Kringloop Outlet Hof van Twente in Goor

Ontdek verborgen schatten in de ruime, moderne Kringloop Outlet Hof van Twente in Goor – boeken, kleding, meubels en meer!

Adres & contact

  • Kringloop Outlet Hof van Twente
    Pastoriestraat (Parkeren en 2e ingang / Inname, Grotestraat 45, 7471 BK Goor
  • Telefoonnummer: 0547 745 210
  • Website: kringloopoutlethvt.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Nette en mn ruim opgezette zaak met aardige ondernemer. Ik mocht even in het magazijn kijken of er nog wat voor me tussen zat bij het recent binnen gekomen vinyl. Ik vond 2 lp’s voor een redelijke prijs in behoorlijke staat. O en nog een sneer naar de mod van Goe gul: mijn post wordt niet geplaatst vanwege een foto van mijn vinyl aankoop. Goe gul goe gul toch….”

Bram vdS

“Erg netjes ingericht”

Tonny Weghorst

“Heel erg leuk”

Людмила Ангел

Meer reviews lezen…

Ontdek Kringloop Outlet Hof van Twente in Goor

In de wereld van tweedehands winkelen is Kringloop Outlet Hof van Twente een echte parel. Deze prachtige kringloopwinkel in Goor biedt een groot assortiment aan kwalitatief goede, schone en onbeschadigde producten. De winkel is ruim 1100 vierkante meter groot en is sfeervol en modern ingericht.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Als je spullen hebt die je kwijt wilt, dan kun je deze bij Kringloop Outlet Hof van Twente brengen. Ze nemen onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en vintage items aan. Het is belangrijk dat de producten in goede staat zijn, schoon en onbeschadigd. Op deze manier kunnen ze hun klanten een goede kwaliteit bieden.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Kringloop Outlet Hof van Twente is het belangrijk om op kwaliteit en functionaliteit te letten. Hoewel de winkel ervoor zorgt dat alle producten in goede staat zijn, is het altijd verstandig om goed te kijken voordat je iets koopt. Controleer bijvoorbeeld of elektronische apparaten nog werken en of er geen beschadigingen zijn aan meubels. Door aandachtig te kijken kun je ervoor zorgen dat je tevreden naar huis gaat met je aankoop.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloop Outlet Hof van Twente wordt gerund door vrijwilligers, mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en statushouders. Ze fungeert ook als een erkend leerbedrijf. De winkel heeft twee ingangen, een aan de centrumkant en een aan de achterkant met een ruime parkeerplaats. Naast het bezoeken van de winkel is het ook mogelijk om online te bestellen via de webshop. Het personeel van de kringloopwinkel helpt je graag met eventuele vragen en geeft advies over de producten.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloop Outlet Hof van Twente heeft een aantal unieke programma’s en services. Zo bieden ze bijvoorbeeld prijsopgaven online aan, waardoor je alvast een idee hebt van de prijs voordat je naar de winkel gaat. Daarnaast kun je gebruik maken van de bezorgservice en is het mogelijk om spullen op te laten halen. De kringloopwinkel is rolstoelvriendelijk met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Daarnaast staan ze bekend als LGBTQ+ vriendelijk en kun je betalen met verschillende betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs met creditcards.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates van Kringloop Outlet Hof van Twente? Volg ze dan op Facebook. Meer informatie over deze kringloopwinkel en andere kringloopwinkels in Overijssel kun je vinden op https://www.kringloop-info.nl.

Laat hieronder een review achter