Kringloopwinkel Stichting Overal in Nijmegen

Ontdek duurzame schatten bij Stichting Overal in Nijmegen – uw kringloop voor boeken, meubels, mode en meer. Steun wereldwijde projecten.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag14:00-17:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag14:00-17:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Inzameling en verkoop van goederen. Het gebouw is duurzaam gebouwd. Mensen die spullen willen weggegeven, die nog heel, schoon en bruikbaar zijn, kunnen die aanbrengen. De mensen die de spullen nog kunnen gebruiken kunnen dit op hun beurt aanschaffen tegen een gunstige prijs. (hergebruik). De opbrengst gaat naar projecten in o.a. Afrika. Enorm goed doel.”

Frans Zoons

“Een van mijn favoriete kringloopwinkels in de regio. Een groot assortiment aan meubels, huisraad, boeken en DVDs. En ook niet duur. Maar wanneer gaan ze nu eens wat vaker open? Twee middagen per week, het is niks, even niet op de tijd letten en je bent weer te laat….”

Alrik Hamer

“De oudste kringloopwinkel in Nijmegen. Alle winst gaat naar goede doelen, en er werken alleen vrijwilligers. Heel erg de moeite waard om te bezoeken. In de achtertuin worden planten en moestuin groenten aangeboden door Stichting Kaardenbol en Stichting Gast.”

Hannah Corydon Kristensen

Meer reviews lezen…

Stichting Overal: De Duurzame Kringloopwinkel in Nijmegen

Over Stichting Overal

Stichting Overal is de oudste ideële kringloopwinkel van Nijmegen en wijde omgeving. Gelegen aan de Oscar Carréstraat, Bredestraat 52 in Nijmegen, bieden zij een uniek assortiment aan tweedehands spullen. Deze duurzame kringloopwinkel werkt uitsluitend met vrijwilligers, en de opbrengst wordt ingezet voor kleinschalige projecten overal ter wereld. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, is Stichting Overal een betrouwbare en gewaardeerde plek om te winkelen.

Wat kan je brengen naar Stichting Overal?

Wil je graag je gebruikte spullen een nieuw leven geven? Dan kan je deze brengen bij Stichting Overal. Het wordt aangeraden om de spullen zo schoon mogelijk in te leveren. De innametijden van gebruikte goederen zijn te vinden hier.

Wat kan je vinden bij Stichting Overal?

Stichting Overal heeft een gevarieerd assortiment, bestaande uit boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek, speelgoed, gereedschappen, brocante, computers, fietsen, meubels en vintage items. Door tweedehands spullen te kopen bij Stichting Overal draag je bij aan een duurzamere wereld.

Speciale programma’s en faciliteiten

Naast het brede assortiment biedt Stichting Overal ook diverse speciale programma’s, kortingen en faciliteiten om de winkelervaring nog aangenamer te maken:

 1. Bereikbaar per OV: Stichting Overal is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

 2. Bezorgservice: Als je niet in staat bent om de gekochte spullen zelf mee te nemen, biedt de bezorgservice uitkomst.

 3. Inname goederen: Naast het brengen van spullen naar Stichting Overal, kunnen ze ook bij je worden opgehaald. Neem contact op met de winkel voor meer informatie of om een ​​afhaalafspraak te maken.

 4. Parkeerplaats: Er is een rolstoelvriendelijke parkeerplaats beschikbaar, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel.

Voor degenen die geen enkele update over Stichting Overal willen missen, is de kringloopwinkel actief op Facebook. Volg de Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en duurzaam tweedehands winkelen.

Stichting Overal is dé plek waar je duurzaam kunt winkelen in Nijmegen. Met hun assortiment, speciale programma’s en faciliteiten, zorgen ze ervoor dat tweedehands shoppen een plezierige en milieuvriendelijke ervaring wordt. Kom langs bij Stichting Overal en ontdek de schatten die wachten om herontdekt te worden.

111 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Overal in Nijmegen”

 1. ★★★★★

  Wat een ontzettend leuke kringloopwinkel. Je kunt niet zo gek denken of ze hebben het wel. Veel speelgoed en het is geen bezwaar als de kids er even mee spelen. Van de prijzen sloeg ik echt achterover. Wat een kleine prijsjes. Het schijnt dat dit ook expres laag gehouden worden juist voor de mensen met een kleine beurs. Zelf leuk serviesgoed aangeschaft en een paar heel grote tuinplanten met bijpassende schotels. Boven ook veel kleding. Daar ga ik een volgende keer een keertje neuzen. Ook veel boeken, dvd s en lp s. En elektrische apparaten. Beneden stond nog een leuk klein kastje, maar die kreeg ik helaas niet meer mee. Het viel me op hoe gezellig het aanvoelde: leuke muziek aan en vriendelijke mensen die er werken. Ik begreep van een van de medewerkster dat, na aftrek van de vaste kosten, alles na goede doelen gaat! Top! Ik kom hier zeker vaker.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Stichting Overal. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Afgelopen week was ik met mijn partner daar. Ik heb inmiddels al aardig wat kringloopwinkels van binnen gezien, maar het was gewoon veel te veel speelgoed, kleding en kinderspullen naar mijn smaak. Op de boekenafdeling (boven) was er een grote lege plek te zien. Terwijl je zou denken, dat ze juist iets willen verkopen. De afdeling electrische apparaten was erg benauwd (te warm!), dus daar was ik binnen 30 seconden weg. Ik zag de vazen in de directe nabijheid van kinderspullen staan, en de routing was nogal onhandig. Zeker als er in het gangpad 2 moeders lekker gaan staan kleppen over nikszeggende dingen. Oftewel: maak het gangpad breder! Ik ben die dag trouwens bij 3 kringloopwinkels geweest, en dit was de enige waar ik niets van mijn gading heb kunnen vinden. Het kan best zijn, dat dit ooit een heel goede Kringloopwinkel was, maar tijden veranderen helaas… Toen ik een paar jaar geleden eens met een vriendin in Nijmegen was, wilde ik er al eens gaan kijken. Helaas waren ze toen gesloten (en dat zijn ze helaas nogal vaak). Daarnaast zou het fijn zijn, als er wat meer parkeerplaatsen zouden komen bij deze Kringloopwinkel. Ik moest vanwege een tegenligger achteruit rijden (het was op dat moment erg druk), maar je moet daar hels opletten voor de fietsers die zomaar de straat op schieten. Gemeente Nijmegen zou hier eens maatregelen moeten nemen, wat betreft de verkeersveiligheid. Een winkel betekent automatisch drukte, en bij deze Kringloop zijn ze wat parkeermogelijkheden betreft blijven hangen in de jaren 80 (dus nogal amateuristisch, wat betreft de indeling van de zaak en de (slechts) 6 parkeervakjes). Ben benieuwd of er iets met de kritiek gedaan wordt. Tot slot is er toch 1 pluspuntje: de architectuur van het gebouw.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Overal. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Stichting Overal. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Inzameling en verkoop van goederen. Het gebouw is duurzaam gebouwd. Mensen die spullen willen weggegeven, die nog heel, schoon en bruikbaar zijn, kunnen die aanbrengen. De mensen die de spullen nog kunnen gebruiken kunnen dit op hun beurt aanschaffen tegen een gunstige prijs. (hergebruik). De opbrengst gaat naar projecten in o.a. Afrika. Enorm goed doel.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Overal. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring bij Stichting Overal. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  De oudste kringloopwinkel in Nijmegen. Alle winst gaat naar goede doelen, en er werken alleen vrijwilligers. Heel erg de moeite waard om te bezoeken. In de achtertuin worden planten en moestuin groenten aangeboden door Stichting Kaardenbol en Stichting Gast.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top ervaring bij Stichting Overal. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Always fun to walk through. If you are looking for cheap toys for the kids, or a good book for yourself, then you should definitely drop in. Please note, only open on Wednesdays and Saturdays!

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Vind je het moeilijk spullen weg te doen, maar zijn ze over, dit is een goede respectvolle bestemming die andere mensen er blij mee maakt en groot deel van de opbrengt gaat naar goede doelen.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Stichting Overal. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Overal. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Overal. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter