Planten en Kringloopwinkel De Bromtol

Ontdek duurzaam winkelen in Bennekom bij De Bromtol met boeken, meubels, speelgoed, planten en meer. Beoordeeld met 4.3 sterren!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wat een zure reactie hieronder van die man die boeken gebracht had zeg…te gierig om een euro voor een vaasje te betalen. Dit is een ontzettend leuke zaak waar iedereen hetzelfde wordt behandeld. Ik heb laatst 12 bananendozen vol met nette boeken gebracht. Ik hoef daar niets voor. Ik hoop dat ze, mede hierdoor, kan bestaan met het winkeltje en een hoop mensen blij kan blijven maken. Leuke zaak en een aanrader voor iedereen!”

Arthur Smid

“Heerlijke kleine tweedehandswinkel met een eclectisch assortiment; Ik weet nooit wat ik daar ga vinden – maar er is altijd iets! Ik ben ook blij met de prijsstelling. Het personeel is vriendelijk en glimlacht altijd. En ik ben heel blij dat de eigenaar Engels met me spreekt! :)”

Paul Wandason

“Kleine, knusse winkel op een plek waar je niet snel een kringloop verwacht. Aanvullend: heb al paar keer opmerking gemaakt dat hun vinyl te duur is. Los van de erbarmelijke staat waarin het dan ook nog eens verkeert.”

Bram vdS

Meer reviews lezen…

Planten en Kringloopwinkel De Bromtol: Duurzaam Winkelen in Bennekom

Kringloopwinkel De Bromtol is een bekende kringloopwinkel in Bennekom, een charmant stadje in Gelderland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, trekt deze winkel dagelijks een breed scala aan geïnteresseerde klanten aan. Ben je benieuwd naar wat je hier kunt verwachten? Laten we eens kijken naar de verschillende aspecten van deze unieke kringloopervaring.

Wat kun je bij Kringloopwinkel De Bromtol brengen?

Bij Kringloopwinkel De Bromtol kun je allerlei items in goede staat doneren. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, meubels, speelgoed en zelfs planten. Door je spullen aan De Bromtol te geven, draag je bij aan de duurzaamheidsbeweging en geef je jouw items een tweede kans om iemand anders blij te maken.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel De Bromtol is het belangrijk om alert te blijven. Hoewel de winkel goede kwaliteit tweedehands producten biedt, is het raadzaam om de items zorgvuldig te inspecteren voordat je ze koopt. Dit helpt teleurstellingen te voorkomen en ervoor te zorgen dat je alleen de items aanschaft die aan jouw verwachtingen voldoen.

Hoe werkt Kringloopwinkel De Bromtol?

De Bromtol hanteert een vriendelijk beleid waarbij zowel kopers als verkopers profiteren. Als je geïnteresseerd bent in een specifiek item, kun je het bekijken in de winkel. Ben je juist in het bezit van tweedehands spullen die je wilt schenken of verkopen? Dan kun je deze goederen bij De Bromtol inleveren. Ze hebben een handig innamebeleid en nemen graag jouw spullen aan.

Daarnaast biedt De Bromtol ook andere handige diensten en faciliteiten, zoals buiten afhalen en bezorging. Hierdoor wordt het voor iedereen gemakkelijker om van deze winkel te genieten, zelfs als je geen eigen vervoer hebt. Ze accepteren contant geld, betaalpassen en bieden zelfs contactloos mobiel betalen. Zo kun je zonder gedoe de gewenste items aanschaffen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de reguliere winkelervaring heeft Kringloopwinkel De Bromtol ook een aantal unieke programma’s en kortingen. Neem bijvoorbeeld de mogelijkheid om goederen te doneren. Door dit te doen, draag je niet alleen bij aan een duurzame samenleving, maar ontvang je ook een speciale korting voor je volgende aankoop. Dit is een geweldige stimulans om deel te nemen aan hun groene initiatieven!

Voor degenen die graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates, heeft De Bromtol een actieve aanwezigheid op sociale media. Volg hen op Facebook om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen in Bennekom. Mis geen enkele speciale aanbieding en blijf op de hoogte van hun evenementen en campagnes.

Kringloopwinkel De Bromtol biedt een geweldige winkelervaring in Bennekom. Kom langs en geniet van het unieke assortiment aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek, speelgoed en meer. Verrijk je huis met prachtige vintage items en draag tegelijkertijd bij aan een duurzame toekomst. Bezoek De Bromtol vandaag nog en ontdek het plezier van duurzaam winkelen in Bennekom!

29 gedachten over “Planten en Kringloopwinkel De Bromtol”

 1. ★★★★★

  Prima als je de goeie LPs een hoge prijs geeft, maar ze liggen wel krom in de doos. Netjes in een krat had ik voor twintig euro wel verwacht…

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Fijne winkel om rond te snuffelen. Heel veel te koop voor weinig. Ook planten. Prettige bediening en service. Aanrader

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Planten en De Bromtol. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Denk je eindelijk leuke spelletjes tegen te komen… Zijn ze aardig wat duurder dan de gemiddelde kringloop (10+ euro). Erg jammer.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Delightful little second-hand shop with an eclectic range of goods; I never know what Im going to find in there – but theres always something! Im happy with the pricing too. The staff are friendly and are always smiling. And Im really happy that the owner speaks English with me! :)

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Wat een slechte onderneemster leid deze winkel. Wij komen 4 dozen vol met 1 ste klas boeken brengen, waar ze zeker 100 euro aan kan verdienen. Mijn vrouw ziet een vaasje van EEN euro en ze moet het nog betalen ook. NOOIT brengen wij hier nog iets naar toe, en zullen hier geen voet meer over de drempel zetten. Klanten moet je koesteren. eegjagen

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Wat een zure reactie hieronder van die man die boeken gebracht had zeg…te gierig om een euro voor een vaasje te betalen. Dit is een ontzettend leuke zaak waar iedereen hetzelfde wordt behandeld. Ik heb laatst 12 bananendozen vol met nette boeken gebracht. Ik hoef daar niets voor. Ik hoop dat ze, mede hierdoor, kan bestaan met het winkeltje en een hoop mensen blij kan blijven maken. Leuke zaak en een aanrader voor iedereen!

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Planten en De Bromtol. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Planten en De Bromtol. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Planten en De Bromtol. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Planten en De Bromtol. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Small, cozy shop in a place where you wouldnt expect to see a thrift shop. Additionally: I have already commented several times that their vinyl is too expensive. Regardless of the sorry state it is in.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Planten en De Bromtol. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Planten en De Bromtol. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter