Kringloopwinkel De BosHoeve in Laren (Noord-Holland)

Ontdek duurzaam shoppen bij De BosHoeve in Laren voor kwaliteit tweedehands items – boeken, meubels, kleding en meer. Beoordeeld met 4.2 sterren!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-15:00
Dinsdag09:00-15:00
Woensdag09:00-15:00
Donderdag09:00-15:00
Vrijdag09:00-15:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

In het kort:

“Kwamen voor de kringloop. Deze was erg klein. Wel mooi verzorgd en de speeltuin ernaast zag er goed uit. Een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen. Kringloop Eemnes is vlakbij.”

Richard Wernars

“Leuke gezellig kringloop, prachtig openhaardhout.”

Simone Ruizendaal

“Is ook een werkplaats met een keingloper erbij.”

Andrea Dommerholt

Meer reviews lezen…

De BosHoeve: Duurzaam winkelen in Laren, Noord-Holland

De BosHoeve is een bekende tweedehandswinkel in Laren, Noord-Holland. Als je op zoek bent naar duurzaam winkelen, ben je bij deze kringloopwinkel aan het juiste adres. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren kunnen bezoekers genieten van een unieke winkelervaring.

Wat kun je brengen naar De BosHoeve?

Bij De BosHoeve kun je allerlei spullen brengen die je niet langer nodig hebt. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je tweedehands producten naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzame samenleving en geef je jouw spullen een tweede leven.

Waar moet je op letten bij De BosHoeve?

Bij het bezoeken van De BosHoeve zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Allereerst biedt de winkel een rolstoeltoegankelijk toilet, een rolstoelvriendelijke ingang en een rolstoelvriendelijke parking. Daarnaast is er ook een genderneutraal toilet aanwezig, wat de inclusiviteit en diversiteit van de winkel onderstreept. De BosHoeve staat bekend als LGBTQ+ vriendelijk en biedt een veilige omgeving voor transgenders. Zo zorgen ze ervoor dat iedereen zich welkom voelt tijdens het winkelen.

Hoe werkt De BosHoeve?

De BosHoeve hanteert openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 15:00 uur. Op zaterdag en zondag is de kringloopwinkel gesloten. Je kunt contact opnemen met De BosHoeve via het telefoonnummer of e-mailadres dat hieronder vermeld staat. Daarnaast bieden ze ook diverse unieke programma’s, kortingen en andere services aan voor hun klanten. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek zelf wat ze te bieden hebben.

Wil je ook eens een kijkje nemen bij andere kringloopwinkels in de provincie Noord-Holland? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vind je een compleet overzicht van alle kringloopwinkels en tweedehandswinkels in deze regio. Plan je bezoek en maak er een leuke en duurzame dag van!

Contactgegevens van De BosHoeve: – Adres: Smeekweg 102, 1251 VK Laren – Telefoonnummer: vul hier het telefoonnummer in – E-mailadres: vul hier het e-mailadres in

8 gedachten over “Kringloopwinkel De BosHoeve in Laren (Noord-Holland)”

  1. ★★★★★

    Kwamen voor de kringloop. Deze was erg klein. Wel mooi verzorgd en de speeltuin ernaast zag er goed uit. Een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen. Kringloop Eemnes is vlakbij.

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Een uitstekende ervaring met De BosHoeve. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter