Hippe Kringloop in Assen

Ontdek duurzame schatten in Assen bij Hippe Kringloop – boeken, meubels, mode en meer. Milieubewust winkelen met hoge klanttevredenheid!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

In het kort:

“De Hippe Kringloop aan de Brunelstraat is een kringloopwinkel die ik nog niet had bezocht. Soms ga ik naar een kringloopwinkel in de hoop dat ik daar mijn slag kan slaan door op een goedkope manier mijn muziekverzameling uit te breiden met een paar CD’s. Dat is me tot op heden nog maar één keer gelukt, met ook maar één CD. Meestal staan de bakken vol met afgedankte gratis exemplaren van ‘Aangenaam Klassiek’, ‘Aangenaam Jazz’, de ‘Platen10Daagse’, ‘Heineken Millenium Mix’ en allerlei rotzooi van René Froger en consorten. Deze keer echter had ik geluk: Bob Dylan, Leonard Cohen, Mark Knopfler en Eric Clapton en JJ Cale. Dit is een kringloopwinkel waar ik nog wel een keer binnenloop!”

Gert Eggens

“🇳🇱 Leuke en gezellige kringloopwinkel, met aandacht voor mensen met een kleine portemonnee. Er is ook een klein restaurantje, waar je eten en drinken voor een klein prijsje kunt bestellen. Vervolgens kun je ook nog een extra bijdrage geven voor mensen die ook een kopje koffie willen nemen, maar dat niet kunnen betalen. Prijzen in de kringloopwinkel zijn ook goed en niet volgens het concept actuele prijs minus 10%. Kortom: een absolute aanrader! #letsguide #recommended”

Rob Meeuwsen

“Een hele leuke ervaring, Ik werd erg vriendelijk geholpen . Hele leuke medewerkers en deelnemers die een vak moesten leren. Ze hebben zich gespecialiseerd in het opknappen en moderniseren van oude meubelen.zag erg goed uit Verder vond ik de winkel leuk. Ik ben gek op vintage dingen en die waren er zeker. Je kunt er voor weinig. Hele leuke dingen kopen. Ik ga er zeker vaker kijken”

harry ackermann

Meer reviews lezen…

Hippe Kringloop: Duurzaam Winkelen in Assen

De winkel Hippe Kringloop in Assen is een fantastische plek waar je duurzaam kunt winkelen. Gelegen aan de Brunelstraat 77, is deze kringloopwinkel gemakkelijk te bereiken via de Pinksterbloemstraat. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren is het duidelijk dat Hippe Kringloop geliefd is bij bezoekers.

Wat kan je naar de kringloop brengen?

Wil je jouw spullen een tweede leven geven? Bij Hippe Kringloop kan je gebruikte goederen inleveren. Het is prettig als je de spullen zo schoon mogelijk aanlevert. De innametijden voor tweedehands goederen kan je vinden op de website.

Ophaalservice voor spullen

Heb je geen mogelijkheid om je spullen naar de winkel te brengen? Hippe Kringloop biedt ook een handige ophaalservice aan. Neem contact op met de winkel voor meer informatie of om een ophaalafspraak te maken.

Een breed assortiment

Hippe Kringloop heeft een breed assortiment tweedehands spullen. Van boeken tot huishoudelijke apparaten, van kleding tot meubels en van muziek tot speelgoed, er is voor ieder wat wils. Door tweedehands spullen te kopen bij Hippe Kringloop draag je bij aan een duurzame levensstijl.

Assortiment: – Boeken – Huis- en inrichting – Huishoudelijke apparaten – Kleding – Meubels – Muziek – Speelgoed

Service en faciliteiten

Bij Hippe Kringloop geniet je van verschillende services en faciliteiten. Zo kan je gemakkelijk betalen met PIN, wat het winkelen nog eenvoudiger maakt. Daarnaast biedt Hippe Kringloop een bezorgservice aan, waardoor je ook grote meubels of andere spullen kunt laten bezorgen. Als je even wilt uitrusten of gezellig wilt kletsen, kan je terecht in de koffiehoek. De winkel is rolstoelvriendelijk en er zijn parkeerplaatsen beschikbaar, zodat iedereen zich welkom voelt.

Volg Hippe Kringloop op social media

Mis geen enkele update van Hippe Kringloop en volg de winkel op Facebook. Op deze manier blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam winkelen via sociale media. Hippe Kringloop is een fantastische plek voor iedereen die op zoek is naar betaalbare tweedehands producten in Assen.

Wil je meer weten over andere kringloopwinkels in Assen? Bezoek dan Kringloopwinkels in Assen.

75 gedachten over “Hippe Kringloop in Assen”

 1. ★★★★★

  Leuke plek om te lunchen of koffie te drinken. Hele schappelijke prijzen en lekker eten. Mogelijkheid om uitgestelde koffie/thee voor iemand te kopen, dat vind ik een fantastisch idee en heb dat ook gedaan. In de kringloop heb ik regelmatig gave vondsten gedaan. De spullen worden mooi gepresenteerd en zijn goed geprijsd.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Echt een gaaf winkeltje, leuke prijsjes, helaas geen kleding. Maar echt de moeite waard eens te bezieken. Inmiddels hebben ze ook kleding en je kan er eten bestellen,maar wat ik mis zijn de mooie gepimpte meubeltjes van toen het beeswork heette.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Mocht je in Assen op zoek zijn naar een leuke en betrouwbare kringloop, is dit een van de weinige winkels waar een leuk aanbod is voor een schappelijke prijs.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Met recht een hippe kringloop. Zo mogen er meer zijn. Op een dag meerdere kringloopwinkels afgegaan te zijn in assen was deze wel de leukste. Een hartelijk welkom, in voor een praatje en advies. Leuk restaurantje/cafeetje

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Leuke en gezellige kringloopwinkel, met aandacht voor mensen met een kleine portemonnee. Er is ook een klein restaurantje, waar je eten en drinken voor een klein prijsje kunt bestellen. Vervolgens kun je ook nog een extra bijdrage geven voor mensen die ook een kopje koffie willen nemen, maar dat niet kunnen betalen. Prijzen in de kringloopwinkel zijn ook goed en niet volgens het concept actuele prijs minus 10%. Kortom: een absolute aanrader! #letsguide #recommended

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Leuke kringloop maar laatste tijd hebben ze de prijzen enorm verhoogd. Soms wordt er wel eens te veel voor een item gevraagd. Maar leuk spul en vriendelijk personeel

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  De Hippe Kringloop aan de Brunelstraat is een kringloopwinkel die ik nog niet had bezocht. Soms ga ik naar een kringloopwinkel in de hoop dat ik daar mijn slag kan slaan door op een goedkope manier mijn muziekverzameling uit te breiden met een paar CDs. Dat is me tot op heden nog maar een keer gelukt, met ook maar een CD. Meestal staan de bakken vol met afgedankte gratis exemplaren van Aangenaam Klassiek, Aangenaam Jazz, de Platen10Daagse, Heineken Millenium Mix en allerlei rotzooi van Rene Froger en consorten. Deze keer echter had ik geluk: Bob Dylan, Leonard Cohen, Mark Knopfler en Eric Clapton en JJ Cale. Dit is een kringloopwinkel waar ik nog wel een keer binnenloop!

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Gezellige winkel met sympathieke doelstellingen, lekker eten (om mee te nemen.) Ook een gezellig terras waar je een gezond hapje kunt eten! (En wat drinken.)

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Je krijgt honger als je binnenloopt, ruikt heerlijk naar soep e.d. Vriendelijk personeel. Prijzen varieren, Vintage artikelen redelijk hoge prijzen. Vintage hoek is leuk maar leuker om er toevallig tegenaan te lopen.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Met recht een hippe kringloop. Zo mogen er meer zijn. Op een dag meerdere kringloopwinkels afgegaan te zijn in assen was deze wel de leukste. Een hartelijk welkom, in voor een praatje en advies. Leuk restaurantje/cafeetje. Items zijn betaalbaar geprijsd.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Leuke kringloopwinkel met leuke hebben dingetjes zeker de moeite waard op te gaan kijken met een kleine horecagelegenheid erbij voor een broodje of uitsmijter ga zo door ! Groetjes uit Limburg

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Hippe . Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter