Kringloop Second Chance in Hoek van Holland

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloop Second Chance – van kleding tot vintage – voor duurzaam winkelen in Hoek van Holland.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-11:00
Dinsdag09:00-11:00
Woensdag09:00-11:00
Donderdag09:00-11:00
Vrijdag09:00-11:00
Zaterdag09:00-11:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Kringloop Second Chance: Duurzaam Winkelen in Hoek van Holland

Kringloop Second Chance is een kringloopwinkel gevestigd in Hoek van Holland. Deze winkel biedt een unieke kans om duurzaam te winkelen en tweedehands artikelen een nieuw leven te geven. Met een diverse selectie aan producten en een reeks unieke programma’s, is dit de ideale plek om te snuffelen, te schatten en te winkelen.

Wat kun je bij Kringloop Second Chance brengen?

Bij Kringloop Second Chance kun je verschillende items doneren. Denk hierbij aan boeken, kleding, speelgoed, huis- en inrichtingsartikelen, antiek en nog veel meer. Door jouw items te doneren, draag je bij aan een duurzame en circulaire economie.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop Second Chance?

Bij het winkelen in deze kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Omdat de artikelen tweedehands zijn, kunnen er gebruikssporen zijn. Het is echter altijd mogelijk om echte pareltjes te vinden die nog in uitstekende staat verkeren. Wees geduldig en neem de tijd om door de schappen te snuffelen, je weet nooit wat je zult ontdekken!

Hoe werkt Kringloop Second Chance?

Kringloop Second Chance werkt op een eenvoudige manier. Wanneer je items wilt doneren, kun je deze afgeven bij de innamebalie van de winkel. Vervolgens worden de items gecontroleerd en beoordeeld. De producten die geschikt zijn voor verkoop in de winkel, worden zorgvuldig geprijsd en in de schappen geplaatst.

Naast de gewone winkelervaring, biedt Kringloop Second Chance ook diverse programma’s en diensten aan. Zo is het mogelijk om met PIN te betalen en is er een parkeerplaats beschikbaar. Daarnaast kun je eenvoudig de winkel bereiken met het openbaar vervoer. Bovendien biedt de winkel ook de mogelijkheid om goederen in te nemen, wat handig is als je thuis ruimte wilt maken.

Met een gemiddelde beoordeling van 1.0/5 sterren, kunnen bezoekers ervan op aan dat ze bij Kringloop Second Chance een unieke ervaring zullen hebben. Volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates omtrent duurzaam winkelen.

Ben je klaar om je avontuur in duurzaam winkelen te beginnen? Breng dan een bezoek aan Kringloop Second Chance in Hoek van Holland. Met een assortiment variërend van boeken en kleding tot vintage en antiek, zul je zeker iets bijzonders vinden bij deze kringloopwinkel. Wees er vroeg bij, want de openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag, van 09:00-11:00 uur.

Op zoek naar andere kringloopwinkels in de regio Zuid-Holland? Neem dan een kijkje op Kringloop Zuid-Holland.

2 gedachten over “Kringloop Second Chance in Hoek van Holland”

Laat hieronder een review achter