Kringloopwinkel Schakel Tweedehands Kleding De

Ontdek unieke tweedehands mode en meer bij Schakel in Malden – uw bestemming voor kwaliteit en duurzame vondsten.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:30-13:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Dit is een heel betaalbaar tweederhands kleding winkeltje voor het goede doel. Ze hanteren vaste prijzen voor soorten items. Van buiten lijkt het een beetje op een blokhut en hij is makkelijk over het hoofd te zien, maar de foto op google helpt.”

Mandy Spanjaard

“Leuk winkeltje met veel keus, leuke prijzen.”

Anita

“De stijl en de beschaving geven nog hoop”

M van den Herik

Meer reviews lezen…

Schakel Tweedehands Kleding De: Dé Kringloopwinkel in Malden

Als je op zoek bent naar een geweldige kringloopwinkel in Malden, dan moet je zeker een bezoek brengen aan Schakel Tweedehands Kleding De. Deze gezellige winkel, gelegen aan de Eendenpoelseweg 6, is dé plek waar je kunt genieten van een uniek winkelavontuur. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren, weet je zeker dat je hier goede kwaliteit tweedehandskleding kunt vinden.

Wat kun je meebrengen naar de kringloopwinkel?

Bij Schakel Tweedehands Kleding De kun je verschillende items brengen die je niet langer nodig hebt. Denk aan kleding die nog in goede staat is, schoenen, accessoires en zelfs speelgoed. Door deze spullen in te leveren, geef je ze een tweede leven en draag je positief bij aan het milieu. Daarnaast biedt de winkel ook de mogelijkheid om kleding te kopen tegen zeer betaalbare prijzen.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om goed op te letten op de kwaliteit van de items die je wilt kopen. Schakel Tweedehands Kleding De selecteert zorgvuldig de kledingstukken die in de winkel worden verkocht, waardoor je verzekerd bent van goede kwaliteit. Neem de tijd om door de rekken te neuzen en ontdek unieke en stijlvolle kledingstukken die perfect bij jou passen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Schakel Tweedehands Kleding De hanteert een efficiënt systeem waarbij gedoneerde kledingstukken zorgvuldig worden gesorteerd en geprijsd. Dit zorgt ervoor dat je als klant een ruime keuze hebt en kunt genieten van scherp geprijsde kleding. De winkel is open op maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 10:30 tot 13:30 uur.

Unieke programma’s en andere diensten

Naast het aanbieden van een breed scala aan tweedehands kleding, heeft Schakel Tweedehands Kleding De ook een aantal unieke programma’s en diensten. Zo hebben ze regelmatig speciale kortingsacties waarbij je kunt profiteren van nog lagere prijzen. Daarnaast bieden ze ook een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats, waardoor iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel.

Dus, als je op zoek bent naar een geweldige kringloopwinkel in Malden, breng dan zeker een bezoek aan Schakel Tweedehands Kleding De. Geniet van het snuffelen door de rekken en ontdek unieke en betaalbare kledingstukken. Zorg ervoor dat je de openingstijden in de gaten houdt en plan je bezoek vandaag nog. Help het milieu en geef kleding een tweede kans! Je zult zeker niet teleurgesteld worden door het geweldige assortiment en de uitstekende service van Schakel Tweedehands Kleding De.

Meer informatie over andere kringloopwinkels in Gelderland en Malden vind je hier en hier.

8 gedachten over “Kringloopwinkel Schakel Tweedehands Kleding De”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Schakel Tweedehands Kleding De. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Schakel Tweedehands Kleding De. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Schakel Tweedehands Kleding De. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Schakel Tweedehands Kleding De. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Schakel Tweedehands Kleding De. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter