Kringloopwinkel Dorcas in Broek op Langedijk

Ontdek duurzame vondsten in Dorcas Winkel Broek op Langedijk: kleding, meubels en meer, open op drie dagen per week.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-15:00
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-15:00
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wat in 2014 begon als een leuk uitje omdat we er vlakbij wonen en we de winkel in goede opzet hebben zien groeien naar grotere opzet met veel vernieuwing en betere indeling, is in 2023 toch mijn kans om er te mogen werken en als medewerker. Ik heb het reuze naar me zin en geen spijt van mijn keuze, zeker omdat deze winkel door fantastische medewerkers wordt voortgezet en is zeker de moeite waard om te bezoeken en ook in prijs zijn ze kwalitatief goed en alles wordt netjes getest aan electronica en we staan altijd klaar voor de klant. Top winkel die echt 5 sterren verdient.”

xGarfieldx -Dave

“Dorcas Een leuke en netjes ingerichte kringloopwinkel. Veel snuisterijen, maar ook hele nette en mooie kleding, voor heren, dames en kinderen. Alle elektrische spullen worden eerst gecontroleerd en na gekeken voor het in de winkel beland. Meubels zien er ook zeer netjes uit. Voor de spullen een echte aanrader.👍 Parkeren kan soms een beetje tegen zitten, winkel heeft een zeer kleine eigen parkeerplaats. Maar meestal komt dit wel goed.🙏 Openingstijden zijn beperkt, dus hier even op letten, anders sta je voor een gesloten deur 😢”

Joop Rotgans.

“Een tweedehandswinkel met kleding, schoenen, keukengerei, woonmeubilair, elektrische artikelen en kinderspeelgoed. De prijzen zijn scherp en de service is uitstekend. Kortom de winkel is meer dan geweldig voor mensen met een beperkt inkomen.”

Adel Khalaf

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Broek op Langedijk: Duurzaam winkelen in Broek op Langedijk

Dorcas Winkel Broek op Langedijk is een kringloopwinkel die je kunt vinden in Broek op Langedijk, in de provincie Noord-Holland. Deze gezellige winkel is drie dagen per week geopend: op dinsdag, donderdag en zaterdag. Ben je op zoek naar een duurzame winkelervaring? Bekijk dan snel de openingstijden van Dorcas Winkel Broek op Langedijk.

Heb je vragen of wil je contact opnemen met de winkel? Je kunt ze bereiken via telefoonnummer Insert Phone Number of per e-mail via Insert Email Address. Als je meer wilt weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Holland, bekijk dan ons complete overzicht op Kringloopwinkels in de provincie Noord-Holland.

Online shoppen bij Dorcas Winkel Broek op Langedijk

Naast het bezoeken van de fysieke winkel, kun je ook online bij Dorcas Winkel Broek op Langedijk shoppen. Ze hebben namelijk een aanbod op Marktplaats waar je gemakkelijk het assortiment van de nieuwste tweedehands artikelen kunt bekijken.

Wat is er te vinden bij Dorcas Winkel Broek op Langedijk?

Het assortiment van Dorcas Winkel Broek op Langedijk is zeer divers. Je kunt er onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed vinden. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen voordelig, maar ook nog eens goed voor het milieu!

Diensten en faciliteiten

Naast het winkelen zelf, biedt Dorcas Winkel Broek op Langedijk ook andere diensten en faciliteiten aan. Zo kun je bij hen goederen innemen, wat handig kan zijn als je zelf spullen hebt waar je graag vanaf wilt.

Volg Dorcas Winkel Broek op Langedijk op social media

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg Dorcas Winkel Broek op Langedijk dan op Facebook. Hier kun je alle updates en nieuwtjes van deze kringloopwinkel volgen via social media.

Meer over Dorcas

Dorcas Winkel Broek op Langedijk maakt deel uit van Dorcas. In Nederland kun je maar liefst 42 filialen van Dorcas vinden. Wil je meer ontdekken over deze kringloopketen? Kijk dan op onze pagina over Dorcas.

Bezoek Dorcas Winkel Broek op Langedijk en geniet van een duurzame winkelervaring in Broek op Langedijk. Kijk voor meer informatie over andere kringloopwinkels in deze stad op Kringloopwinkels in Broek op Langedijk.

64 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas in Broek op Langedijk”

 1. ★★★★★

  Wat in 2014 begon als een leuk uitje omdat we er vlakbij wonen en we de winkel in goede opzet hebben zien groeien naar grotere opzet met veel vernieuwing en betere indeling, is in 2023 toch mijn kans om er te mogen werken en als medewerker. Ik heb het reuze naar me zin en geen spijt van mijn keuze, zeker omdat deze winkel door fantastische medewerkers wordt voortgezet en is zeker de moeite waard om te bezoeken en ook in prijs zijn ze kwalitatief goed en alles wordt netjes getest aan electronica en we staan altijd klaar voor de klant. Top winkel die echt 5 sterren verdient.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Good prices and quality compared to the rest of the second-hand stores, they also allocate their funds to people in need.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Geen wonder dat de electronics afdeling vol loopt met spullen.. De gene die daar prijst snapt het echt niet.. Zelfde prijzen als in de winkel bijna. Echt om te lachen veel te duur daar.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  A used store that contains clothes, shoes, kitchen utensils, home furniture, electrical items, and children s toys. The prices are great and the service is excellent. In short, the store is more than wonderful for people with limited income.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Dorcas Een leuke en netjes ingerichte kringloopwinkel. Veel snuisterijen, maar ook hele nette en mooie kleding, voor heren, dames en kinderen. Alle elektrische spullen worden eerst gecontroleerd en na gekeken voor het in de winkel beland. Meubels zien er ook zeer netjes uit. Voor de spullen een echte aanrader. Parkeren kan soms een beetje tegen zitten, winkel heeft een zeer kleine eigen parkeerplaats. Maar meestal komt dit wel goed. Openingstijden zijn beperkt, dus hier even op letten, anders sta je voor een gesloten deur

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter