Kringloop Wageningen

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloop Wageningen voor unieke kleding, meubels en meer – bevorder hergebruik en vind jouw schat!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11:00-18:00
Donderdag11:00-18:00
Vrijdag11:00-18:00
Zaterdag11:00-18:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Vanmorgen de kringloop hier gehad en kan niet anders zeggen dan alle lof voor zowel de gemaakte afspraak, stipt op tijd hier was, met zorg en aandacht het huis heeft leeg gehaald.. Ik kan iedereen deze kringloop aanbevelen!!!!! M.vr. gr.”

Fred Belder

“Heel groot assortiment, superaardige medewerkers die keihard hun best doen om zich door de grote hoeveelheid aan artikelen heen te werken. Als je goed kan zoeken kun je hier zeker veel vondsten doen!”

Marjolinos

“Fijne tweedehands winkel. De prijzen zijn niet altijd passend. Pas betaalde ik nog 2 euro voor 2 zakdoeken – uit principe kocht ik ze tweedehands, maar het is duurder dan als ik ze nieuw zou kopen.”

Julia Termeer

Meer reviews lezen…

Kringloop Wageningen: Een Duurzame Schat in de Stad

Kringloop Wageningen – Churchillweg 46 is een kringloopwinkel die een speciale plek heeft verworven in de harten van mensen die bewust willen winkelen in de prachtige stad Wageningen. Als je op zoek bent naar unieke schatten met karakter, is dit de plek waar je moet zijn. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, is deze kringloopwinkel een ware parel.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Wageningen kun je terecht met allerlei items die je niet langer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, meubels, boeken, elektronica en nog veel meer. Het mooie is dat jouw donaties een tweede leven krijgen en andere mensen blij kunnen maken. Door jouw spullen te doneren, draag je ook bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloop?

Bij het winkelen in Kringloop Wageningen is het belangrijk om goed te letten op de kwaliteit en de staat van de items die je wilt kopen. Hoewel veel items in goede conditie zijn, is het altijd verstandig om goed te inspecteren voordat je iets aanschaft. Dit geldt met name voor elektronica en meubels. Daarnaast is het ook handig om te weten dat er bij Kringloop Wageningen diverse kortingen en speciale programma’s zijn.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloop Wageningen biedt een breed scala aan producten die tegen voordelige prijzen worden verkocht. De winkel is gevestigd op Churchillweg 46 en heeft rolstoeltoegankelijke ingangen, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. De openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Let op, op maandag, dinsdag en zondag is de winkel gesloten.

Speciale programma’s en kortingen

Bij Kringloop Wageningen zijn er regelmatig speciale programma’s en kortingen waar je van kunt profiteren. Houd de website in de gaten, want er is altijd wel iets interessants te vinden. Bovendien kun je via hun social media kanalen op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Meer informatie over Kringloop Wageningen

Voor meer informatie over Kringloop Wageningen en andere kringloopwinkels in Gelderland kun je een kijkje nemen op kringloop-info.nl. Ontdek alle geweldige mogelijkheden om duurzaam te winkelen in jouw stad!

142 gedachten over “Kringloop Wageningen”

 1. ★★★★☆

  Gezellige winkel die lekker vol staat met oude spullen, met klassieke muziek op de achtergrond. Veel bijzondere vintage spullen zijn hier te koop. Ook mooie oude radios.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Heel groot assortiment, superaardige medewerkers die keihard hun best doen om zich door de grote hoeveelheid aan artikelen heen te werken. Als je goed kan zoeken kun je hier zeker veel vondsten doen!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Dit is geen kringloop maar een handelsonderneming!! Er worden als iets niet geprijst is random prijzen gehanteerd waar men zich in de Utrechtse en Dortse winkels in de binnenstad rot om zou lachen. Als je zo uit bent op winst noem jezelf dan geen kringloop en kapot is kapot ook al is het vintage of antiek

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  De (vermoedelijke) eigenaar bedenkt vaak prijzen die ver boven die van fonkelnieuwe exemplaren liggen, voor duidelijk gebruikte, of zelfs beschadigde spullen. De vintage vlieger gaat hier niet op. Ook als iets defect blijkt te zijn wordt er heel lastig gedaan, en moet je het waarschijnlijk doen met een tegoedbon. Dus geld terug, vergeet het maar! Op deze mooie locatie had een serieuze winkel kunnen zitten. Dus erg zonde wat mij betreft. Je zou hopen dat de eigenaar dit inziet en zijn koers wijzigt voordat het te laat is.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Wat een geweldige kringloopwinkel! Bijzondere spulletjes die je niet in de meeste kringloopwinkels vind. Heerlijk snuffelen in de vele hoekjes en het souterrain! Aanrader!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Dit is na mijn mening de slechste kringloop in wagenigen. Ze verkopen kappotte spullen en vragen er de hoofdprijs voor. Wilde laatst een thee set kopen waar 2 van de 6 kopjes miste, de theepot had een grote barst en 1 kopje had een stuk eruit. En hier vroegen ze 20 euro voor en er was niet te onderhandelen. Dit was omdat het vintage was. Deze winkel misbruikt het woord vintage waardoor alles te duur is. Ook ruimen ze buiten de winkel niet op, overal ligt glas ook op het fietspad. Met sommig personeel is er niet te onderhandelen als het gaat over prijs. En als je het dan doet worden sommige boos of heel erg chagrijnig. Niet echt bepaald fijn als je er als klant bent. De winkel staat zowel binnen als buiten helemaal vol waardoor rond lopen erg moeilijk is. Het is erg jammer om te zien dat het idee van de kringloop winkel hier ver te zoeken is. Geen aanrader

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Lots of diverse and sometimes unusual stuff, but the prices are not what you would expect from a second-hand hodgepodge store, ie, too high. I have no idea what otherworldly idea is behind that, but for me that was the last time I looked for something there.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel WAGENINGEN. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Friendly people with a ton to offer. Some items seem a little overpriced, but they do have some good deals. Definitely recommend taking a quick look if you re in the area

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel WAGENINGEN. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Met deze mensen kun je goede afspraken maken, NIET DUS…. Ze adverteren op marktplaats met een sculptuur voor in de tuin, zie fotos. Je spreekt af iets te kopen, zie printscreens,… voor de prijs van 150 euro. Wanneer je vraagt wanneer je het gekochte kunt ophalen, wordt er gevraagd wordt of men je even kan bellen. Vervolgens krijg je dan te horen dat de afgesproken prijs van 150 euro niet meer kan doorgaan. Je mag het sculptuur nog wel kopen, maar dan wel voor 400 euro. Als dit de manier van zaken doen is van kringloop Wageningen,…. Dan raad ik iedereen af om hier ook maar iets te kopen. WAARDELOOS..

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Super service met ophalen van spullen, hele aardige mensen en afspraken worden goed nagekomen. Zeker een aanrader. Dank voor jullie medewerking.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Lastig. Overall: leuke winkel met leuke spullen, ook veel mooi zelf gemaakt… maar: de prijzen!! Helaas ver boven gemiddeld. En dan kun je jezelf beter niet kringloop noemen, maar upcycle winkel. Maar bijv. 2.50 vragen voor een stroomkabel die je niet voor 0.50 kan kwijtraken aan de straatstenen vind ik echt overpriced. Kinderpuzzels ook 2.50 p/s.. te erg. Helaas voor ons eenmalig bezoek.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel WAGENINGEN. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Maybe its the chaos, maybe its the texidermy. I feel bad in this shop, though I usually love thrift stores. However, lately it seems Im very sensitive and Ill start to feel overwhelmed and suffocated quite quickly. I wouldnt recommend this shop for HSP people. However, the many other reviews pointing out the items for sale and it being a wonderland of sorts does seem like a fair assessment – if you can handle it. The staff seemed kind and customer friendly, and the prices seemed fair. For books, just go to De Beschte though.

  Beantwoorden
 16. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan WAGENINGEN. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter