Kringloopwinkel Woord en Daad in Alblasserdam

Ontdek duurzame schatten bij Woord en Daad Kringloopwinkel Alblasserdam – vintage, meubels, kunst en meer voor het goede doel.

Aanbod

In het kort:

“Mooie, nette winkel met leuk geprijsde artikelen. Parkeren was wel erg lastig. De parkeerplaats bij de winkel was beperkt en vol, daardoor aan de overkant van de drukke weg moeten parkeren. Met kleine kinderen erbij niet veilig.”

Caroline Blom

“Een zeer verzorgde en ruim gesorteerde kringloopwinkel. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Apparatuur wordt getest. De parkeerplaats is zeer klein. Hou daar rekening mee met een bezoek.”

Gerard Roest

“Mooie nette kringloop. Alles wordt netjes uitgezocht. Kleding wordt gewassen en gestreken. Goed voorbeeld hoe een kringloop er uit kan zien. Het mooie is dat de opbrengst naar goede doelen gaat.”

Marc Varekamp

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Woord en Daad: Duurzaam Winkelen in Alblasserdam

Over Woord en Daad Alblasserdam

Onze Woord en Daad winkel is sinds 2021 gevestigd aan de rand van Alblasserdam. Als kringloopwinkel bieden wij een ruim aanbod aan spullen die overzichtelijk en per categorie zijn verdeeld door de winkel. Bij ons is geen dag hetzelfde, want ons aanbod wisselt bijna dagelijks! Van curiosa, retro, kleding en kunst tot speelgoed, boeken, cd’s, platen, dvd’s en meubels. Bij Woord en Daad hebben we voor iedereen wat wils, ongeacht budget. Bovendien gaat de opbrengst van onze winkel naar opleiding en werk voor jongeren in Colombia. Onze kringloopwinkel is gelegen aan Edisonweg 50D, Alblasserdam.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Woord en Daad Alblasserdam kan je verschillende items brengen, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed, gereedschappen en brocante. Het inleveren van tweedehands spullen bij onze kringloopwinkel is niet alleen duurzaam, maar ook een mooie manier om anderen blij te maken met jouw ongebruikte items.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Woord en Daad Alblasserdam is het goed om te weten dat we verschillende diensten en faciliteiten bieden. Zo hebben we een bezorgservice, inname van goederen, een koffiehoek en een ophaalservice. Helaas bieden we momenteel geen woningontruimingsservice aan. Daarnaast accepteren wij betalingen met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards. Kom gerust langs en geniet van een kopje koffie of thee in onze gezellige koffiehoek.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Woord en Daad Alblasserdam biedt naast een breed assortiment nog meer unieke programma’s en services. Een van deze services is onze bezorgservice, waarmee je je aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast hebben we een koffiehoek waar je even kunt ontspannen tijdens het winkelen. Verder bieden we ook een ophaalservice aan, zodat je geen zorgen hoeft te maken over het vervoeren van grote aankopen. Houd onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste updates, kortingen en nieuwe items in onze winkel.

Bezoek Woord en Daad Alblasserdam!

Je bent van harte welkom in onze kringloopwinkel aan Edisonweg 50D in Alblasserdam. Breng je ongebruikte spullen langs of kom gezellig snuffelen tussen ons diverse assortiment. Samen zorgen we voor duurzaam winkelen en steunen we jongeren in Colombia. Volg Woord en Daad Alblasserdam op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al het nieuws en de laatste aanbiedingen.

Mis deze kans niet om duurzaam te winkelen!

14 gedachten over “Kringloopwinkel Woord en Daad in Alblasserdam”

 1. ★★★★★

  Pleasant, spacious, busy thrift store with good quality products. Not really beneficial. Friendly service. Parking is often difficult due to a limited number of spaces on site.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Woord en Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een zeer verzorgde en ruim gesorteerde kringloopwinkel. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Apparatuur wordt getest. De parkeerplaats is zeer klein. Hou daar rekening mee met een bezoek.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Mooie, nette winkel met leuk geprijsde artikelen. Parkeren was wel erg lastig. De parkeerplaats bij de winkel was beperkt en vol, daardoor aan de overkant van de drukke weg moeten parkeren. Met kleine kinderen erbij niet veilig.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Feitelijk kun je hier beter heen gaan dan die keten van Opnieuw …u weet wel.Veel netter,en bovendien goedkoper.Mooiere kleding.Aardige dames.Heel blij mee.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Nice neat cycle. Everything is neatly selected. Clothes are washed and ironed. Good example of what a cycle can look like. The great thing is that the proceeds go to charities.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Woord en Daad. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter