Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Wageningen

Ontdek duurzaam shoppen bij Terre des Hommes Wageningen: boeken, kleding, speelgoed en meer in hartje Gelderland.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-13:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Very cheap second hand thrift store. There are always two nice volunteer ladies managing everything very well. Sometimes I find a nice blouse or book. Usually I dont spend more than 10 minutes inside, which is good since in corona times there is always a waiting line outside..”

Anita Groenendijk

“Goed verzorgde en ingerichte winkel. Veel keuze in vooral kleding en schoeisel.”

Marijke Muurling

“Je kan er leuke spulletjes vinden tegen hele schappelijke prijzen.”

Huib Hengsdijk

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes winkel Wageningen: Duurzaam winkelen in Gelderland

Terre des Hommes Wageningen is een kringloopwinkel gevestigd in Wageningen, Gelderland. Deze bijzondere winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag en biedt een unieke ervaring in duurzaam winkelen. Benieuwd naar wat je kunt verwachten bij Terre des Hommes Wageningen? Lees snel verder!

Wat kan je brengen naar Terre des Hommes Wageningen?

Bij Terre des Hommes Wageningen kan je diverse tweedehands spullen inleveren, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed. Het is een geweldige manier om jouw nog bruikbare items een nieuw leven te geven en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten bij Terre des Hommes Wageningen?

Bij het bezoeken van Terre des Hommes Wageningen is het belangrijk om alert te zijn op de kwaliteit en staat van de tweedehands producten. Hoewel de winkel zorgvuldig haar assortiment selecteert, is het altijd verstandig om jouw aankopen te controleren voordat je ze meeneemt. Zo ben je verzekerd van goede en functionele producten.

Hoe werkt de Terre des Hommes winkel in Wageningen?

Terre des Hommes Wageningen heeft een breed aanbod aan tweedehands producten, variërend van boeken en kleding tot huishoudelijke apparaten en speelgoed. Je kunt gemakkelijk rondsnuffelen en zoeken naar verborgen schatten die perfect passen bij jouw stijl en behoeften. De winkel biedt ook handige diensten en faciliteiten, waaronder de mogelijkheid om goederen in te leveren en een parkeerplaats voor klanten.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Terre des Hommes Wageningen is niet zomaar een kringloopwinkel. Ze maken deel uit van Terre des Hommes Nederland, een organisatie die opkomt voor kinderrechten in ontwikkelingslanden. Door te winkelen bij Terre des Hommes Wageningen draag je bij aan dit nobele doel. Bovendien kan je regelmatig profiteren van interessante kortingen en speciale acties.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de updates van Terre des Hommes Wageningen? Volg de winkel dan op Facebook en blijf op de hoogte van duurzaam tweedehands winkelen via hun social media kanalen.

Terre des Hommes Wageningen is een van de vele filialen van Terre des Hommes Nederland. Benieuwd naar de andere filialen in Nederland? Ontdek de 41 filialen van Terre des Hommes Nederland en sluit je aan bij de duurzame winkelbeweging.

Breng een bezoek aan Terre des Hommes Wageningen in de Kapelstraat 15, 6701 DD Wageningen en ontdek een wereld vol duurzame schatten. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk en betekenisvol!

14 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Wageningen”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Terre des Hommes winkel Wageningen. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Very cheap second hand thrift store. There are always two nice volunteer ladies managing everything very well. Sometimes I find a nice blouse or book. Usually I dont spend more than 10 minutes inside, which is good since in corona times there is always a waiting line outside..

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Terre des Hommes winkel Wageningen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Terre des Hommes winkel Wageningen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan Terre des Hommes winkel Wageningen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Wageningen. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Terre des Hommes winkel Wageningen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Terre des Hommes winkel Wageningen. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Wageningen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter