Kringloopwinkel Dorcas Winkel Heemstede

Ontdek tweedehands schatten in Dorcas Winkel Heemstede: duurzaam shoppen voor kleding, meubels, en meer in historisch pand.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-15:00
Vrijdag10:00-15:00
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele leuke winkel vriendelijk personeel vandaag een mooi leren bankje gehaald de hond is om die ligt er op te slapen en te kluiven leuke spullen nette prijzen en alles doen ze voor het goede doel leuke gezellige winkel waar je zo op zijn tijd even langs moet gaan om te kijken je vind er altijd wel wat waarom duur doen als je hier schitterende spullen ken vinden en brengen”

sander van den heuvel

“Gezellige kringloop in statig herenhuis. De kwaliteit van de aangeboden goederen is vaak erg goed. Heemstede en omliggende dorpen zijn, zeg maar, welvarend. In overeenstemming met de Dorcas-organisatie is het personeel heel behulpzaam. De opbrengst gaat naar het goede doel.”

Ernest Terlouw

“Dorcas is een prima 2e hands winkel, waar je lekker kunt snuffelen. De artikelen zijn prima gerangschikt, en er hangt een prettige, rustige sfeer. Opvallend was de vele electronica en goede CD’s. Neem de tijd, want soms als je geluk hebt, vind je soms echte juweeltjes!”

J. Brachthuizer

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Heemstede: Duurzaam Winkelen in Heemstede

De Dorcas Winkel Heemstede is gevestigd in een mooi, historisch pand aan de Herenweg 101 te Heemstede. Deze kringloopwinkel biedt een breed assortiment aan tweedehands spullen, variërend van kleding en boeken tot meubels, elektra en speelgoed. Met ruim 1000 vierkante meter aan winkeloppervlakte is er voor ieder wat wils.

Wat kan je brengen naar Dorcas Winkel Heemstede?

Bij Dorcas Winkel Heemstede kan je terecht om spullen te doneren. De inbreng is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. Heb je nog kleding, boeken, meubels of andere tweedehands items die je niet meer nodig hebt? Breng ze naar Dorcas Winkel Heemstede en geef ze een tweede leven.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het winkelen in Dorcas Winkel Heemstede is het belangrijk om goed op prijzen te letten. Volgens veel reviews op de website wordt de goede prijs-kwaliteitverhouding van de spullen vaak genoemd. Daarnaast is het winkelen bij Dorcas Winkel Heemstede niet alleen duurzaam, maar ook voordelig. Door te kiezen voor tweedehands spullen draag je bij aan een circulaire economie en bespaar je geld.

Hoe werkt Dorcas Winkel Heemstede?

Dorcas Winkel Heemstede werkt volgens een vrijwilligersmodel, waarbij alle medewerkers vrijwillig hun werk doen. De volledige opbrengst van de winkel gaat naar het goede doel. Het winkelen bij Dorcas Winkel Heemstede is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de maatschappij.

De winkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. Daarnaast biedt de winkel diverse diensten en faciliteiten, waaronder bereikbaarheid per OV, een bezorgservice, inname van goederen en een ophaalservice. De rolstoelvriendelijke parkeerplaats zorgt ervoor dat de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het reguliere winkelaanbod biedt Dorcas Winkel Heemstede ook een online winkel op Marktplaats, waar je een selectie van de spullen kunt vinden. Daarnaast houdt de winkel regelmatig acties en biedt het diverse kortingen aan. Op de Facebook pagina van Dorcas Winkel Heemstede blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste aanbiedingen.

Ben je geïnteresseerd in duurzaam winkelen en wil je Dorcas Winkel Heemstede bezoeken? Kom dan langs aan de Herenweg 101 in Heemstede. Ontdek het uitgebreide assortiment aan tweedehands spullen en draag bij aan een betere wereld.

84 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Heemstede”

 1. ★★★★☆

  Was mijn eerste keer en wat een verrassing ! Wat een verscheidenheid in aanbod, zo smaakvol neergezet en wat een vriendelijke ontvangst! Top !

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Dir vind ik een van de leukste kringloopwinkels van Haarlem/Heemstede en omgeving. Jammer dat ze maar drie dagen per week open zijn. Er is een grote hoeveelheid boeken (goed gesorteerd), DVDs, huisraad enz. De medewerkers heb ik als erg vriendelijk ervaren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  It is a good place to find household items. But you should check first the opening times. Now it is just opened on Thursday, Friday, Saturday.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Heemstede. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Dorcas Winkel Heemstede. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Dorcas Winkel Heemstede. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met Dorcas Winkel Heemstede. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Dorcas Winkel Heemstede. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een top ervaring met Dorcas Winkel Heemstede. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Heemstede. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Cosy kringloop in stately manor. Quality of goods on offer is often very good. Heemstede and surrounding villages are, lets say, well off. Consistent with the Dorcas organisation, staff is quite helpful. Proceeds go to charity.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter