Kringloopwinkel Alkemade in Roelofarendsveen

Ontdek duurzame vondsten in Kringloopwinkel Alkemade – boeken, kleding, meubels en meer in Roelofarendsveen. Beleef het plezier van hergebruik!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

In het kort:

“Leuke kringloop, dit is er echt eentje van ‘zoekt en gij zult vinden’. Er zijn echt veel spullen, goed gesorteerd op categorie en ruim opgesteld. Voor in de winkel de meubels en sfeerartikelen voor woninginrichting. Verder in de winkel veel kledingrekken vol kleding, enorm veel servies en keukengerei en achter in de winkel veel boeken overzichtelijk in boekenkasten. Nu begin oktober extra stellingen met veel kerstspullen. Ook kinderspullen en speelgoed aanwezig. De meeste artikelen zijn duidelijk en vaak rond geprijsd op hele of halve euro’s. Aardig en vriendelijk personeel! Ik kom nog wel eens weer 😊”

Otto Lip

“Deze Kringloopwinkel met hoofdletter K heeft begrepen hoe een kringloopwinkel hoort te zijn. Het vervult een sociaal/maatschappelijke functie en men heeft een diversiteit aan spullen. Al deze spullen zijn keurig gesorteerd en geprijsd, het kleine beetje dat niet geprijsd is kan gevraagd worden aan de kassa, daar wordt de prijs gegeven. Er is koffie en iets voor erbij en er zijn brandschone toiletten. Het personeel is vriendelijk en uiterst behulpzaam. Kortom wat wil je nog meer. Wat mij betreft mag kringloopwinkel Alkemade in de top 3 van beste Kringloopwinkels van Nederland.”

Hans Rol

“Grotere pas verhuisde kringloopwinkel, het assortiment is gevarieerd. Er zijn veel boeken, films, speelgoed, kleding, keukenspullen, en leuke hebbedingetjes. Prijzen soms wat onduidelijk. De paden zijn soms wel wat smal. Er is een ruim parkeerterrein aanwezig. Ligt wel wat afgelegen, je moet de zaak echt zoeken.”

David Vliegen

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Alkemade: Duurzaam winkelen in Roelofarendsveen

Kringloopwinkel Alkemade is een duurzame kringloopwinkel gevestigd in Roelofarendsveen. Of je nu op zoek bent naar boeken, kleding, meubels, elektronica of speelgoed, je vindt het allemaal bij deze winkel. Met een gemiddelde beoordeling van 3.5/5 sterren, is het een populaire plek voor liefhebbers van tweedehands artikelen.

Wat kan je naar de winkel brengen?

Kringloopwinkel Alkemade accepteert donaties van verschillende soorten artikelen, zoals boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Dus als je spullen hebt die je niet meer gebruikt, geef ze een tweede leven en breng ze naar de winkel.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Kringloopwinkel Alkemade zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste, let op de prijzen. Sommige reviews vermelden dat de prijzen hier redelijk zijn, maar het is altijd het beste om de prijzen te vergelijken voordat je een aankoop doet. Ten tweede, het personeel wordt regelmatig genoemd in de reviews. Ze zijn behulpzaam en vriendelijk, dus aarzel niet om hulp te vragen als je iets nodig hebt. Ten slotte, boeken en kleding zijn populaire categorieΓ«n bij Kringloopwinkel Alkemade, dus zorg ervoor dat je die secties niet overslaat.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel Alkemade kun je de tweedehands artikelen kopen die je leuk vindt. Je kunt de winkel bezoeken tijdens de openingstijden en rondkijken door het assortiment. Als je iets gevonden hebt, kun je het met contant geld, betaalpassen of contactloos mobiel betalen afrekenen. Naast winkelbezoeken biedt de winkel ook online prijsopgaven en een bezorgservice aan, zodat je ook vanuit huis kunt winkelen. Bovendien is de winkel rolstoeltoegankelijk en biedt het comfortabele zitplaatsen voor rolstoelgebruikers.

Unieke programma’s en diensten

Kringloopwinkel Alkemade biedt verschillende unieke programma’s en diensten aan. Zo neemt de winkel vluchtelingen in dienst, wat een positieve bijdrage levert aan de inclusiviteit en diversiteit binnen de gemeenschap. Daarnaast is de winkel LGBTQ+ vriendelijk en biedt het een veilige omgeving voor transgenders. Ook biedt de winkel gratis wifi aan, zodat je tijdens het winkelen online kunt blijven.

Wil je meer informatie over Kringloopwinkel Alkemade of contact opnemen? Bezoek dan hun Facebook en Instagram pagina’s. Je kunt ook een kijkje nemen op hun LinkedIn en YouTube kanalen. Voor een overzicht van alle andere kringloopwinkels in Zuid-Holland, kun je terecht op de website van kringloop-info.nl.

76 gedachten over “Kringloopwinkel Alkemade in Roelofarendsveen”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Zeer onvriendelijk personeel! Bij de kassa veel te hoge prijzen en als heb ik betaald krijg ik geen bon en kan ik niks terug leveren. Vaak verkopen ze spullen die niet werken. Inderdaad staat container met weggegooide spullen -zonde! Pure gevoel dat je wordt gebruikt , betalen en wegwezen . Alle oude vrouwelijke vrijwilligers zijn zeer onvriendelijk ECHte AFRADER!!!!!

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  A nice thrift store in Roelofarendsveen, everything on shelves, nice to look at, also a toilet. The staff are nice and helpful. Plenty of free parking spaces.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Walgelijke personeel de medewerkers kennen de prijzen niet dat moet je vragen aan de man aan de kassa die je toch beschuldigd voor het verwisselen van prijskaartjes op de producten. Ik en mama spraken Pools aan de kassa, die rasist dacht dat hij de eerste beste buitenlander kan beschuldigen. Meneer met blond haat in de start zo als ik al in het Pools zij u ment een IDIOOT !!

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Het is dat je minstens 1 ster moet geven maar die is het eigelijk niet waard. Bij binnenkomst begroeten wij het personeel die niet op of om kijkt. De artikelen in de winkel zijn vaak niet geprijst, en is het volgens mij daarom een beetje natte vingerwerk bij de kassa. Bij het afrekenen wort je niet begroet, of uberhaupt naar je gekeken. De prijs wort gezegt en zodra je hebt betaald krijg je geen bedankje of tot ziens. Het is duidelijk waarom deze mensen in een kringloopwinkel werken en niet in een reguliere winkel. Hier zouden ze waarschijnlijk nooit aangenomen worden. Erg jammer maar wij komen hier niet meer terug.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Deze Kringloopwinkel met hoofdletter K heeft begrepen hoe een kringloopwinkel hoort te zijn. Het vervult een sociaal/maatschappelijke functie en men heeft een diversiteit aan spullen. Al deze spullen zijn keurig gesorteerd en geprijsd, het kleine beetje dat niet geprijsd is kan gevraagd worden aan de kassa, daar wordt de prijs gegeven. Er is koffie en iets voor erbij en er zijn brandschone toiletten. Het personeel is vriendelijk en uiterst behulpzaam. Kortom wat wil je nog meer. Wat mij betreft mag kringloopwinkel Alkemade in de top 3 van beste Kringloopwinkels van Nederland.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Meerdere keren geweest en erg gemixte ervaring. Prijzen liggen over het algemeen wat hoog voor huisraad, vaak kun je bij een discounter zoals Action voor hetzelfde geld nieuw kopen. Wel hebben ze vaak opruiming met 50% korting op alles, echter wordt dit heel slecht gecommuniceerd. Een aantal weken geleden deden ze een heleboel dingen in de container. Nog goede dingen waar niks mis mee was. Erg zonde voor een winkel die zich profileer als iets met sociaal maatschappelijke functie. Zet het dan voor 10 cent te koop of id, weet zeker dat er genoeg meegenomen zou worden! Wat je betaalt is altijd een verassing, en op het bonnetje staat niks nuttigs, prijzen lijken af te hangen van persoon die je aanslaat. Mensen die er werken zijn meestal neutral, het is duidelijk een eigen clubje. Vooral veel negativiteit gezien bij de eigenaar(?), niet nodig maar helaas. Maaaarrr… soms kun je leuke tweedehandsjes scores. Dus. Kom er niet al te vaak, dan valt het altijd mee!

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Artikelen slecht of niet geprijst. Of zelfs aan de kassa wordt oude prijskaartje omgeruild voor hoger prijskaartje. Heb je maar te slikken als klant. Maar ergste: pas op aan de kassa! Er wordt of dubbel aangeslagen of verkeerde prijzen ingevoerd. En dan doen alsof je neus bloed (kassa geeft dit aan), als je er wat van zegt. Erg lakonieke (arrogante) houding van de eigenaar/personeel als van beide wat gezegt wordt. Je voelt je als klant bijna schuldig (terwijl het aan hun onvermogen ligt).

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  REACTIE OP EIGENAAR! GA JIJ NU EEN KIND MET EEN ACHTERSTAND OP INTERNET TE KAKKEN ZETTEN? EEN KIND WAT HELAAS NIET GEZOND IS?? JE BEN ZIEK! HOPELIJK HEB JIJ GEEN KINEREN EN ALS DAT ZE GEZOND ZIJN. WANT DIT GUN IK GEEN ENKEL KIND. En over dat apparaat van jullie. Mevrouw zij zelf dat die niet werkte en jullie geregeld storing hebben. Dus draai de boel nu niet om. De recensie liegen er niet om. Of liegen wij allemaal? Kwam hier altijd graag en vaak genoeg. Vandaag werkte de pin niet wat een probleem schijnt te zijn die al langer is. Kind in tranen want het moest terug gelegd worden. En ja ik was geirriteerd en zei zorg dat je zaken op orde zijn. Waarop mevrouw door de winkel begon te krijssen dat mijn pasjes maar op orde moeten zijn. Gestoorde! Hier werken een stel asociale mensen. Als je niet meer kan functioneren in de maatschappij is dit je enige optie nog om enigszins aan het werk te kunnen.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Nette overzichtelijke winkel met gevarieerd aanbod en heel redelijk e prijzen! Vriendelijk personeel. Een aanrader !

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Wij hebben hier een heerlijk uur kunnen struinen. Mooie schatten, gezellige verkoopster, die zelfs stiekem wat leuke items van achter haalde voor onze kleine dames. Dit is er 1 om vaker te bezoeken. Volg ons op insta Kringloop_sisters en zie onze parels van vandaag!

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Wat een onaardige man, wat een nare sfeer en lastig te vinden deze winkel… Ik ben normaliter enorm positief maar kan nu werkelijk niets bedenken om een extra ster te geven. Nog geen blik waardig krijg je, zelfs niet bij het afrekenen. Geen gedag, niets Zelfs bij het binnen komen liep de man mij voorbij zodat ik moest wachten…. Voor mij geen volgend bezoek

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Vreselijk!!!! Wat een nare mensen, nog geen blik krijg je als klant bij binnenkomst en zelfs met afrekenen is er geen oog contact….dus als je de winkel verlaat, drie x raden Ook erg lastig te vinden en rommelig, bah!!

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Alkemade. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Alkemade. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 15. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Geen leuke kringloop, oude troep. Sommige producten zijn duurder geprijst dan dat ze nieuw kosten?! Ook is het onwijs stoffig en benauwd binnen. Ik zou zeggen sla deze kringloop over en ga naar een andere.

  Beantwoorden
 16. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Onvriendelijke mensen sinds ze verhuisd zijn. Ik kom er nooit meer. Jammer, was vroeger leuke optie in de buurt.

  Beantwoorden
 17. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Grote winkel, aardig neergezet in schappen. Maar bepaalde spullen zijn duur geprijsd. En het personeel is erg onvriendelijk. Ongeinteresseerde houding. Kan nog geen hallo af bij binnenkomst.

  Beantwoorden
 18. β˜…β˜…β˜…β˜†β˜†

  Grotere pas verhuisde kringloopwinkel, het assortiment is gevarieerd. Er zijn veel boeken, films, speelgoed, kleding, keukenspullen, en leuke hebbedingetjes. Prijzen soms wat onduidelijk. De paden zijn soms wel wat smal. Er is een ruim parkeerterrein aanwezig. Ligt wel wat afgelegen, je moet de zaak echt zoeken.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter