Kringloopwinkel Van Alles Wat in Baarn

Ontdek duurzaam shoppen in Baarn bij Kringloopwinkel Van Alles Wat – vind unieke tweedehands boeken, kleding, en meer!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag08:00-15:00
Dinsdag08:00-15:00
Woensdag08:00-15:00
Donderdag08:00-15:00
Vrijdag09:00-15:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Kringloopwinkel Van Alles Wat: Een Duurzaam Winkelen Avontuur in Baarn

Kringloopwinkel Van Alles Wat is een geliefde kringloopwinkel gelegen in Baarn. Als je op zoek bent naar tweedehands schatten en een duurzaam winkelavontuur wilt beleven, dan is deze winkel zeker een bezoek waard! De openingstijden van Kringloopwinkel Van Alles Wat zijn als volgt:

  • Maandag: 08:00-15:00
  • Dinsdag: 08:00-15:00
  • Woensdag: 08:00-15:00
  • Donderdag: 08:00-15:00
  • Vrijdag: 09:00-15:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Van Alles Wat?

Kringloopwinkel Van Alles Wat staat open voor donaties! Heb je spullen in huis die je niet meer gebruikt, maar die nog in goede staat verkeren? Breng ze dan naar de winkel! Ze accepteren een breed scala aan items, zoals kleding, boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsartikelen, muziek en speelgoed. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan zowel het verminderen van afval als het ondersteunen van duurzaam winkelen.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Van Alles Wat?

Als je gaat winkelen bij Kringloopwinkel Van Alles Wat, raden wij aan om goed op te letten. Hoewel de winkel een uitgebreid assortiment heeft, kunnen populaire items snel verkocht worden. Wees er dus snel bij als je iets specifieks zoekt. Daarnaast is het altijd slim om de kwaliteit van de producten te controleren voordat je ze koopt. De winkel doet haar best om alleen items van goede kwaliteit in het assortiment op te nemen, maar een zorgvuldige inspectie geeft je extra gemoedsrust.

Hoe werkt Kringloopwinkel Van Alles Wat?

Kringloopwinkel Van Alles Wat maakt deel uit van de duurzame winkelbeweging. Tweedehands winkelen is niet alleen een geweldige manier om unieke items te vinden, maar ook om het milieu te sparen. De winkel werkt op basis van donaties van particulieren en biedt deze items vervolgens te koop aan tegen betaalbare prijzen. Door hun aanpak stimuleren ze hergebruik en verminderen ze onnodige verspilling.

Naast het duurzaam winkelen-concept biedt Kringloopwinkel Van Alles Wat verschillende interessante programma’s en diensten. Ze hebben bijvoorbeeld een rolstoelvriendelijke parkeerplaats om ervoor te zorgen dat de winkel toegankelijk is voor iedereen. Ook organiseren ze regelmatig kortingsacties en speciale evenementen om hun klanten te verrassen en extra voordelen te bieden.

Bent u klaar om een duurzaam winkelavontuur te beleven? Bezoek dan Kringloopwinkel Van Alles Wat in Baarn en ontdek de schatten die op je wachten!

Meer weten over kringloopwinkels in Utrecht? Neem hier een kijkje voor een compleet overzicht.

Laat hieronder een review achter