Kringloop in Hoogeveen

Ontdek tweedehands schatten in Hoogeveen’s kringloopwinkels – kleding, meubels, boeken en meer voor duurzaam winkelen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Onverwacht grote kringlooploods met veel spullen. Ook veel nieuwe, nog in de verpakking zittende goederen. Ik heb hier leuke dingen gekocht. Deze kringloop is niet heel erg netjes geordend, maar daarom misschien wel des te leuker.”

Lydia Akkerman

“Nieuwe en tweedehands spullen voor een redelijke prijs. Enigszins georganiseerd, maar toch ook rommelig. De perfecte plek om het gevoel te krijgen dat je ergens iets unieks tussen vindt. Aanrader deze kringloop.”

Daniël Lagemaat

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkels in Hoogeveen

Ontdek kringloopwinkels en andere leuke tweedehandswinkels in Hoogeveen. Wij helpen je graag met het ontdekken van duurzame winkels. Er zitten in Hoogeveen 7 winkels waar je kan shoppen voor tweedehands spullen. Een van de bekendste kringloopwinkels in Hoogeveen is Kringloop. Deze winkel bevindt zich op De Vos van Steenwijklaan 63, 7902 NP Hoogeveen.

Wat kan je brengen naar Kringloop Hoogeveen?

Bij Kringloop Hoogeveen kan je allerlei tweedehands spullen inleveren, zoals kleding, meubels, boeken, speelgoed en elektronica. Heb je zelf spullen waar je graag vanaf wilt? Maak er iemand anders blij mee en lever ze in bij Kringloop Hoogeveen. Door spullen opnieuw te gebruiken draag je bij aan een beter klimaat. Dus, als je een grote schoonmaak houdt of gewoon ruimte wilt maken in je huis, breng je spullen naar Kringloop Hoogeveen.

Waar moet je op letten bij Kringloop Hoogeveen?

Bij Kringloop Hoogeveen is het altijd leuk om te snuffelen tussen de verschillende tweedehands items. Het is belangrijk om te letten op de kwaliteit en de staat van de spullen. Controleer of alle onderdelen aanwezig zijn en of alles nog goed werkt. Daarnaast kan je altijd onderhandelen over de prijs. Kringloop Hoogeveen hanteert vaak redelijke prijzen, maar je kunt altijd proberen om een goede deal te sluiten.

Hoe werkt Kringloop Hoogeveen?

Bij Kringloop Hoogeveen werken ze met een team van enthousiaste medewerkers die klaar staan om je te helpen bij het vinden van mooie tweedehands spullen. Daarnaast organiseren ze diverse programma’s en bieden ze verschillende kortingen en services aan. Zo hebben ze regelmatig leuke acties, zoals speciale kortingen op bepaalde items of themadagen waarbij ze extra aandacht geven aan bepaalde productgroepen.

Kringloop Hoogeveen is ook actief op Facebook, waar je op de hoogte kunt blijven van de laatste nieuwtjes, acties en evenementen. Volg hun Facebook-pagina om geen enkele aanbieding te missen.

Plan je bezoek aan Kringloop Hoogeveen

Kringloop Hoogeveen is gevestigd op De Vos van Steenwijklaan 63, 7902 NP Hoogeveen. Ze zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur. Op zondag zijn ze gesloten. De winkel is rolstoelvriendelijk, zowel de ingang als de parkeerplaats. Dus iedereen is welkom om te komen snuffelen in deze gezellige kringloopwinkel.

Bij Kringloop Hoogeveen vind je een ruim assortiment aan kleding, boeken, meubels en nog veel meer. De winkel heeft een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, wat aangeeft dat klanten over het algemeen tevreden zijn met de kwaliteit en service. Dus, breng een bezoek aan Kringloop Hoogeveen en ontdek de schatten die je er kunt vinden!

Voor meer informatie over Kringloop Hoogeveen en andere kringloopwinkels in de regio, bezoek de website https://www.kringloop-info.nl/drenthe/hoogeveen-drenthe/.

3 gedachten over “Kringloop in Hoogeveen”

  1. ★★★★☆

    Nieuwe en tweedehands spullen voor een redelijke prijs. Enigszins georganiseerd, maar toch ook rommelig. De perfecte plek om het gevoel te krijgen dat je ergens iets unieks tussen vindt. Aanrader deze kringloop.

    Beantwoorden
  2. ★★★★☆

    Onverwacht grote kringlooploods met veel spullen. Ook veel nieuwe, nog in de verpakking zittende goederen. Ik heb hier leuke dingen gekocht. Deze kringloop is niet heel erg netjes geordend, maar daarom misschien wel des te leuker.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter