Kringloopwinkel RataPlan Heerhugowaard

Ontdek duurzaam winkelen bij RataPlan Heerhugowaard – kleding, meubels, speelgoed en meer in een gezellige overzichtelijke setting.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

In het kort:

“Leuke kringloopwinkel! Ik ben er al meerdere keren geweest en kan elke keer wel iets leuks vinden. Groot aanbod van serviesgoed, maar ook boeken, kleding, en apparaten. De meeste spullen worden voor een redelijke prijs aangeboden. De boeken staan op alfabetische volgorde ingedeeld, maar niet allemaal op genre (bij de achterste muur wel maar de losstaande boekenkasten niet) daardoor kan ik niet altijd boeken vinden waar ik interesse heb, maar de boeken zien er wel netjes uit! Ondertussen staat er ook een lekker muziekje aan en met vragen kan je bij het personeel terecht! Positieve ervaring met deze kringloopwinkel! Zeker een aanrader voor leuke tweedehands spullen!”

Michael van Amstel

“Ik heb al eerder mails gestuurd over de prijzen en stickers op de producten van cd’s, nu dacht ik in heerhugowaard rataplan dat de prijzen wel mee vielen, maar dat was duurder dan bij elke rataplan, Berkel (zuid holland) is het goedkoopste 7 voor 5 euro de rest ligt rond 1,25 – 0,95 cent, ik vraag mij af waarom er nog steeds verkeerd wordt geprijsd vaak zijn de singel cd 1,25 geprijsd en vaak als je het na vraagd is het 0,50 behalve in heerhugowaard, ik begreep dat dit de hoofdvestiging is waar ik mijn mail naar toe had gestuurd, verder oke.”

Geen Naam

“ga daarheen. Enorm aanbod gebruikte artikelen! Het artikelgebied, zoals drinkglazen, zet je aan het denken over wat je mee naar huis kunt nemen! Bekijk het van tevoren en vraag wat het moet en mag kosten, het moet een goed doel dienen. Als het u te duur lijkt, hoeft u het artikel niet af te nemen. Niemand was opdringerig. Onder de potentiële kopers bevinden zich ook slimme mensen. Voor zover ik me kan herinneren, zijn de echte uitstekend en dat is oké.”

joachim uliczka

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel RataPlan Heerhugowaard: Voor Duurzaam Winkelen

Over RataPlan Heerhugowaard

Sinds september 2006 is de kringloopwinkel RataPlan Heerhugowaard gevestigd in de voormalige liftfabriek. Dit filiaal op industrieterrein de Zandhorst 2 was de eerste uitbreiding van RataPlan buiten de grenzen van het Helderse. Met een gemiddelde beoordeling van 3,8/5 sterren, is RataPlan Heerhugowaard een geliefde winkel onder de locals. De winkel heeft afgelopen jaren veel moeite gestoken in het creëren van een gezellige en overzichtelijke winkel, waar bezoekers graag komen winkelen.

Assortiment

RataPlan Heerhugowaard biedt een breed scala aan producten, waaronder kleding, kleingoed, en meubels. Op de begane grond vind je meubels, een boekenafdeling en diverse kleingoedartikelen. Op de eerste verdieping is er een ruime kledingafdeling. Daarnaast beschikt RataPlan Heerhugowaard over een uitgebreide fietsenafdeling waar je zowel tweedehands fietsen kunt kopen als laten repareren.

Wat kan je brengen naar de winkel?

Bij RataPlan Heerhugowaard kan je diverse goederen inleveren. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, en speelgoed. Door tweedehands spullen te kopen en doneren, draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten?

Bij een bezoek aan RataPlan Heerhugowaard is het altijd goed om op de prijzen te letten. Volgens de reviews zijn de prijzen vaak een onderwerp van gesprek onder bezoekers. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van een keuze uit het diverse assortiment.

Hoe werkt de winkel?

RataPlan Heerhugowaard biedt verschillende diensten en faciliteiten aan. Naast het winkelbezoek is er een bezorgservice beschikbaar en kan je goederen inleveren bij de innamebalie. Ook biedt de winkel een ophaalservice aan. RataPlan Heerhugowaard zorgt voor een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats, en accepteert betalingen met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Speciale programma’s en kortingen

RataPlan Heerhugowaard heeft speciale programma’s en kortingen. Op bepaalde dagen kun je buiten de winkel producten afhalen. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de bezorgservice. Voor kleine reparaties aan fietsen kun je direct terecht bij de fietsenmakers in de winkel, terwijl je zelf nog rustig kunt rondkijken. Grotere reparaties worden in overleg binnen enkele dagen uitgevoerd.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij RataPlan Heerhugowaard? Volg de winkel dan op Facebook en Instagram. Ook kan je meer ontdekken over RataPlan en haar 34 filialen in Nederland op hun website.

Met de ruime keuze aan producten, de diverse diensten en unieke programma’s zoals de fietsenafdeling en bezorgservice, is RataPlan Heerhugowaard dé plek voor duurzaam winkelen. Kom langs en ontdek zelf wat deze kringloopwinkel te bieden heeft!

Bron: Kringloopwinkel RataPlan Heerhugowaard

291 gedachten over “Kringloopwinkel RataPlan Heerhugowaard”

 1. ★★★★☆

  Leuke winkel, en groter dan dat hij lijkt van de buitenkant. Wij kopen er vaker kleine dingen zoals spellen en puzzels die eigenlijk altijd gewoon compleet zijn. Helaas 1 keerje een kast gekocht 2 maanden terug, die er top uit zag en daarom dat we er de 130,- er wel voor wilde betalen. Rataplan is een wat hogere prijsklasse kringloop, maar de kwaliteit is ook beter. Helaas bleek bij deze kast dat er schade zat onder de sticker. We hebben de sticker nog gecheckt of die schade had gemaakt, maar dat was niet het geval. Helaas dus wel een kwestie van expres een sticker over schade heen plakken. We voelde ons wel in de maling genomen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Rommelige en tevens ook koude winkel. Bij de entree nog stickers om 1,5 mtr afstand te bewaren ivm Corona (?) haal dat svp gewoon weg! Wat een welkom is dat :( En verder, zwaar bekraste cds voor 1,95 ? Serieus, wie gaat dat kopen? Gooi er een leuke actie in en lekker opruimen zou ik zeggen. De platen en dvds zijn ook aan de prijzige kant, in vergelijking met kringloopwinkels in de kop van Noord_Holland. De stripboeken staan krom te worden tegen de muur (zet die in bakken zou ik zeggen). Ook deze zijn veelal te duur voor de staat waarin ze verkeren. Ik mis ook een gezellig koffiehoekje waar je kunt koffie en taart of iets kunt eten (Rataplan Hoorn heeft top gebak en goede koffie). Ga daar eens kijken zou ik zeggen!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met RataPlan Heerhugowaard. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Goededag ik was net in Heerhugowaard bij de Rataplan daar heb ik twee kinder speeltjes gekocht een van 50 eurocent en een van 95 eurocent de mevrouw achter de kassa haalde het prijsje van 50 eurocent eraf en zij vondt het tegoed koop en moest ik die ook voor 95 eurocent betalen ze jat gewoon 45euro van me ….nou gaat het mij niet on het geld maar wel om de principe Voor mijn stonden twee oude mensen en die kochten klapsklapstoeltjes waar deze mensen er een gratis kreeg omdat er geen prijsje opstond .ik vind dit echt schandalig.de vrouw achter de kassa was een vrouw die op maandag om 1 uur achter de kassa stond . Rataplan je krijg het gratis foei

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Leuke kringloopwinkel! Ik ben er al meerdere keren geweest en kan elke keer wel iets leuks vinden. Groot aanbod van serviesgoed, maar ook boeken, kleding, en apparaten. De meeste spullen worden voor een redelijke prijs aangeboden. De boeken staan op alfabetische volgorde ingedeeld, maar niet allemaal op genre (bij de achterste muur wel maar de losstaande boekenkasten niet) daardoor kan ik niet altijd boeken vinden waar ik interesse heb, maar de boeken zien er wel netjes uit! Ondertussen staat er ook een lekker muziekje aan en met vragen kan je bij het personeel terecht! Positieve ervaring met deze kringloopwinkel! Zeker een aanrader voor leuke tweedehands spullen!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel RataPlan Heerhugowaard. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan RataPlan Heerhugowaard. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij RataPlan Heerhugowaard. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel RataPlan Heerhugowaard. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een top bezoek aan RataPlan Heerhugowaard. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Vandaag even wezen struinen, maar viel tegen. Aanbod wisselt natuurlijk wel sterk uiteraard, maar vooral de prijzen en kwaliteit van de spullen vond ik slecht. Een volledig gepilde trui 5,50!!

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel RataPlan Heerhugowaard. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel RataPlan Heerhugowaard. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel RataPlan Heerhugowaard. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan RataPlan Heerhugowaard. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter