Kringloopwinkel Boedelzorg steenhof

Bezoek Boedelzorg Steenhof in De Rijp voor unieke tweedehands meubels, vintage items en huisdecoratie. Duurzaam en stijlvol winkelen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-16:30
Dinsdag09:00-16:00
Woensdag09:00-13:00
Donderdag09:00-16:00
Vrijdag09:00-16:00
Zaterdag09:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mensen vergelijken deze tweedehands winkel soms TEN ONRECHTE met Kringloop winkels. Dit is GEEN kringloop winkel maar een super leuke, aparte doch commerciële winkel waar spullen te koop zijn die GEKOCHT zijn uit boedels die de eigenaar samen met personeel mag ontruimen. Het kan zomaar zijn dat een verzamelaar een fantastisch object in de winkel vind voor zijn verzameling, of dat je iets vind waar je al heel lang naar op zoek bent maar wat niet meer verkrijgbaar is. Veel nostalgie is er te vinden. Ook zeer oude en waardevolle items kun je er vinden en de aanvoer is echt elke week nieuw! De gewone gebruiksvoorwerpen zijn er ook, zoals wasmachines, TV’s , koelkasten, magnetrons, stofzuigers, strijkijzers, gereedschap enz. voor een fractie van de prijs van nieuw. Het is echt een bijzondere en nette zaak en zeker een bezoekje waard!”

Marjan Steenhof

“Dit keer geen recensie van een Kringloopwinkel maar een van een tweedehands/boedel winkel. Een bedrijf die huizen leegruimt en de losse spullen uit het huis verkoopt. Heel netjes ingericht en heel vaak nieuwe artikelen. Omdat dit uit huizen komt kun je hier van alles verwachten maar nergens op rekenen. De artikelen zijn wisselend geprijsd, soms goedkoop, soms stevig in de prijs maar voor elke portemonnee is er wel iets te vinden. Ze hebben een goede boeken afdeling wat goed gesorteerd is. Personeel is vriendelijk maar zou wel een wat meer proactieve houding hebben. Parkeren kan gratis naast het pand. Vind je deze recensie handig en behulpzaam, laat dat dan blijken met een duimpje.”

Anton Roosjen

“Een super fijne Tweedehandswinkel waar ik al jarenlang heel graag kom. De ontspannen sfeer & het vriendelijke personeel maken dat ik daar gewoon de tijd vergeet ….snuffelen tussen steeds weer nieuwe “tweedehandsjes” die uitnodigen om bewonderd te worden. Gister met een rijk gevoel de winkel verlaten met 2 prachtig mooie boeken en heel veel inspiratie. Gewoon een Top winkel, die prachtig in ons dorp past.”

Ellen van Egmond

Meer reviews lezen…

Boedelzorg Steenhof: Een Unieke Tweedehandswinkel in De Rijp

Boedelzorg Steenhof is een bijzondere tweedehandswinkel gevestigd in De Rijp, Noord-Holland. Deze winkel onderscheidt zich van een reguliere kringloopwinkel, aangezien ze zich voornamelijk specialiseren in het ontruimen van woningen en het inkopen van meubels via internet en veilingen. Hoewel Boedelzorg Steenhof geen spullen van particulieren aanneemt, hebben ze een uitgebreid assortiment aan tweedehands boeken, huis- en inrichtingsartikelen, meubels en vintage items. Het kopen van gebruikte spullen bij Boedelzorg Steenhof draagt bij aan een duurzame levensstijl.

Wat kan je brengen naar Boedelzorg Steenhof?

Aangezien Boedelzorg Steenhof geen spullen van particulieren accepteert, is het in dit geval niet mogelijk om iets naar de winkel te brengen. Hun focus ligt voornamelijk op het ontruimen van woningen en het inkopen van meubels via internet en veilingen. Dus als je geïnteresseerd bent in tweedehands spullen, kom dan zeker een bezoek brengen aan de winkel.

Waar moet je op letten bij Boedelzorg Steenhof?

Bij Boedelzorg Steenhof zijn er een paar dingen waar je op moet letten tijdens je bezoek. Ten eerste is de winkel rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Hierdoor kunnen mensen met een rolstoel of beperkte mobiliteit gemakkelijk de winkel betreden. Bovendien kan je bij Boedelzorg Steenhof betalen met verschillende betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards. Dit maakt het winkelen zeer gemakkelijk en flexibel.

Hoe werkt Boedelzorg Steenhof?

Boedelzorg Steenhof biedt niet alleen een uniek assortiment tweedehands spullen, maar ook diverse diensten en faciliteiten. Ze zijn gespecialiseerd in verhuizingen en woningontruiming. Als je hulp nodig hebt bij het leeghalen van een huis, kan Boedelzorg Steenhof je daarbij assisteren. Het personeel is professioneel en behulpzaam, wat vaak wordt genoemd in reviews van klanten. Daarnaast bieden ze ook programma’s en kortingen aan, maar het is belangrijk om hun website en sociale media kanalen in de gaten te houden voor actuele aanbiedingen.

Boedelzorg Steenhof, gelegen aan De Volger 25, 1483 GA De Rijp, is een geweldige plek om unieke tweedehands items te vinden. Het is een winkel die zich onderscheidt van de reguliere kringloopwinkel door hun focus op woningontruiming en het inkopen van meubels via internet en veilingen. Breng zeker een bezoek aan Boedelzorg Steenhof en ontdek de schatten die ze te bieden hebben!

Meer informatie: – Boedelzorg Steenhof Facebook paginaAndere kringloopwinkels in De RijpMeer kringloopwinkels in Noord-HollandMeer informatie over kringloopwinkels in Alkmaar

69 gedachten over “Kringloopwinkel Boedelzorg steenhof”

 1. ★★★★★

  Maakt veel te hoge offerte voor het leeghalen van een eengezinswoning Eerder telefonisch afgesproken deadlines kunnen niet meer worden nageleefd. uiteindelijk zelf een bak laten komen voor 1/4 van de prijs. helaas een stuk minder duurzaam. het voelde alsof we klem werden gezet door last minute met een hele hoge prijs aan te komen (Steenhof kende de situatie en wist dat hij de enige partij was, hij stelde zelf Voor laat in oktober te komen. Hij wist dat eind oktober het huis leeg moest). Vervelde na smaak aan over gehouden aan de veel te hoge offerte. Ik zou adviseren een andere partij te benaderen. Succes!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Boedelzorg steenhof. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Boedelzorg steenhof. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Grote 2e leven winkel. Huisontruimingen. Heel veel, van alles wat. Gewoon kijken en je komt nooit met lege handen thuis. Bekijk de website!!!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Boedelzorg steenhof. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Dit keer geen recensie van een Kringloopwinkel maar een van een tweedehands/boedel winkel. Een bedrijf die huizen leegruimt en de losse spullen uit het huis verkoopt. Heel netjes ingericht en heel vaak nieuwe artikelen. Omdat dit uit huizen komt kun je hier van alles verwachten maar nergens op rekenen. De artikelen zijn wisselend geprijsd, soms goedkoop, soms stevig in de prijs maar voor elke portemonnee is er wel iets te vinden. Ze hebben een goede boeken afdeling wat goed gesorteerd is. Personeel is vriendelijk maar zou wel een wat meer proactieve houding hebben. Parkeren kan gratis naast het pand. Vind je deze recensie handig en behulpzaam, laat dat dan blijken met een duimpje.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Boedelzorg steenhof. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter