Kringloop Malden

Bezoek Kringloop Malden voor een assortiment van boeken, meubels en meer. Duurzaam en voordelig winkelen in Malden!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12:00-17:00
WoensdagGesloten
Donderdag12:00-17:00
Vrijdag12:00-17:00
Zaterdag12:00-17:00
Zondag12:00-17:00 (in de even weken)

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Kringloop is nieuw sinds februari 2022. Het is er nog best rommelig, maar wie goed zoekt, kan leuke dingen vinden. Op veel producten staat geen prijs, dus daar kun je over onderhandelen. Ze gaan nog uitbreiden wat betreft grootte, dus dan komt er ook meer ruimte voor meubels. Ik kom hier nog wel eens terug!”

Heidi Troost

“Niet super groot, maar wel opgeruimd en erg netjes! Erg vriendelijke (wat oudere) leuke dames achter de kassa 😀 En goede koffie! …”

Vincent ten Barge

Meer reviews lezen…

Kringloop Malden: Duurzaam Winkelen in Malden


Ben je op zoek naar een unieke en duurzame winkelervaring in Malden? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Kringloop Malden. Deze kringloopwinkel, gevestigd aan De Hoge Brug 2, 6581 AJ Malden, is een ware schat voor liefhebbers van tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren, is het duidelijk waarom deze winkel populair is onder de lokale bevolking.


Wat kan je naar de kringloop brengen?


Kringloop Malden biedt een breed scala aan tweedehands items, waaronder boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek en speelgoed. Door tweedehands spullen te kopen en te doneren, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Het is een geweldige manier om herbruikbare items een nieuw leven te geven en tegelijkertijd de impact op het milieu te verminderen.


Wat moet je op letten bij de kringloop?


Bij het bezoeken van Kringloop Malden, is het belangrijk om op de prijzen te letten. Uit verschillende reviews blijkt dat de prijzen hier redelijk zijn. Dus, als je op zoek bent naar koopjes, ben je bij deze kringloopwinkel aan het juiste adres. Daarnaast is het handig om te weten dat de winkel op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend is. Houd hier rekening mee bij het plannen van je bezoek.


Hoe werkt de kringloopwinkel?


Kringloop Malden werkt als elke andere kringloopwinkel. Je kunt er naartoe gaan om tweedehands items te kopen, maar je kunt ook spullen doneren. Als je nog spullen hebt liggen die je niet meer gebruikt, maar die wel in goede staat verkeren, dan zijn ze van harte welkom bij deze kringloopwinkel. Zo geef je deze items een tweede leven en help je anderen tegelijkertijd.


Unieke programma’s, kortingen en diensten


Kringloop Malden heeft nog een aantal andere unieke programma’s en diensten die het winkelen hier nog aantrekkelijker maken. Zo is het mogelijk om pakketten voor Goods4africa bij deze kringloopwinkel af te geven. Dit is een geweldige manier om bij te dragen aan een goed doel terwijl je tegelijkertijd je ongewenste spullen opruimt. Daarnaast heeft Kringloop Malden een actieve aanwezigheid op social media. Volg ze op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes en aanbiedingen.


Als je op zoek bent naar een kringloopwinkel in Malden, hoef je niet verder te zoeken. Kringloop Malden heeft een gevarieerd assortiment aan tweedehands items en biedt uitstekende service. Dus, waar wacht je nog op? Ga op avontuur in de wereld van duurzaam winkelen en breng een bezoek aan Kringloop Malden!

11 gedachten over “Kringloop Malden”

 1. ★★★★☆

  Vriendelijk en behulpzaam personeel. Beetje rommelig, maar dat hoort er een beetje bij. Zou het wel waarderen als meer dingen geprijsd zouden zijn.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Inmiddels 2 keer geweest. Best leuk. 1 keer was er een meneer, heel vrolijk en vriendelijk. Hielp me goed en maakte nog een grapje en praatje tussendoor. 2e keer was er een blonde vrouw, wel aardig. Maar vond het bedrag dat ze ZELF had gemaakt voor de spulletjes die ik had gevonden te laag dus moest ik maar 50 cent extra betalen want was voor het goede doel. Ging hier met een heel raar gevoel weg. Je kan niet in mensen hun portemonnee kijken aan hoe ze er uitzien. En het is een kringloopwinkel. Mocht ik hier nog eens heengaan zal ik eerst kijken wie er werkt, want hou niet van zulke rare dingen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Grote kringloop. Vriendelijke medewerker. Helaas maar 1 medewerker aanwezig. Nergens geen prijsjes, alles moet je aan 1 persoon vragen. Beetje aan de dure kant, maar tis net te doen. Eenmaal bij de kassa vragen ze nog voor spullen die zijn al gratis hebben,, nog een extra pin kosten van 0,50 Persoonlijk vindt ik dit niet zo heel netjes richting de klanten. Veder leuk voor als je in een de buurt bent en hij open is, want helaas is dat ook wel een nadeel, ze zijn maar beperkt open.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Kringloop is nieuw sinds februari 2022. Het is er nog best rommelig, maar wie goed zoekt, kan leuke dingen vinden. Op veel producten staat geen prijs, dus daar kun je over onderhandelen. Ze gaan nog uitbreiden wat betreft grootte, dus dan komt er ook meer ruimte voor meubels. Ik kom hier nog wel eens terug!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Malden. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Zeer matige kringloop prijzen veel te hoog eettafel minimaal 195 stoeltje 650 linnenkast 250 dit zijn abnormale prijzen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Malden. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Malden. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter