Kringloopcentrum ’t Trefpunt in Marum

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloopcentrum ’t Trefpunt in Marum: boeken, kleding, meubels en meer met hoge klanttevredenheid!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-16:00
Donderdag19:00-21:00
Vrijdag13:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wat een verrassing! Wat een mooie, kleine kringloopwinkel. Ook de prijsjes zijn mooi en klein. En wat een leuke, behulpzame dames die als vrijwilliger zorgen voor de gezellige uitstraling en het leuke contact. Het assortiment verspreid over verschillende kamers en verdiepingen (via trap) is niet het standaard kringloopassortiment: verwacht hier geen witgoed, oude pc’s, etc., maar juist wel snuisterijen, spelletjes, glaswerk, blikjes, klassiek servies, beeldjes, verder kleding en een leuke boekenverzameling. Prachtig dat er goede doelen worden gesteund. Inbreng van kleinere, schone spullen is welkom in dit kringloopcentrum van de PKN. Klik op het duimpje 👍🏻”

Richard V

“Klein maar fijn! Fijn personeel en lage prijzen! 👍 …”

Isabel Schipper

“Mooi kleine kringloopwinkel met heel aardige dames!”

Rockandroel65

Meer reviews lezen…

Kringloopcentrum ’t Trefpunt: Het Duurzame Kringloopwinkel in Marum

Over Kringloopcentrum ’t Trefpunt

Kringloopcentrum ’t Trefpunt is een duurzame kringloopwinkel en onderdeel van de Protestantse Kerk in Marum. Deze gezellige winkel, gelegen aan de Kruisweg 28, is de ideale plek om tweedehands schatten te ontdekken. Met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren, heeft deze winkel een goede reputatie opgebouwd bij haar klanten.

Spullen brengen bij de kringloop

Bij Kringloopcentrum ’t Trefpunt kun je allerlei gebruikte goederen brengen. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en nog veel meer. Het is belangrijk dat de spullen schoon zijn voordat je ze inlevert. De inname van goederen is mogelijk tijdens de openingstijden van de winkel.

Wat is er bij Kringloopcentrum ’t Trefpunt te vinden?

In de winkel van Kringloopcentrum ’t Trefpunt vind je een breed assortiment aan tweedehandsproducten. Of je nu op zoek bent naar een interessant boek, gereedschap, meubels, of kleding, je zult hier zeker iets vinden wat bij jouw smaak en behoeften past. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar het kan ook verrassend voordelig zijn.

Diensten en faciliteiten

Naast de verkoop van tweedehandsproducten biedt Kringloopcentrum ’t Trefpunt ook de mogelijkheid om gebruikte goederen in te nemen. Dus als je thuis spullen hebt die je niet meer nodig hebt, maar waarvan je denkt dat ze een tweede leven verdienen, kun je ze bij deze winkel brengen.

Kringloopcentrum ’t Trefpunt op social media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Kringloopcentrum ’t Trefpunt? Volg ze dan op Facebook. Via sociale media kun je op de hoogte blijven van hun activiteiten en nieuwe aanwinsten.

Bezoek Kringloopcentrum ’t Trefpunt in Marum

Kringloopcentrum ’t Trefpunt is gevestigd aan de Kruisweg 28 in Marum. De winkel is rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid. De openingstijden van de winkel zijn als volgt: – Woensdag: 13:00-16:00 – Donderdag: 19:00-21:00 – Vrijdag: 13:00-16:00 – Zaterdag: 10:00-16:00

Breng een bezoek aan Kringloopcentrum ’t Trefpunt en ontdek de verborgen schatten die zij te bieden hebben. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon wilt rondneuzen, deze duurzame winkel is zeker een bezoekje waard. Kom langs en laat je verrassen door het diverse aanbod van tweedehandsproducten in deze gezellige kringloopwinkel in Marum.

Voor meer informatie, bezoek de website van Kringloopcentrum ’t Trefpunt.

10 gedachten over “Kringloopcentrum ’t Trefpunt in Marum”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met centrum ’t Trefpunt. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met centrum ’t Trefpunt. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Wat een verrassing! Wat een mooie, kleine kringloopwinkel. Ook de prijsjes zijn mooi en klein. En wat een leuke, behulpzame dames die als vrijwilliger zorgen voor de gezellige uitstraling en het leuke contact. Het assortiment verspreid over verschillende kamers en verdiepingen (via trap) is niet het standaard kringloopassortiment: verwacht hier geen witgoed, oude pcs, etc., maar juist wel snuisterijen, spelletjes, glaswerk, blikjes, klassiek servies, beeldjes, verder kleding en een leuke boekenverzameling. Prachtig dat er goede doelen worden gesteund. Inbreng van kleinere, schone spullen is welkom in dit kringloopcentrum van de PKN. Klik op het duimpje

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met centrum ’t Trefpunt. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel centrum ’t Trefpunt. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter