Kringloopwinkel WillysWarenhuis NatuurlijkWonen

Ontdek unieke vondsten bij WillysWarenhuis NatuurlijkWonen – top kringloopwinkel in Wageningen voor kleding, meubels en huisdecoratie. Beleef de charme!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-17:00
Woensdag11:00-17:00
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
Zaterdag11:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“My husband and I bought a table and four chairs from Willy and we couldnt be more pleased! They are beautifully made and really make our new home feel like home. Willy is very kind and knowledgeable, able to explain the background of every item in the shop (whether it has been repainted, reupholstered, refinished, what its made of, etc). Included in the price was delivery of everything, which was done right on time just 2 days later. I cannot recommend this shop highly enough!”

Flora Adams

“Het zijn 3 winkels vlak bij elkaar die zeer vol staan met voornamelijk antieke en vintage spullen. De winkels zijn heel gezellig en sfeervol ingericht. Spullen zijn van goede kwaliteit en niet goedkoop. De eigenaresse is heel vriendelijk. Hier kun je af en toe echt iets bijzonders vinden.”

Paul de Boef

“Ik kwam er voor het eerst en mijn eerste indruk was dat de eigenaresse super vriendelijk is !! Daarnaast heeft de winkel leuke en bijzondere spullen. Helaas heb ik niks kunnen vinden maar als ik weer in de buurt ben zal ik zeker eventjes binnen stappen !”

Merwayass x

Meer reviews lezen…

WillysWarenhuis NatuurlijkWonen: De Beste Kringloopwinkel in Wageningen

WillysWarenhuis NatuurlijkWonen, gevestigd in Kapelstraat 11, Wageningen, is de ideale bestemming voor liefhebbers van kringloopwinkels. Met haar uitstekende beoordeling van 4.9/5 sterren en een breed scala aan producten, biedt WillysWarenhuis NatuurlijkWonen een unieke en sfeervolle winkelervaring voor iedereen.

Wat kun je meenemen naar de kringloopwinkel?

Bij WillysWarenhuis NatuurlijkWonen kun je allerlei items meenemen om te doneren of te verkopen. Denk hierbij aan kleding, meubels, glaswerk, lampen, kruiden en meer. Het is een geweldige manier om overbodige spullen een tweede leven te geven en tegelijkertijd andere mensen blij te maken met jouw donaties.

Waar moet je op letten bij het winkelen in een kringloopwinkel?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de kwaliteit en de staat van de items te letten. Hoewel kringloopwinkels vaak fantastische vondsten bieden, is het belangrijk om producten grondig te inspecteren voordat je ze aanschaft. Let op eventuele beschadigingen of slijtage en zorg ervoor dat het product nog steeds functioneel is voordat je het aanschaft.

Hoe werkt WillysWarenhuis NatuurlijkWonen?

WillysWarenhuis NatuurlijkWonen heeft een eenvoudig en transparant winkelconcept. De winkel is open op dinsdag tot en met zaterdag, van 11:00-17:00 uur. Op maandag en zondag is de winkel gesloten. Je kunt de winkel bezoeken tijdens de openingstijden en zelf rondkijken naar de vele producten die ze te bieden hebben. Betalingen kunnen worden gedaan met betaalpassen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

WillysWarenhuis NatuurlijkWonen heeft een aantal unieke programma’s en services die ze aanbieden aan hun klanten. Op zaterdagmiddagen kun je genieten van live pianomuziek in de winkel, wat de winkelervaring extra bijzonder maakt. Daarnaast bieden ze workshops aan over kruiden, waar je kunt leren hoe je deze op verschillende manieren kunt gebruiken. Ook bieden ze op maat gemaakte keukenschappen, kruidenrekjes, tafelkleden en woonkleden.

Bezoek WillysWarenhuis NatuurlijkWonen in Wageningen

WillysWarenhuis NatuurlijkWonen in Wageningen is dé plek om te genieten van een unieke kringloopwinkelervaring. Of je nu op zoek bent naar kleding, glaswerk, lampen of kruiden, WillysWarenhuis NatuurlijkWonen heeft het allemaal. Breng een bezoek aan deze sfeervolle kringloopwinkel en geniet van de vele unieke programma’s en services die ze te bieden hebben. Ontdek zelf waarom deze winkel zo hoog gewaardeerd wordt! Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op hun website en ze volgen op Instagram.

Keywords: kringloopwinkel Wageningen, kringloop Wageningen

9 gedachten over “Kringloopwinkel WillysWarenhuis NatuurlijkWonen”

 1. ★★★★★

  Willy s mijn favoriete winkel!! Fantastisch aanbod, super kwaliteit. Echt een aanwinst voor Wageningen. Bedankt voor jullie passie en gastvrijheid. Tot snel!!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Het zijn 3 winkels vlak bij elkaar die zeer vol staan met voornamelijk antieke en vintage spullen. De winkels zijn heel gezellig en sfeervol ingericht. Spullen zijn van goede kwaliteit en niet goedkoop. De eigenaresse is heel vriendelijk. Hier kun je af en toe echt iets bijzonders vinden.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Ik kwam er voor het eerst en mijn eerste indruk was dat de eigenaresse super vriendelijk is !! Daarnaast heeft de winkel leuke en bijzondere spullen. Helaas heb ik niks kunnen vinden maar als ik weer in de buurt ben zal ik zeker eventjes binnen stappen !

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Leuk. Mooi van opzet en vriendelijk dames. Verwacht geen kringloopprijzen, anderzijds liggen er ook meer waardevolle spullen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan WillysWarenhuis NatuurlijkWonen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  My husband and I bought a table and four chairs from Willy and we couldnt be more pleased! They are beautifully made and really make our new home feel like home. Willy is very kind and knowledgeable, able to explain the background of every item in the shop (whether it has been repainted, reupholstered, refinished, what its made of, etc). Included in the price was delivery of everything, which was done right on time just 2 days later. I cannot recommend this shop highly enough!

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij WillysWarenhuis NatuurlijkWonen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter