Kringloopwinkel Marcel in Nijmegen

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloopwinkel Marcel in Nijmegen voor boeken, kleding en meer met een hoge klanttevredenheid.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Socialmedia

In het kort:

“Deze kringloop is groter dan ik verwacht had. Een grote hal vol met spullen. Voor iedereen wel wat wils. Het is er niet te druk en er speelt muziek (al moet je wel van het Nederlandstalig genre houden). Niet alle artikelen zijn geprijsd en daardoor is er wel enige discussie mogelijk – maar sommige mensen maken hier dan misbruik van. Het is even zoeken om de lokatie te vinden, en het is niet in de beste buurt van Nijmegen, maar zeker de moeite waard.”

Alrik Hamer

“Na bezoeken van vele kringlopen her en der in Nederland, was dit toch wel een verademing. Net als andere kringlopen in Nijmegen goed geordend, waardoor je prettig kan zoeken. Heel anders dan sommige kringlopen waar je door de bomen het bos niet meer kan zien. Hoge prijzen ben ik wel gewend van hier (Rotterdam). Al vond ik dat hier eigenlijk juist reuze meevallen. Verder echt heel bijzondere dingen gezien, die je niet zomaar elke dag tegenkomt.”

Rick Berg

“Ik ga graag even kijken wat voor interessants er op computergebied in de winkel staat. Al vind ik de prijzen aan de hoge kant vind ik meestal wel iets wat ik kan gebruiken voor een goede prijs. De mensen die er werken zijn vriendelijk en er zijn altijd wel klanten (als ik er ben). Ruime keuze aan lp’s, cd’s en dvd’s. En die zijn echt heel goedkoop. Ik ga altijd met een goed gevoel weer de winkel uit.”

Sebastiaan Lekkerkerker

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Marcel: Duurzaam Winkelen in Nijmegen

Kringloopwinkel Marcel is een bekende kringloopwinkel gevestigd in Nijmegen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren, is het een populaire bestemming voor liefhebbers van tweedehands winkelen. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag, waardoor je voldoende tijd hebt voor een duurzaam avontuur bij Kringloopwinkel Marcel.

Wat kan je bij Kringloopwinkel Marcel brengen?

Bij Kringloopwinkel Marcel ben je van harte welkom om diverse spullen te brengen. Of het nu gaat om boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek, speelgoed of vintage items, de winkel neemt graag jouw tweedehands goederen aan.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van de winkel?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Marcel zijn er enkele zaken waar je op moet letten. Allereerst staan de prijzen vaak positief in de reviews vermeld. Daarnaast wordt het vriendelijke personeel regelmatig geprezen. Heb je zin in een heerlijk kopje koffie tijdens het winkelen? Dan heeft Kringloopwinkel Marcel een gezellige koffiehoek waar je kunt ontspannen.

Hoe werkt Kringloopwinkel Marcel?

Kringloopwinkel Marcel heeft een winkeloppervlakte van maar liefst 1.300 m2. Je kunt er terecht voor een breed scala aan tweedehands producten, waaronder boeken, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek, speelgoed en vintage items. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar vaak ook voordelig en uniek.

Naast het aanbieden van tweedehands items, biedt Kringloopwinkel Marcel ook diverse services en faciliteiten voor het gemak van haar bezoekers. Zo is de winkel goed bereikbaar per openbaar vervoer en beschikt het over een bezorgservice. Daarnaast is er een innamepunt voor het inleveren van goederen en is er een handige parkeerplaats aanwezig, met rolstoelvriendelijke ingang en parking.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van Kringloopwinkel Marcel? Volg de winkel dan op Facebook en blijf op de hoogte van duurzaam tweedehands winkelen via social media.

Ben je klaar voor een duurzaam winkelavontuur in Nijmegen? Breng dan zeker een bezoek aan Kringloopwinkel Marcel en ontdek de vele schatten die er te vinden zijn.

Voor meer informatie over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Gelderland, bekijk het overzicht op https://www.kringloop-info.nl en ontdek alle mogelijkheden voor duurzaam winkelen in deze provincie.

123 gedachten over “Kringloopwinkel Marcel in Nijmegen”

 1. ★★★★☆

  Rommelige winkel en zijn best wel duur , ondanks dat zij al hetgeen wat zij verkopen gratis krijgen , ook het meeste personeel zijn vrijwilligers. Dus tel uit je winst zou ik zeggen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel MARCEL. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel MARCEL. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Op zich een heel fijne kringloop met heel veel spullen. Maar bij het afrekenen word je niet goed van de stress en het getier van de mevrouw achter de kassa. Alles dubbel tellen en de prijzen die genoemd staan kloppen dan weer niet of zo (CDs moesten opeens per cd, ipv per doosje zeg maar, maar bij andere weer niet). Geen fijn gevoel aan overgehouden, maar ik vond het wel erg leuk om daar rond te speuren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  ik vind dat mensen ook gloeilampen matt softone flame van philips albert hijn merk 2 stuks hema merk ook naar de kringloopwinkel moeten brengen. niet alleen op marktplaats dus 40 watt 60 watt 75 watt een 100 watt standaart modellen kaars tipkaars een kogel een in de doosjes dienen de zelfde gloeilamp in te zitten van het zelfde merk een de zelfde wattage ik wou een keer wat 60 watt gloeilampen kopen van philips op marktplaats in velp dat bleek een bedrieger te zijn een 2 doosjes gloeilamen van het hema merk dus mensen breng dit soort gloeilampen ook naar de kringloopwinkel omdat er toch mensen zijn die ze nog gebruiken groeten van dennis

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  OPLICHTERS! Onze zoon heeft hier van zijn gespaarde geld een platenspeler gekocht. Bij thuiskomst blijkt er geen naald bij te zitten. We hebben gebeld en de naald zou bij de kassa bewaard zijn en had meegegeven moeten worden. Omdat we niet in de buurt wonen, duurde het even voordat we langs konden gaan. Eenmaal aangekomen bleek de naald er niet te liggen en was dat ons probleem . Ze konden niks doen en we hadden dus pech. Er werd zelfs gesuggereerd dat we de naald wel moesten hebben als hij daar niet lag (en dat we dus logen). Wat een pauperbende.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Bijzonder onaardige man. Dure spullen. Gaat hem duidelijk echt om geld en niet de kringloop bevorderen. Maar vooral gewoonweg een nare man.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Beste kringloop van Nijmegen. Slaag er altijd en de prijzen zijn zeer fatsoenlijk. Personeel is ook altijd aardig. Een kringloop zoals een kringloop hoort te zijn.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Ik koop eigenlijk weinig bij de kringloop, maar voor wat betreft brengen van oude spullen is het heel fijn. Bij de Milieustraat zijn ze altijd aan het zeuren over wat wel en wat niet, maar bij Marcel kan je de shoppers gewoon vol achterlaten!

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Large selection of nice antiques and household decor, but somewhat disorganized. Similar items are scattered throughout the store. Lots of things are stacked, so it is hard to see/ find what youre looking for without breaking something. Many items do not have a price tag, so you have to ask.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Deze man verkoopt bekraste computerspelletjes voor 3,50 (voor de pc en een paar Fifas voor de ps2) die eigenlijk de prullenbak in moeten. Ben er speciaal naartoe gegaan omdat hij beweert goedkoop te zijn. Ik meld hem dat netjes, vervolgens loopt hij na 15 seconden geirriteerd weg. Ik ben netjes maar rechtvaardig geweest in die 15 seconden. Dan maar op deze manier. Ook met andere spullen veel te duur

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Beste kringloop van Nijmegen naar mijn mening. Camera spulletjes zijn altijd heel erg zacht geprijsd. Helaas zijn er daar de laatste tijd minder van maar dat heeft natuurlijk ook met de populariteit van cameras te maken. Er is altijd vriendelijk personeel om je te helpen en ze hebben veel assortiment

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Ik ga graag even kijken wat voor interessants er op computergebied in de winkel staat. Al vind ik de prijzen aan de hoge kant vind ik meestal wel iets wat ik kan gebruiken voor een goede prijs. De mensen die er werken zijn vriendelijk en er zijn altijd wel klanten (als ik er ben). Ruime keuze aan lps, cds en dvds. En die zijn echt heel goedkoop. Ik ga altijd met een goed gevoel weer de winkel uit.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij MARCEL. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel MARCEL. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 16. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel MARCEL. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter