De Kringloop Factory in Roden

Ontdek duurzame schatten bij De Kringloop Factory in Roden – allerlei tweedehands artikelen van meubels tot speelgoed en kleding!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-17:00
Dinsdag09:30-17:00
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Dinsdag een mooie tafel gezien en gekocht. Ik woon in Assen en heb hem laten bezorgen. Vandaag kwam de tafel en is hij nog netjes in elkaar gezet ook. De la die bij de tafel hoorde waren ze alleen vergeten. Maar hier wordt ik nog netjes over gebeld. Wanneer ze deze komen brengen. Service! Kortom weer een dik tevreden klant erbij. Tafel had een leuke prijs en de bezorgkosten zijn heel goed te doen. Wordt altijd netjes geholpen in deze winkel en zijn heel erg service gericht.”

Rosanne van der Zwet

“Ik vind dit zo’n leuke kringloop! Hij is klein maar er is zoveel te snuffelen! Je ontdekt zoveel mooie dingen en het leukste is deze is niet duur. Veel kringloop winkels worden tegenwoordig een beetje hebberig met hun prijzen, echt zo jammer. Het feit blijft dat ze het wel allemaal voor niks!! Leuke mensen ook altijd. Echt een bezoekje waard.”

Anneke Bos-Posthuma

“Leuke kringloop, diverse soorten spullen worden er verkocht zoals kleding, meubels, lampen, speelgoed, bordspellen, electronica etc. Parkeren kan gratis voor de deur want het bevindt zich op een industrieel terrein vlakbij het centrum van Roden.”

Rianne Z

Meer reviews lezen…

De Kringloop Factory: De Duurzame Schat in Roden, Drenthe

De Kringloop Factory is een bekende kringloopwinkel gevestigd in Roden, Drenthe. Met openingstijden van maandag tot en met zaterdag, is deze winkel een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam winkelen. De Kringloop Factory bevindt zich op Ceintuurbaan Noord 112-2, 9301 NZ Roden. Je kunt hier terecht voor een breed scala aan tweedehands artikelen, variërend van boeken en meubels tot kleding en huishoudelijke apparaten.

Wat kan je bij De Kringloop Factory inleveren?

Bij De Kringloop Factory kan je verschillende tweedehands artikelen inleveren. Denk hierbij aan boeken, kleding, meubels, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, muziek en speelgoed. Door je spullen hier achter te laten, draag je bij aan een duurzame samenleving en geef je je oude items een tweede leven. Dus waarom zou je ze weggooien als je ze aan iemand anders kunt geven?

Waar moet je op letten bij het winkelen bij De Kringloop Factory?

Bij het winkelen bij De Kringloop Factory is het belangrijk om op de prijzen te letten. Veel reviews noemen namelijk de prijzen als positieve factor. Je kunt geweldige deals vinden in deze winkel, maar het is altijd goed om de prijzen te vergelijken en ervoor te zorgen dat je een eerlijke prijs betaalt voor de tweedehands artikelen die je koopt. Het assortiment is breed en gevarieerd, dus er is voor ieder wat wils. Onthoud ook dat het aanbod regelmatig verandert, dus kom regelmatig terug om te zien wat voor schatten je kunt vinden.

Werking van De Kringloop Factory

De Kringloop Factory accepteert tweedehands artikelen die in goede staat verkeren. Je kunt deze artikelen brengen naar de winkel zelf, of ze laten ophalen. De winkel is rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Betalingen kunnen worden gedaan met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Unieke Programma’s en Services

De Kringloop Factory biedt ook verschillende unieke programma’s, kortingen en andere services. Zo kun je bijvoorbeeld online winkelen bij De Kringloop Factory via Marktplaats. Hier kun je de leukste tweedehands artikelen bekijken en bestellen. Bovendien biedt De Kringloop Factory services op bedrijfslocatie, zoals online prijsopgaven. Dit maakt het gemakkelijker voor mensen die op zoek zijn naar specifieke tweedehands artikelen.

Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, is De Kringloop Factory geliefd bij veel klanten. Prijzen, lp’s en het diverse aanbod worden vaak genoemd in positieve reviews. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van De Kringloop Factory? Volg de winkel dan op Instagram en Facebook.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek De Kringloop Factory in Roden, Drenthe en ontdek de schatten die je hier kunt vinden. Help mee aan een duurzamere wereld door tweedehands artikelen nieuw leven in te blazen!

65 gedachten over “De Kringloop Factory in Roden”

 1. ★★★★☆

  Wasmachine gekocht voor 50, 20 voor verzending. Attent, snelle deal en voor 70 euro totaal een nog prima wasmachine gekregen. Sterke aanrader. Machine moest zelf nog wel goed schoongemaakt worden, maar wat wil je voor 50 pleur

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Helaas vind ik er eigenlijk nooit wat bijzonders en is alles een hele hoop duurder dan bij andere kringloopwinkels in de buurt.. Ik sla deze winkel inmiddels maar gewoon over.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Leuke collectie vinyl/LPs, helaas krijg je de prijsstickers er niet af zonder de hoes te beschadigen, vandaar geen 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Fijne winkel, mooie spullen en vriendelijk personeel! Wel iets duurder dan Het goed welke aan de andere kan van de rotonde zit.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Als een kringloopwinkel probeert rijk te worden van zijn klanten dan is het einde zoek. Prijsstelling was al bijzonder. Toch twee leuke boeken gevonden echter ongeprijst. Dus naar de kassa gelopen om de prijs te vragen. Vrouw neemt boeken aan en begint al met oh dat zijn dure boeken. Vervolgens gaat manlief op het internet zoeken wat ze voor de boeken moeten vragen. MENSEN, JULLIE RUNNEN EEN KRINGLOOPWINKEL, GEEN ANTIQUARIAAT OF WEL? 2 maal een tientje voor 2 oude boeken? LAAT MAAR…

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij De Factory. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Ik vind dit zon leuke kringloop! Hij is klein maar er is zoveel te snuffelen! Je ontdekt zoveel mooie dingen en het leukste is deze is niet duur. Veel kringloop winkels worden tegenwoordig een beetje hebberig met hun prijzen, echt zo jammer. Het feit blijft dat ze het wel allemaal voor niks!! Leuke mensen ook altijd. Echt een bezoekje waard.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel De Factory. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij De Factory. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Er was een tijd dat je erg goedkoop tweedehands spullen en kleding kon kopen. Inmiddels zijn ook zij wat duurder geworden. Het assortiment is uitgebreid en netjes geetaleerd. De medewerkers zijn aardig. Parkeren voor de deur, met fiets en auto.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel De Factory. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter