Kringloopwinkel Stg Leger Des Heils Welz- En Gezondheidsz

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Stg Leger Des Heils in Nijmegen en draag bij aan hun maatschappelijke programma’s.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag13:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag13:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Oke. Prima kop koffie of thee”

Jacqueline Muijres

“Super Dankbaar”

Daisy van Rooy

“Very beautiful”

Meer reviews lezen…

Stg Leger Des Heils Welz- En Gezondheidsz: Meer Dan Een Gewone Kringloopwinkel in Nijmegen

De Stg Leger Des Heils Welz- En Gezondheidsz is een bijzondere kringloopwinkel in Nijmegen die onderdeel is van het Leger des Heils. Naast het feit dat je er spullen kunt brengen en winkelen, biedt deze winkel ook diverse programma’s en diensten aan voor mensen die hulp nodig hebben.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij de Stg Leger Des Heils Welz- En Gezondheidsz kun je allerlei spullen brengen, zoals kleding, meubels, elektronica, boeken en speelgoed. De winkel accepteert goede, bruikbare spullen die nog een tweede leven verdienen. Door je spullen te doneren aan de kringloop, draag je bij aan duurzaamheid en help je tegelijkertijd andere mensen.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in de Stg Leger Des Heils Welz- En Gezondheidsz is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel de winkel zorgvuldig selecteert wat er wordt aangeboden, is het altijd verstandig om de spullen die je wilt kopen te controleren voordat je ze afrekent. Let ook goed op eventuele schade of defecten. Daarnaast is het handig om regelmatig een bezoek te brengen aan de winkel, omdat het assortiment voortdurend verandert.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

De Stg Leger Des Heils Welz- En Gezondheidsz is gevestigd aan de Molenweg 97 in Nijmegen en hanteert ruime openingstijden. Op maandag tot en met vrijdag is de winkel open van 10:00 tot 17:00 uur, op woensdag van 13:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten. Bij de kassa kun je betalen met betaalpassen.

Naast de reguliere kringloopactiviteiten, biedt het Leger des Heils ook een aantal unieke programma’s en diensten aan. Zo kun je vrijwilligerswerk doen, doneren aan het Leger des Heils of zelfs een actie starten om geld in te zamelen. Daarnaast biedt het Leger des Heils verschillende vormen van hulp, zoals ambulante begeleiding, beschermd wonen, buurtwerk en verslavingszorg. Het is een organisatie met een missie en geschiedenis die zich inzet voor mensen in nood.

Meer informatie over het Leger des Heils en haar activiteiten kun je vinden op hun website. Je kunt ook hun pagina’s op Facebook, Instagram en LinkedIn bekijken. Voor video’s kun je terecht op het YouTube-kanaal.

Ben je op zoek naar een duurzame manier om te winkelen en tegelijkertijd een goed doel te steunen? Breng dan een bezoek aan de Stg Leger Des Heils Welz- En Gezondheidsz kringloopwinkel in Nijmegen. Door te winkelen en schenken help je niet alleen anderen, maar geef je ook spullen een tweede kans. Met een gemiddelde beoordeling van 4.8/5 sterren kun je erop vertrouwen dat je een prettige en verantwoorde winkelervaring zult hebben.

6 gedachten over “Kringloopwinkel Stg Leger Des Heils Welz- En Gezondheidsz”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Stg Leger Des Heils Welz- En Gezondheidsz. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring met Stg Leger Des Heils Welz- En Gezondheidsz. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Stg Leger Des Heils Welz- En Gezondheidsz. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter