Kringloopwinkel Garderobe Kleding Inbrengwinkel

Ontdek duurzaam shoppen bij Garderobe in De Wilp – kwalitatieve tweedehands kleding, speciale kortingen, en inbreng van jouw garderobe!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hier kun je kleding heen brengen wat je niet meer draagt ,wordt voor jou verkocht .Jij verdient wat ,de winkel verdient wat. En een ander heeft er weer profijt van als je geen dikke portomenee hebt. Mooie nette kleding, voor ieder wat wils.”

Jannnie Buiter

“Voor een relax moment is de Garderobe een prima plek om te gaan. Fijne sfeer en aandacht voor de klant. Goede zorg voor de aangeboden artikelen. Kom graag nog eens langs.”

Baukje Hellingwerf

“Leuke winkel met nette kleding voor jong en oud en zeker betaalbaar! Gezellige vrijwilligers met hart voor hun werk!”

Marit Sijtsema

Meer reviews lezen…

Garderobe Kleding Inbrengwinkel: De Perfecte Plek voor Duurzaam Shoppen in De Wilp

Wat kan je inbrengen bij Garderobe Kleding Inbrengwinkel?

Garderobe Kleding Inbrengwinkel is een geliefde tweedehandswinkel in De Wilp, waar volwassenen terecht kunnen voor kwalitatieve en betaalbare kleding. Bij Garderobe kan je niet alleen heerlijk rondsnuffelen tussen de rekken vol prachtige stukken, maar je kunt ook je eigen kleding inbrengen.

In de maanden februari, maart en april kan je per maand maximaal 25 stuks kleding (voorjaar/zomer) inbrengen. Wil je liever winterkleding inbrengen? Dan kan dat in de maanden september, oktober en november. Bij verkoop ontvang je de helft van het verkoopbedrag. Als jouw kleding na zes weken nog niet verkocht is, gaat het naar goede doelen. Zo weet je zeker dat jouw kleding een tweede leven krijgt en een goed doel ondersteunt.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij Garderobe Kleding Inbrengwinkel kan je met een gerust hart winkelen dankzij de zorgvuldige selectie van de kledingstukken. De winkel biedt regelmatig geselecteerde kleding met 50% korting aan, waardoor je nog meer waar voor je geld krijgt. Vergeet niet om naar de inbrengvoorwaarden te vragen als je voor het eerst kleding wilt inbrengen. Het is ook belangrijk om je naam en adres in de zak met kleding te doen, zodat je alle voordelen van het verkoopproces kunt benutten.

Hoe werkt Garderobe Kleding Inbrengwinkel?

Garderobe Kleding Inbrengwinkel maakt het proces van kleding inbrengen en winkelen zo eenvoudig mogelijk. De winkel is gevestigd aan de Vijverstraat 18 in De Wilp en is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 09:00 tot 17:00 uur. Een van de voordelen van Garderobe is dat ze bezorging aanbieden, zodat je je aankopen gemakkelijk thuis kunt ontvangen. Het is ook goed om te weten dat Garderobe een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid heeft.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Garderobe Kleding Inbrengwinkel biedt niet alleen kwalitatieve en betaalbare kleding, maar heeft ook enkele unieke programma’s en diensten die het winkelen nog aangenamer maken. Regelmatig worden er speciale kortingen gegeven, waaronder 50% korting op bepaalde kledingstukken. Daarnaast kan je Garderobe ook volgen op hun Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Je kunt bij Garderobe Kleding Inbrengwinkel betalen met verschillende betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards. Dit maakt het winkelen bij deze inbrengwinkel nog gemakkelijker.

Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren, is Garderobe Kleding Inbrengwinkel een must-visit voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige tweedehands kleding in De Wilp.

Bezoek Garderobe Kleding Inbrengwinkel en ontdek de schatten die hier op je wachten!

37 gedachten over “Kringloopwinkel Garderobe Kleding Inbrengwinkel”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Garderobe Kleding Inbrengwinkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Garderobe Kleding Inbrengwinkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Garderobe Kleding Inbrengwinkel. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Garderobe Kleding Inbrengwinkel. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Hier kun je kleding heen brengen wat je niet meer draagt ,wordt voor jou verkocht .Jij verdient wat ,de winkel verdient wat. En een ander heeft er weer profijt van als je geen dikke portomenee hebt. Mooie nette kleding, voor ieder wat wils.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Garderobe Kleding Inbrengwinkel. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Voor een relax moment is de Garderobe een prima plek om te gaan. Fijne sfeer en aandacht voor de klant. Goede zorg voor de aangeboden artikelen. Kom graag nog eens langs.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Garderobe Kleding Inbrengwinkel. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  De openings tijden zijn niet up to date.. via Google staat vermeld dat jullie op dinsdag open zijn. sta je dan voor een dichte deur.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Garderobe Kleding Inbrengwinkel. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top ervaring bij Garderobe Kleding Inbrengwinkel. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Garderobe Kleding Inbrengwinkel. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Garderobe Kleding Inbrengwinkel. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter