Kringloopwarenhuis Het Goed Roden

Ontdek duurzaam shoppen bij Het Goed Roden – jouw kringloop voor kwaliteit kleding, meubels, boeken en meer in Drenthe.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:30
Dinsdag09:00-17:30
Woensdag09:00-17:30
Donderdag09:00-17:30
Vrijdag09:00-17:30
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Mooie nette winkel. Kom er regelmatig. Prijzen van sommige artikelen vind ik wat aan de hoge kant. Met name de spulletjes in de vitrine kasten zijn naar mijn mening te duur. Daardoor blijven deze spulletjes lang liggen en zie je soms na maanden nog steeds dezelfde dingen. Dat is zonde. Misschien een idee om na een aantal weken de prijs te verlagen als iets niet verkocht is?”

Alan Joseph

“Overzichtelijke kringloop. Alles op kleur. Aparte afdeling met glaswerk en servies. Aparte kast met oude blikken. Leuke hoek met speelgoed waar altijd iets tussenzit wat geschikt is voor binnen of buiten. Parkeergelegenheid voor de deur. Goede collectie (kinder)boeken. Dit aanbod wordt regelmatig ververst, dus het heeft zin om iedere 2 week even te kijken.”

Sandra de Haan

“Grote, en nette kringloopwinkel. Het is niet zo enorm volgebouwd als de meeste kringloopwinkels. Leuk om even rond te neuzen! We hebben hier leuke dingetjes gevonden en de prijzen waren prima. Er zit zelfs garantie op veel elektrische apparaten. De medewerker was heel erg vrolijk en vriendelijk!”

Nieke Wildeboer

Meer reviews lezen…

Kringloopwarenhuis Het Goed Roden: Duurzaam Winkelen in Roden

Het Goed Roden is een populaire kringloopwinkel gelegen in Roden, een plaats in de provincie Drenthe. Als je op zoek bent naar een plek waar je duurzaam kunt winkelen, dan is Het Goed Roden zeker de moeite waard om te bezoeken. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag en biedt een breed scala aan tweedehands artikelen.

Wat kun je naar Het Goed Roden brengen?

Bij Het Goed Roden kun je verschillende spullen inleveren die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan kleding, meubels, boeken, huishoudelijke apparaten, muziek en speelgoed. Door deze items te doneren aan Het Goed Roden draag je bij aan een duurzame samenleving en help je anderen. Het inleveren van goederen is eenvoudig en ze zorgen ervoor dat alles een tweede leven krijgt.

Waar moet je op letten bij Het Goed Roden?

Bij het bezoeken van Het Goed Roden is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Allereerst zijn de prijzen bij Het Goed Roden uiterst redelijk. De winkel staat bekend om zijn betaalbare prijzen, wat het een zeer aantrekkelijke plek maakt om te winkelen. Daarnaast is het raadzaam om regelmatig terug te komen, aangezien het aanbod voortdurend wordt aangevuld met nieuwe items.

Hoe werkt Het Goed Roden?

Het Goed Roden heeft een aantal unieke programma’s en diensten die het winkelen nog interessanter maken. Ten eerste is er een bezorgservice beschikbaar, zodat je geen gesjouw hebt met grote meubelstukken. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de ophaalservice, waarbij Het Goed Roden jouw donaties bij je thuis komt ophalen. Dit maakt het doneren van spullen extra makkelijk.

Het Goed Roden heeft ook een speciale inname van goederen. Hier kun je, naast het afgeven van je eigen spullen, ook andere tweedehands goederen aanschaffen die nog in goede staat zijn. Dit is een geweldige manier om duurzaam en voordelig te winkelen.

Sociale media en andere filialen

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en updates rondom Het Goed Roden? Volg ze dan op Facebook en Instagram om nooit meer iets te missen. Het Goed Roden maakt ook deel uit van de grotere keten Het Goed, met maar liefst 30 andere filialen verspreid door heel Nederland.

Duurzaam winkelen was nog nooit zo gemakkelijk en betaalbaar. Bezoek Het Goed Roden in Roden, Drenthe en ontdek het enorme assortiment van kleding, meubels, boeken, muziek en nog veel meer. Met de vriendelijke medewerkers en de unieke programma’s en diensten zul je zeker een geweldige winkelervaring hebben.

190 gedachten over “Kringloopwarenhuis Het Goed Roden”

 1. ★★★★☆

  Ik belde om te vragen of ze ook een stapel libelles te koop hadden voor mijn oude moeder, voor ik 15 km ging rijden naar deze kringloop. Neemt er een kerel op die nors antwoord dat hij dat niet weet en dat ik maar gewoon langs moest komen en vervolgens klapt ie de hoorn erop. Nou ja het is een kringloop, maar erg behulpzaam is het niet maar wel heel onbeschoft.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Leuke nette winkel; vriendelijk personeel; hele leuke spullen, alles is geprijsd. Je kunt er koffie of thee drinken in een gezellig hoekje voor 50 cent.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Fijne winkel, mooie spullen en vriendelijk personeel! Wel iets goedkoper dan De kringloopfactory welke aan de andere kan van de rotonde zit.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij warenhuis Het Goed Roden. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Hele mooie ruime overzichtelijke zaak!! Wilden daar lekker rondkijken op ons gemak!! Helaas was de bezoekers toilet defect. Is SUPER irritant want wij hadden een kringloop dagje en waren al een poos onderweg! Mochten na overleg GEEN gebruik maken van hun eigen toilet. Zeer slechte service geen aardige begripvolle werknemer. Helaas dus wij na 2 minuten weer weg op zoek naar toilet in een toch onbekend dorp!! Vanwege geen prettig gevoel ook na zoektocht toilet ( en gevonden ) geen behoefte om terug te gaan!! Blijft nog steeds het Goed Hoogeveen op nummer EEN! Fijn personeel, mooie zaak, met gelegenheid voor drinken en hapje eten ..en een schoon en fris gebruiksklaar toilet!!!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Omdat deze winkel een stuk moderner/netter is dan veel andere kringloopwinkels denken ze volgensmij dat ze een niet normaal hoge prijs kunnen vragen.. Ik vind heel soms nog wel wat leuks, maar 8 euro voor een tweedehandse H&M trui vind ik geen kringloop prijzen meer.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij warenhuis Het Goed Roden. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top ervaring bij warenhuis Het Goed Roden. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met warenhuis Het Goed Roden. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Roden. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter