Kringloopwinkel ’t Schuurtje in Goor

Ontdek duurzame vondsten bij ’t Schuurtje – kringloopparels van boeken tot speelgoed in Goor. Uniek shoppen, woensdag tot zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-16:00
Donderdag13:00-16:00
Vrijdag13:00-16:00
Zaterdag13:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een ouderwets mallepietjewinkel. Ruime keuze en niet duur”

Wilfried Besselink

Meer reviews lezen…

’t Schuurtje: De Duurzame Kringloopwinkel in Goor

’t Schuurtje is een kringloopwinkel gevestigd in Goor, een stad in Overijssel. Deze gezellige winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag en biedt een unieke en duurzame winkelervaring. Ben je benieuwd naar wat je kunt verwachten bij ’t Schuurtje? Lees dan snel verder!

Wat kan je naar ’t Schuurtje brengen?

Bij ’t Schuurtje kun je verschillende spullen brengen die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je tweedehands spullen naar ’t Schuurtje te brengen, draag je bij aan duurzaamheid en help je anderen om voordelige en kwalitatieve producten te vinden.

Waar moet je op letten bij ’t Schuurtje?

Bij het bezoeken van ’t Schuurtje is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel alle producten zorgvuldig worden gecontroleerd voordat ze in de winkel verschijnen, is het altijd verstandig om te controleren of het product in goede staat is voordat je het koopt. Daarnaast is het handig om te weten dat ’t Schuurtje een rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid heeft, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij ’t Schuurtje werken ze volgens het principe van hergebruik en duurzaamheid. Nadat je je spullen hebt gebracht, worden ze zorgvuldig gesorteerd en geprijsd voordat ze in de winkel worden geplaatst. De opbrengst van de verkochte producten wordt gebruikt voor het ondersteunen van lokale initiatieven en het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door te winkelen bij ’t Schuurtje draag je dus niet alleen bij aan het milieu, maar ook aan een betere samenleving.

Unieke programma’s en diensten bij ’t Schuurtje

Naast het reguliere assortiment biedt ’t Schuurtje ook unieke programma’s en services. Zo organiseren ze regelmatig speciale kortingsacties, waarbij je nog voordeliger kunt winkelen. Daarnaast hebben ze een eigen Facebook-pagina waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten in de winkel. Volg hun Facebook-pagina om niets te missen!

’t Schuurtje is een duurzame kringloopwinkel in Goor waar je terecht kunt voor een breed scala aan tweedehands producten. Of je nu op zoek bent naar boeken, kleding, meubels of speelgoed, bij ’t Schuurtje vind je wat je nodig hebt. Breng je spullen naar ’t Schuurtje en geef ze een nieuw leven. Bezoek deze milieubewuste winkel en ontdek het plezier van duurzaam winkelen! Voor meer informatie over kringloopwinkels in Overijssel en Goor, kun je een kijkje nemen op onze pagina over kringloopwinkels in Overijssel.

3 gedachten over “Kringloopwinkel ’t Schuurtje in Goor”

Laat hieronder een review achter