Kringloopwinkel Snuffelloods in Rockanje

Ontdek unieke tweedehands schatten in Snuffelloods Rockanje – boeken, meubels, kleding en meer, voor duurzaam en voordelig winkelen.

Adres & contact

Openingstijden

In het kort:

“De kerststukken waren dit jaar weer niet aan te slepen. Wat waren ze weer geweldig! En alles voor het goede doel! Volgend jaar weer, maar wees er vroeg bij want ze zijn snel uit verkocht! Vanaf 9 uur zijn ze open!”

Dennis Verheul

“Spotgoedkope gebruikte artikelen, huisraad, kleding. Genoeg parkeerplaatsen aanwezig. Tegen de kerst is het weer een run op de kerststukken. Is altijd gezellig druk.”

Dennis Verheul

“We zijn er al vaker geweest. We brachten allebei dingen en vonden altijd iets voor ons.”

Sibylle Thiel

Meer reviews lezen…

Ontdek Snuffelloods: De Kringloopwinkel in Rockanje

Wat kan je brengen naar Snuffelloods?

Bij Snuffelloods kan je terecht met allerlei spullen die een tweede leven verdienen. Van boeken tot huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook een leuke manier om unieke items te vinden.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van Snuffelloods?

Bij het bezoeken van Snuffelloods is het belangrijk om op zoek te gaan naar kwaliteit en goede staat van de producten. Hoewel de items tweedehands zijn, zorgt Snuffelloods ervoor dat alleen de beste spullen in de schappen belanden. Neem dus rustig de tijd om rond te snuffelen en te kijken naar de conditie van de producten. Hierdoor kan je met vertrouwen jouw aankopen doen.

Hoe werkt Snuffelloods precies?

Snuffelloods is gelegen in het mooie Rockanje en is rolstoelvriendelijk. De winkel is geopend op [opening hours] en helpt jou graag bij het vinden van de juiste spullen. Bovendien biedt Snuffelloods verschillende unieke programma’s, kortingen en services aan.

Unieke programs, kortingen en services

Inname goederen

Heb je spullen over die je niet meer nodig hebt? Snuffelloods neemt graag jouw goederen in. Zo maak je ruimte in jouw huis en help je tegelijkertijd anderen om mooie tweedehands items te vinden.

Koffiehoek

Tussen het snuffelen door even ontspannen? Geniet van een heerlijk kopje koffie in de gezellige koffiehoek van Snuffelloods. Hier kan je even bijkomen en de gevonden schatten bespreken.

Ophaalservice

Heb je grote of zware spullen die je niet zelf kunt vervoeren? Snuffelloods biedt een handige ophaalservice aan. Gewoon even bellen en zij komen de spullen bij jou thuis ophalen.

Volg Snuffelloods op Facebook

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de laatste aanwinsten bij Snuffelloods? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook. Mis geen enkele update en ontdek de leukste tweedehands vondsten via de social media kanalen.

Ontdek ook andere leuke winkels in Rockanje. Daarnaast kan je op https://www.kringloop-info.nl een overzicht vinden van alle kringloopwinkels in de provincie Zuid-Holland.

Duurzaam tweedehands winkelen bij Snuffelloods

Snuffelloods in Rockanje is dé plek voor duurzaam tweedehands winkelen. Breng jouw spullen die je niet meer gebruikt en geef ze een tweede leven. Kom langs en ontdek de unieke producten die voor een vriendelijke prijs aangeboden worden. Snuffelloods staat klaar om jou te verwelkomen!

38 gedachten over “Kringloopwinkel Snuffelloods in Rockanje”

 1. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Snuffelloods. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Snuffelloods. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Snuffelloods. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Snuffelloods. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Snuffelloods. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Snuffelloods. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Snuffelloods. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Snuffelloods. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter