Stichting Kringloop Maasdijk

Ontdek duurzaam shoppen bij Stichting Kringloop Maasdijk: koop of doneer elektronica, kleding, boeken, en meer. Draag bij aan hergebruik!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wij zijn hier op vakantie en het leek ons een leuk uitje om naar de kringloop te gaan, gezien de reacties over te hoge prijzen, maar niet gegaan. Bij ons in Uithoorn is nu een ruilhuis, waar je spullen kunt brengen, halen, ruilen. Wij brengen daar nu onze overtollige spullen naar toe. En af en toe halen we iets bruikbaars weer op. En dit alles zonder geld. Dit is echter kringloop.”

Cok Nieuwenburg

“Deze kringloop (2e hands winkel) heeft heel veel spullen en tegen ZEER redelijke prijzen! Er komen altijd nieuwe spullen binnen. Ze hebben kleding, meubels, boeken, glaswerk, speelgoed, vakantiespullen en heel veel diverse goederen. Het personeel, vrijwilligers, zijn vriendelijk en behulpzaam.”

Denise van Riet

“Stichting Kringloop Maasdijk vind ik hartverwarmend bezig. Ze zetten zich zo in voor onder andere mensen met dementie. Een kwetsbare groep en bij alles wat wij als Ontmoetingscentrum Onderdak krijgen, is alles een hit. Wij zijn erg dankbaar. Hartelijke groet, Jenny van Rossum.”

Jenny van Rossum

Meer reviews lezen…

Stichting Kringloop Maasdijk: Duurzaam Winkelen in Maasdijk

Wat kan je brengen naar Stichting Kringloop Maasdijk?

Als je in Maasdijk woont en een opgeruimde kledingkast wilt hebben of jouw huis wilt verfraaien met unieke vintage meubels, dan is Stichting Kringloop Maasdijk de perfecte plek. Deze kringloopwinkel accepteert donaties van verschillende items, waaronder elektronica, kleding en boeken. Breng ze naar de winkel en draag je steentje bij aan duurzaam winkelen.

Waar moet je op letten bij Stichting Kringloop Maasdijk?

Bij Stichting Kringloop Maasdijk vind je een breed scala aan items, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels en nog veel meer. Let vooral op de aantrekkelijke prijzen die de winkel hanteert. Veel recensies benadrukken namelijk de betaalbaarheid van de producten. Bovendien is er een speciale sectie voor boekenliefhebbers, waar je zeker iets interessants zult vinden. Neem de tijd om rond te kijken en de verborgen schatten van deze kringloopwinkel te ontdekken.

Hoe werkt Stichting Kringloop Maasdijk?

Stichting Kringloop Maasdijk is gevestigd op Maasambacht 8 in Maasdijk en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Je kunt tijdens de openingstijden een bezoek brengen aan de winkel en zelf de verschillende afdelingen verkennen. Niet alleen biedt Stichting Kringloop Maasdijk een veilige omgeving voor transgenders en erkent het de rechten van de LGBTQ+-gemeenschap, maar ook is de winkel rolstoelvriendelijk en biedt het rolstoeltoegankelijke parkeerplaatsen. Daarnaast accepteert Stichting Kringloop Maasdijk verschillende betaalmethoden, waaronder betaalpassen en contactloos mobiel betalen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Stichting Kringloop Maasdijk biedt veel meer dan alleen een winkelervaring. Zo kun je gebruik maken van hun services op de bedrijfslocatie, zoals de inname van goederen. Bovendien is er een bezorgservice beschikbaar voor het geval je grote meubels wilt kopen. Voor de liefhebbers van duurzaam winkelen is Stichting Kringloop Maasdijk zeker de moeite waard om te bezoeken.

Mis geen enkel nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Stichting Kringloop Maasdijk en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven. Voor meer informatie over kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Zuid-Holland, bekijk onze pagina.

Ontdek de wereld van duurzaam winkelen bij Stichting Kringloop Maasdijk in Maasdijk. Bezoek deze gezellige kringloopwinkel en vind unieke items voor aantrekkelijke prijzen.

85 gedachten over “Stichting Kringloop Maasdijk”

 1. ★★★★☆

  Voor goedkope (2dehands) kleding moet je hier niet wezen omdat het nieuw goedkoper is. Merkkleding schijnt hier wel voordelig te zijn maar daar ben ik niet in geinteresseerd. Verder is het een nette winkel met vriendelijke medewerkers.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Stichting Maasdijk. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Stichting Maasdijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Mooie kringloopwinkel. Netjes en schoon. Prijzen varieren. Sommige dingen vind ik best duur voor een kringloop, maar boeken voor 50 cent (5 voor 2 euro) is natuurlijk heel fijn :) UPDATE 03-2023: prijzen zijn nog hoger geworden. Voor lege glazen groente- en jampotten wordt 0,40 gevraagd. Het netjes gesorteerde slaat naar mijn idee door: alles zit in het plastic verpakt. En de hele winkel hangt vol met waarschuwingen voor camerabewaking; ik voelde me er gewoon onveilig door. De medewerkers zijn aardig, dat dan weer wel…

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Kom hier regelmatig, beter gezegd, kwam hier regelmatig. Mooie grote schone winkel, met over het algemeen vriendelijke medewerkers. Helaas zijn de prijzen dermate hoog, dat ik er niet meer heen ga. Zie er verschillende dingen, die duurder zijn, dan waar ik ze ooit nieuw voor aanschafte. Dan kan nooit de bedoeling zijn van een kringloop. Er is nu een inname stop, wegens plaats gebrek. Mijn advies: verlaag alle prijzen en de boel is zo leeg. Met deze prijzen, blijven jullie echt met de spullen zitten. Echt jammer

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Absurd hoge prijzen. Sommige artikelen nog duurder dan nieuw in de winkel (zoals servies van de action) Ik vroeg me af waarom ik helemaal alleen in de winkel was, daarom dus! Ik kom niet meer.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Stichting Maasdijk. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Maasdijk. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Wij zijn hier op vakantie en het leek ons een leuk uitje om naar de kringloop te gaan, gezien de reacties over te hoge prijzen, maar niet gegaan. Bij ons in Uithoorn is nu een ruilhuis, waar je spullen kunt brengen, halen, ruilen. Wij brengen daar nu onze overtollige spullen naar toe. En af en toe halen we iets bruikbaars weer op. En dit alles zonder geld. Dit is echter kringloop.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Maasdijk. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter