Kringloopwinkel Werk In Opdracht BV woningontruimingen

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Werk In Opdracht BV in Haarlem – meubels, kleding, boeken en meer met top beoordelingen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-17:00
Woensdag13:00-17:00
Donderdag13:00-17:00
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag13:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ivm vakantie en reorganisatie de hele maand september gesloten. 1 okt 2022 weer open. Ik kijk uit naar 1 okt!”

Linda

“Een eerlijke zaak in ontruimingen die duidelijk van te voren sangeeft wat u kan verwachten en wat het kost.”

Ruud Dee

“Fijne kringloop, prijzen zijn oké. Aardige eigenaar en altijd een lekker muziekje op de achtergrond!”

Marjet Varenkamp

Meer reviews lezen…

Woningontruimingen Haarlem: Werk In Opdracht BV

Werk In Opdracht BV woningontruimingen is een populaire kringloopwinkel gelegen in Haarlem. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, biedt deze winkel een unieke ervaring voor kringloopliefhebbers. Gelegen aan Andalusië 61, 2037 AV Haarlem, is Werk In Opdracht BV gemakkelijk te bereiken en beschikt het over rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid.

Wat kun je meenemen naar de kringloopwinkel?

Bij Werk In Opdracht BV kun je een breed scala aan items meenemen. Denk hierbij onder andere aan meubels, kleding, boeken, elektronica en huishoudelijke apparaten. Door tweedehands spullen te kopen bij de kringloopwinkel, kun je niet alleen je interieur vernieuwen, maar ook bijdragen aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Werk In Opdracht BV is het belangrijk om een afspraak te maken, aangezien dit verplicht is. Dit zorgt voor een georganiseerd en veilig winkelbezoek. Daarnaast is de winkel beperkt geopend volgens het volgende schema: dinsdag tot en met zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur. Op maandag en zondag is de winkel gesloten. Het is handig om hiermee rekening te houden bij het plannen van je bezoek.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Werk In Opdracht BV heeft een uniek programma genaamd “De Inboedel Ontruimer”. Dit programma biedt hulp bij het ontruimen van woningen, waarbij de bruikbare en verkoopbare items worden verzameld en toegevoegd aan het assortiment van de kringloopwinkel. Hierdoor kunnen klanten unieke voorwerpen vinden die elders moeilijk verkrijgbaar zijn.

Daarnaast biedt Werk In Opdracht BV regelmatig kortingen en speciale aanbiedingen aan. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen? Volg dan de Facebookpagina van Werk In Opdracht BV.

Bezoek Werk In Opdracht BV in Haarlem

Of je nu op zoek bent naar specifieke items voor je interieur, een goede deal wilt scoren of gewoon een leuke winkelervaring wilt hebben, Werk In Opdracht BV woningontruimingen is zeker een bezoek waard. Plan je bezoek, ontdek unieke schatten en draag bij aan een duurzamere samenleving. Voor meer informatie over kringloopwinkels in Haarlem, kun je ook terecht op de https://www.kringloop-info.nl website.

NB: Vergeet niet dat kringloopwinkel Haarlem en kringloopwinkel stad ook alternatieve zoektermen zijn voor Werk In Opdracht BV woningontruimingen.

6 gedachten over “Kringloopwinkel Werk In Opdracht BV woningontruimingen”

  1. ★★★★☆

    Een top ervaring met Werk In Opdracht BV woningontruimingen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter