Kompaan Kringloop & Vintage Wageningen

Ontdek duurzame kringloopvondsten bij Kompaan in Wageningen! Vind jouw unieke kleding, meubels en meer, woensdag tot zaterdag geopend.

Adres & contact

 • Kompaan Kringloop & Vintage Wageningen
  Nudepark 160A, 6702 DX Wageningen
 • Telefoonnummer: 06 25368202
 • Website: 2ndheaven.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Een heerlijke 2e hands winkel. Alleen de kleding afdeling valt een beetje tegen. Maar voor de rest is er genoeg ruimte om heerlijk te neuzen. Ze krijgen een nieuwe naam. Kompaan heet het voortaan. Met de rolstoel is het een beetje moeilijk om er door te komen maar met een beetje geduld en af en toe wat schuiven kom je een heel eind.”

Dayene Stap

“Afgelopen zaterdag geweest. Redelijk lage prijzen. Veel vintage. Leuk geslaagd. Mn met de vis voor aan de muur. Jammer dat het koffie gedeelte niet open was. En al helemaal op zaterdag. En de kleding boven valt wel tegen weinig vintage. Op elkaar gepropt in het rek en slecht verlicht. Personeel erg vriendelijk.”

Chantal Scholten

“Leuke spullen met een eerlijke prijs. Je kunt hier lekker rond snuffelen tussen allerlei interessante spullen en volgens mij altijd wel iets leuks vinden :)”

Edwin M

Meer reviews lezen…

Kompaan Kringloop & Vintage Wageningen: Duurzaam Winkelen in Wageningen

Naam: Kompaan Kringloop & Vintage Wageningen
Adres: Nudepark 160A, 6702 DX Wageningen
Openingstijden:
– Maandag: Gesloten – Dinsdag: Gesloten – Woensdag: 09:30-17:00 – Donderdag: 09:30-17:00 – Vrijdag: 09:30-17:00 – Zaterdag: 09:30-17:00 – Zondag: Gesloten

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel in Wageningen? Kompaan Kringloop & Vintage Wageningen, ook bekend als 2ndHeaven Vintage & Kringloop, is dé plek waar je duurzaam kunt winkelen. Deze kringloopwinkel is gevestigd aan het Nudepark 160A en is van woensdag tot en met zaterdag geopend. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren, is deze winkel zeker de moeite waard om te bezoeken.

Wat kun je brengen naar Kompaan Kringloop & Vintage Wageningen?

Bij Kompaan Kringloop & Vintage Wageningen kun je diverse items brengen die je niet langer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, huis- en inrichting, meubels, speelgoed, muziek en vintage producten. Door je spullen naar de kringloop te brengen, draag je bij aan een duurzame samenleving en geef je jouw items een tweede leven.

Waar moet je op letten bij Kompaan Kringloop & Vintage Wageningen?

Bij het winkelen in deze kringloop is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel de items tweedehands zijn, wordt er bij Kompaan Kringloop & Vintage Wageningen gestreefd naar het aanbieden van kwalitatieve producten. Controleer de items daarom grondig op mogelijke beschadigingen of gebreken voordat je ze aanschaft.

Hoe werkt Kompaan Kringloop & Vintage Wageningen?

Bij Kompaan Kringloop & Vintage Wageningen werken ze volgens het principe van inbreng en verkoop. Je kunt spullen die je niet meer nodig hebt naar de winkel brengen. Deze worden vervolgens door het personeel beoordeeld op verkoopbaarheid en krijgen een prijskaartje. Wanneer een artikel verkocht wordt, ontvang je als inbrenger een percentage van de verkoopprijs.

Naast het standaard aanbod zijn er bij Kompaan Kringloop & Vintage Wageningen ook unieke programma’s en kortingen beschikbaar. Zo kun je gebruik maken van de bezorgservice als je grote items aanschaft. Op social media, zoals Facebook, blijf je op de hoogte van alle updates en nieuws over duurzaam winkelen bij Kompaan Kringloop & Vintage Wageningen.

Dus, als je op zoek bent naar duurzame en unieke tweedehands producten, breng dan een bezoek aan Kompaan Kringloop & Vintage Wageningen. Kom langs tijdens hun openingstijden en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Winkel, recycle en geef spullen een nieuw leven bij Kompaan Kringloop & Vintage Wageningen!

60 gedachten over “Kompaan Kringloop & Vintage Wageningen”

 1. ★★★★☆

  Mijn favoriete kringloop! Veel betere spullen dan de standaard kringloop, gezellige sfeer, lekkere muziek en fijne mensen. Top!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  My favorite kringloop winkel in the area. Some unique and antique pieces and they are not cheap. Also some really cheap second hand items- I bought a le Creuset pot for 5 here ! Many collectors items here. It s a treasure trove.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Kompaan & Vintage Wageningen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Leuke spullen met een eerlijke prijs. Je kunt hier lekker rond snuffelen tussen allerlei interessante spullen en volgens mij altijd wel iets leuks vinden :)

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Ruim opgezette winkel met elke week veel nieuwe aanvoer, mooie vintage spullen en heel aardige medewerkers. Leuk om lekker te struinen, van alles en nog wat. Top winkel!!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een hele leuke winkel! Voor wie van vintage houdt is het echt genieten. Heel veel mooie interieur spullen, groot en klein, buiten ook wat voor in de tuin. En een groot gedeelte met gereedschap! Paar mooie dingen gescoord.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Ben er afgelopen vrijdag geweest heb er een tafel gekocht ze hebben heel leuk spul maar het personeel reageert echt op zijn wagenings lomp en onbeschoft geen tweede keer voor ons!

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Overpriced rubbish and adjust the prices where you stand, So not really customer friendly. Not recommended to go unless you have too much money.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan Kompaan & Vintage Wageningen. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Kompaan & Vintage Wageningen. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een heerlijke 2e hands winkel. Alleen de kleding afdeling valt een beetje tegen. Maar voor de rest is er genoeg ruimte om heerlijk te neuzen. Ze krijgen een nieuwe naam. Kompaan heet het voortaan. Met de rolstoel is het een beetje moeilijk om er door te komen maar met een beetje geduld en af en toe wat schuiven kom je een heel eind.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Plaatsen op marktplaats advertenties met prijzen in de winkel niet via marktplaats. Bel je hen op krijg je een vriendelijke medewerker die weer doorverwijst maar marktplaats. Stuur je een bericht krijg je geen reply. Aparte gang van zaken. Als je spullen in de kringloop hebt staan heb je ze ook geprijsd en dit beaamt de medewerker ook. Maar de prijzen geven ze je niet door. Daarvoor moet je bericht sturen. Terwijl de advertentie weer doorverwijst naar de winkel en op berichten reageren ze niet. Om even 200 km op en meer te rijden is voor mij even teveel van het goeiem Omdat de medewerker aan de telefoon super vriendelijk was 2 sterren ipv 0 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Afgelopen zaterdag geweest. Redelijk lage prijzen. Veel vintage. Leuk geslaagd. Mn met de vis voor aan de muur. Jammer dat het koffie gedeelte niet open was. En al helemaal op zaterdag. En de kleding boven valt wel tegen weinig vintage. Op elkaar gepropt in het rek en slecht verlicht. Personeel erg vriendelijk.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter