Kringloopwinkel Dorcas Winkel Aalsmeer

Ontdek tweedehands schatten in Dorcas Winkel Aalsmeer. Boeken, kleding, meubels en meer. Duurzaam shoppen op dinsdag, donderdag, zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-16:00
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Best een hele grote kringloopwinkel deze van de Dorcas organisatie. Een organisatie die behoeftige mensen helpt in binnen en buitenland. Met dat laatste in gedachten kan ik wat makkelijker afscheid nemen van mijn overtollige pullen die ik daar regelmatig heen breng. Ik koop hier ook wel regelmatig dingen. Het complex bestaat uit aan de rechterkant een meubelhal, in het midden een grote parkeerplaats en links van de parkeerplaats een gebouw waar alle andere spullen anders dan meubels staan. Dat laatste gebouw bestaat dan weer uit een begane grond met een verdieping. Het assortiment is groot. Veel keuze in kleding. Ook een grote boeken afdeling. Dit ziet er allemaal heel netjes uit. Niet al te veel “puin” zoals je wel eens ziet bij andere kringloopwinkels. De meubelhal daarentegen vind ik op het randje…. De hoeveelheid zeer overjarige, zeg dertig à veertig jaar oude meubels is groot… Jammergenoeg ook nog veel grote prijzen… Ik heb daar bedden twintig jaar oude bedden geprijst gezien voor meer dan tweehonderd (!) euro!!! Ik vraag me af of de mensen die bij deze Dorcas hun spullen gratis komen inleveren dit een wenselijke ontwikkeling vinden…. De meeste mensen die de spullen hier halen hebben echt een bescheiden budget… Ik vind het persoonlijk ongepast… In het andere gebouw is boven nog een koffiehoek met redelijk geprijste dranken. Conclusie: door de enorme grootte en behoorlijke netheid alsmede de grote parkeerplaats (die zelfs nóg groter zou kunnen gezien de hoeveelheid mensen) toch vier sterren.”

Martin van Dijk

“We heten je graag van harte welkom in de Dorcas Winkel Aalsmeer. Hier kun je tweedehands spullen shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies en nog veel meer! Je kunt ook je eigen spullen inleveren. Dit levert jou een opgeruimd huis op, jouw spullen een tweede leven en kwetsbare mensen een betere toekomst. Hopelijk tot snel! Iedereen bij Dorcas Winkel Aalsmeer zet zich vrijwillig in. Zo dragen we eraan bij dat het overgrote deel van de winkelopbrengst daadwerkelijk gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Kom jij ons gezellige team versterken? We zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers! Interesse? Kom dan langs of vraag hieronder meer informatie aan. Winkelen voor het goede doel De opbrengst van jouw aankoop maakt blijvende verandering in het leven van mensen in nood mogelijk. Wij zetten ons in voor de meest kwetsbare mensen die slachtoffer zijn van armoede, uitsluiting en crisis. Dat doen wij door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk. Jaarlijks helpen we honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jij maakt dit mogelijk door in onze Dorcas Winkel te shoppen. Bedankt daarvoor!”

jableh jableh

“Ze hebben HEEL veel spullen, vooral veel verzamelbare dingen… Maar alles staat wat random door elkaar: de boeken staan helaas alleen op schrijver (en dus niet op soort) en zeker op de 1e verdieping moet je echt zoeken. Dat is geen straf, want het zijn allemaal leuke dingen, maar als je echt iets specifieks zoekt, dan vind ik dat wel vervelend. De hele winkel vind ik niet verwelkomend overkomen, zo word je bij de ingang een richting op gedwongen waarna je in een donker hoekje lijkt te verdwijnen… Maar nogmaals: veel en mooie (vintage) spullen met verzamelwaarde.”

Peter Siegel

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Aalsmeer: Een Duurzame Schatkamer in Aalsmeer

Dorcas Winkel Aalsmeer is een kringloopwinkel gevestigd in het prachtige Aalsmeer. Met haar gevarieerde assortiment en duurzame initiatieven is deze winkel een ware schatkamer voor liefhebbers van tweedehands en vintage items. De winkel is geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag, dus plan snel een bezoekje om zelf te ervaren wat deze kringloopwinkel te bieden heeft.

Wat kan je bij Dorcas Winkel Aalsmeer brengen?

Ben je aan het opruimen en heb je spullen die je niet meer nodig hebt? Bij Dorcas Winkel Aalsmeer kan je jouw preloved items een nieuw leven geven. Breng boeken, fietsen, gereedschappen, kleding, meubels, muziek, speelgoed en nog veel meer naar deze kringloopwinkel. Door jouw bijdrage help je niet alleen het milieu te sparen, maar ondersteun je ook het goede doel waar Dorcas zich voor inzet.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Dorcas Winkel Aalsmeer?

Bij het bezoeken van Dorcas Winkel Aalsmeer is het belangrijk om op prijzen te letten, zoals vaak wordt genoemd in reviews. Deze kringloopwinkel biedt namelijk betaalbare items aan, variërend van boeken tot meubels. Vergeet vooral niet de boekenafdeling te bezoeken, waar je een uitgebreide collectie vindt. Daarnaast kan je ook genieten van een kopje koffie in de gezellige koffiehoek en profiteren van de rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid.

Hoe werkt Dorcas Winkel Aalsmeer?

Dorcas Winkel Aalsmeer heeft een winkeloppervlakte van circa 3.000 m2, waar je kunt dwalen tussen een breed scala aan tweedehands artikelen. Van huishoudelijke apparaten tot vintage curiosa, hier vind je voor ieder wat wils. Naast het winkelen in de fysieke winkel, biedt Dorcas Winkel Aalsmeer ook de mogelijkheid om online te shoppen op Marktplaats. Zo kan je vanuit het comfort van je eigen huis de mooiste tweedehands items uitzoeken.

Unieke programma’s en service

Naast het reguliere aanbod van tweedehands artikelen, biedt Dorcas Winkel Aalsmeer ook diverse unieke programma’s en services. Zo hebben ze een bezorgservice en ophaalservice, waardoor je gemakkelijk jouw gekochte items thuis kunt laten bezorgen of juist spullen kunt schenken zonder gedoe. Bovendien is er een koffiehoek waar je even kunt bijkomen van het shoppen en genieten van een heerlijk kopje koffie. Dorcas Winkel Aalsmeer zet zich in voor het goede doel en ondersteunt verschillende lokale projecten, dus jouw aankopen dragen bij aan een betere wereld.

Wil je meer weten over Dorcas Winkel Aalsmeer of contact opnemen? Bezoek hun Twitter of Facebook pagina voor het laatste nieuws en updates. Neem ook een kijkje op https://www.kringloop-info.nl/noord-holland/aalsmeer voor meer informatie over andere kringloopwinkels in Aalsmeer en de provincie Noord-Holland. Plan snel een bezoek en ontdek zelf de verborgen schatten bij Dorcas Winkel Aalsmeer!

294 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Aalsmeer”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Aalsmeer. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Aalsmeer. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Aalsmeer. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Aalsmeer. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  I have often visited Dorcus but after today, I will never go again. My husband and I were accused of putting a different price tag on an item that we wanted to buy. One of the assistants made her feelings towards us known to everyone in hearing distance We asked her to come upstairs to look at a similar item, priced at EXACTLY the same price but she refused. I felt so angry and embarrassed of how we were treated, especially in front of others, who now think we were trying to cheat for just simply wanting to pay and literally doing nothing wrong!! I will not be recommending your shop anymore and I will not be visiting again.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Excellent shop. You can find almost everything. Good prices, interesting products, kind people. You can spend several hours.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Aalsmeer. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Dorcas heeft een varieteit aan spullen. Kleding, koffers, keukengerei en benodigdheden, boeken en lps. Allemaal voor een een eerlijke prijs en voor het goede doel. Aardige medewerkers.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Zeer duur voor een kringloopwinkel, boeken zwaar overgeprijst. Zijn vergeten dat ze alles gratis krijgen, maar onder het mom van het goeie doel proberen ze het maximale te rekenen. De vraag of dat ooit het uitgangspunt was voor kringloopwinkels!! Tip, laten ze de salarissen van de Algele organisatie maar eens publiceren, heb gehoord dat ze zich steeds hogere bonussen laten uitbetalen !!!???

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Aalsmeer. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Grote winkel met veel spullen. En normale prijzen. Het was er gezellig druk. Er zijn veel parkeerplaatsen, maar alsnog te weinig voor zaterdagbezoekers na het middaguur. Dus kom op tijd met de auto.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Aalsmeer. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een ruime zaak met een grote sortering. Alles keurig geordend en vriendelijke medewerkers. Het is er meestal wel behoorlijk druk, waardoor parkeren een dingetje is. Er is niet veel parkeerruimte naast de winkel. Als je de moeite neemt om 100 meter te lopen dan is er een tweede parkeerplaats er daar is meestal ruimte genoeg

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  En van mijn favoriete kringlopen. Het is netjes, personeel is zeer vriendelijk. En prijzen zijn heel goed. Er is van alles te vinden waaronder echt mooie antieke juwelen. Er is een koffie hoek. Ook is er zelf gemaakte kunst van gehaakte poppen tot bijvoorbeeld schilderijen te vinden.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  You can find some cool stuff edit____ Probably the only place in the city where you can get interesting home decor elements as well as things helpful in small and even larger repairs or renovations.

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Aalsmeer. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter