Kringloopwinkel Goed Gekleed in Ursem

Ontdek duurzame mode bij Kringloopwinkel Goed Gekleed in Ursem – shop tweedehands kleding, schoenen, tassen en sieraden.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuk winkeltje, ziet er verzorgd en goed gesorteerd uit. Natuurlijk zit er ook kleding bij die eigenlijk net geen 2de ronde meer meekunnen, maar dat weet je bij een kringloopwinkel. Je moet voor 1 euro ook niet alles verwachten. Toch hangt er echt leuk spul tussen, ook nieuw, met prijskaartje er nog aan. Kwestie van goed speuren 😉 …”

Mieke Baas

“Fijne kringloop die alleen kleding – schoenen en tassen verkoopt. Alles is er 1 euro waardoor je leuk je kledingkast kan vullen met parels. Enige nadeel er is geen pin aanwezig. LET OP: GEEN PINAUTOMAAT AANWEZIG!”

Lindsay

“Super leuke kringloop met heel veel kleding. Alles is 1 euro,dus je kan je kast voor een heel leuk bedrag aanvullen. Absoluut de moeite waard!!”

Corina Gouverneur

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Goed Gekleed: Voor al je tweedehands kleding in Ursem

Wil jij graag je kledingkast opruimen en ben je op zoek naar een plek waar je jouw ongewenste kleding een tweede leven kunt geven? Breng dan eens een bezoek aan Kringloopwinkel Goed Gekleed in Ursem. Deze gezellige thrift store biedt een breed scala aan tweedehands kleding en accessoires.

Wat kun je brengen naar de thrift store?

Bij Kringloopwinkel Goed Gekleed kun je terecht met al je ongewenste kledingstukken. Of je nu kleding hebt die te klein geworden is, niet meer jouw stijl is of simpelweg niet meer gedragen wordt, je kunt het allemaal inleveren bij deze kringloopwinkel. Daarnaast accepteert de winkel ook schoenen, tassen, sieraden en andere accessoires. Door je kleding te doneren aan Kringloopwinkel Goed Gekleed, draag je bij aan een duurzamere wereld en help je anderen aan goedkope, kwalitatieve kleding.

Waar moet je op letten bij de thrift store?

Bij een kringloopwinkel zoals Goed Gekleed is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de kleding te letten. Controleer de kledingstukken zorgvuldig op beschadigingen, zoals gaten of vlekken. Daarnaast is het verstandig om de kleding goed te passen, aangezien er geen retourbeleid is bij tweedehands kleding. Let ook op de prijs. Kringloopwinkel Goed Gekleed hanteert scherpe prijzen, maar het is altijd goed om te vergelijken voordat je een aankoop doet.

Hoe werkt Kringloopwinkel Goed Gekleed?

Als je bij Kringloopwinkel Goed Gekleed bent, kun je op je gemak rondneuzen tussen de rekken vol kleding. De winkel heeft een divers assortiment met kleding voor zowel dames als heren. Naast kleding vind je er ook andere items zoals schoenen, tassen en sieraden. De winkel is geopend op klik hier voor de openingstijden. De medewerkers staan altijd klaar om je te helpen en advies te geven.

Bij Goed Gekleed hebben ze ook speciale programma’s en services. Zo organiseren ze regelmatig kortingsacties, waarbij je extra voordelig je kleding kunt shoppen. Daarnaast hebben ze ook een loyaliteitsprogramma waarbij je punten kunt sparen bij elke aankoop. Deze punten kun je vervolgens inwisselen voor korting op je volgende aankoop. Houd hun Facebook-pagina in de gaten voor alle updates en nieuwtjes.

Dus, waar wacht je nog op? Ga naar Kringloopwinkel Goed Gekleed in Ursem en ontdek de schatten die deze thrift store te bieden heeft!

19 gedachten over “Kringloopwinkel Goed Gekleed in Ursem”

 1. ★★★★★

  Leuk winkeltje, ziet er verzorgd en goed gesorteerd uit. Natuurlijk zit er ook kleding bij die eigenlijk net geen 2de ronde meer meekunnen, maar dat weet je bij een kringloopwinkel. Je moet voor 1 euro ook niet alles verwachten. Toch hangt er echt leuk spul tussen, ook nieuw, met prijskaartje er nog aan. Kwestie van goed speuren

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Goed Gekleed. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Goed Gekleed. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Fijne kringloop die alleen kleding – schoenen en tassen verkoopt. Alles is er 1 euro waardoor je leuk je kledingkast kan vullen met parels. Enige nadeel er is geen pin aanwezig. LET OP: GEEN PINAUTOMAAT AANWEZIG!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Afgelopen week heeft mijn moeder nog gekeken op internet en er stond zaterdag open om 10:00 dus wij denken leuk een dagje kringlopen… Nou niet dus. 20 minuten gereden om vervolgens 15 minuten te wachten met een beetje hoop dat ie misschien wat later open gaat. Nou, ik op Facebook kijken en daar kom je er pas achter dat ze beperkt open zijn. Ja das leuk maar er word een paar dagen terug aangegeven dat ze open zouden zijn. Ik weet wel waar ik niet meer heen ga! Dat je dit combineerd met ander werk en een gezin is prima, maar hou dan vaste dagen aan want we komen er anders pas achter als je dat hele end gereden heb en voor de dichte deur staat.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Voor een euro per kledingstuk kan je niet veel verwachten maar de kleding hier ziet er versleten uit, zitten vlekken in of is zelfs kapot. Ook kan je alleen contant betalen. Personeel is wel erg vriendelijk en de winkel ziet er georganiseerd en netjes uit.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Goed Gekleed. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Super leuke kringloop met heel veel kleding. Alles is 1 euro,dus je kan je kast voor een heel leuk bedrag aanvullen. Absoluut de moeite waard!!

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Goed Gekleed. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter