gebruik maken van de ophaalservice, hun hulp inschakelen bij verhuizingen, of zelfs profiteren van hun woningontruimingsservice. Deze extra services maken het gemakkelijk om af te komen van spullen die je niet meer nodig hebt, terwijl je tegelijkertijd het milieu helpt.

Wil je meer informatie over Kringloop Naaldwijk of ben je benieuwd naar andere kringloopwinkels in Zuid-Holland? Bezoek dan https://www.kringloop-info.nl/zuid-holland voor een compleet overzicht. Ook kun je hier terecht voor de Facebook-pagina van Kringloop Naaldwijk.

Ga op avontuur in de wereld van duurzaam winkelen en breng een bezoek aan Kringloop Naaldwijk in Naaldwijk. Ontdek unieke schatten, steun het milieu en geniet van een gezellige winkelervaring!

119 gedachten over “Kringloop Naaldwijk”

 1. ★★★★☆

  Very satisfied with the quick and neat manner of evacuation Delivered neatly clean It was my first time doing this, but I can definitely recommend it

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top bezoek aan Naaldwijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Naaldwijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Naaldwijk. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Vind het heerlijk om in een kringloopwinkel te struinen. Maar hier rekenen ze veel te hoge prijzen. Helaas kun je hier niet pinnen. Beter ga je naar Rataplan die zit ook in Naaldwijk.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Naaldwijk. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Naaldwijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter