Kringloop Cambodia-Dutch in Eindhoven

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloop Cambodia-Dutch in Eindhoven: unieke vondsten en steun voor projecten in Cambodja. Score 4.9/5!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11:00-16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag11:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“I was there first time. Its a small place where you can find clothes,accesories,household items,candles,toys. Payment is possible only in cash. Prices are not visible so you have to ask. When I was there, two very nice women were working. They were sweet and helpful. I will definitely go back there.”

SF

“Nice initiative and nice people. Lots of clothes, good prices. Often find other fun things, games, household goods, etc.”

Gert van der Palen

“Zijn vrijwilligers al meer dan 10 jaar”

Ans v.Heijster

Meer reviews lezen…

Kringloop Cambodia-Dutch: Duurzaam Winkelen in Eindhoven

Kringloop Cambodia-Dutch is een bijzondere winkel gevestigd in Eindhoven, op de Floralaan Oost 162. Deze kringloopwinkel, die gerund wordt door de Cambodia-Dutch Foundation, steunt al sinds 2008 projecten in Cambodja. Met een gemiddelde beoordeling van 4.9/5 sterren is het een geliefde plek voor duurzame shoppers.

Wat kan je brengen naar Kringloop Cambodia-Dutch?

Bij Kringloop Cambodia-Dutch kan je allerlei spullen inleveren. Van boeken tot fietsen, huis- en inrichtingsartikelen tot kleding, en zelfs speelgoed en huishoudelijke apparaten. Het inleveren van tweedehands spullen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook een mooie manier om bij te dragen aan de projecten in Cambodja. Zo gaat de opbrengst van de winkel direct naar de allerarmsten in dit land.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop Cambodia-Dutch?

Bij het bezoeken van Kringloop Cambodia-Dutch is het belangrijk om goed op de openingstijden te letten. De winkel is op woensdag en zaterdag geopend van 11:00 tot 16:00 uur. Houd er rekening mee dat op andere dagen, zoals maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag, de winkel gesloten is. Dit geldt ook voor feestdagen.

Daarnaast biedt Kringloop Cambodia-Dutch diverse diensten en faciliteiten aan. Zo is de winkel goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is er een parkeerplaats aanwezig voor bezoekers die met de auto komen. Ook is het mogelijk om goederen in te brengen bij de kringloop. Echter, er zijn geen bezorgservice, eetgelegenheid of koffiehoek aanwezig.

Hoe werkt Kringloop Cambodia-Dutch?

Kringloop Cambodia-Dutch is niet alleen een fysieke winkel, maar biedt ook de mogelijkheid om online te shoppen via Marktplaats. Op deze manier kan je ook thuis vanuit je luie stoel duurzame aankopen doen en tegelijkertijd de projecten in Cambodja steunen.

Het unieke aan Kringloop Cambodia-Dutch is dat alle opbrengsten rechtstreeks ten goede komen aan de projecten in Cambodja. De Cambodia-Dutch Foundation heeft in de loop der jaren al veel bereikt, van het bouwen van medische posten, scholen en toiletten tot het financieren van opleidingen voor jonge Cambodjanen en het realiseren van een ambulance. Met jouw aankopen draag je dus direct bij aan deze waardevolle initiatieven.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van Kringloop Cambodia-Dutch? Volg dan de Cambodia-Dutch Foundation op Facebook, Twitter, Instagram, en YouTube.

Kortom, bij Kringloop Cambodia-Dutch in Eindhoven kan je niet alleen duurzaam winkelen, maar doe je ook iets goeds voor de wereld en de mensen in Cambodja.

7 gedachten over “Kringloop Cambodia-Dutch in Eindhoven”

 1. ★★★★★

  Nice initiative and nice people. Lots of clothes, good prices. You can often also find other fun things, games, household items, etc.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Cambodia-Dutch. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  I was there first time. Its a small place where you can find clothes,accesories,household items,candles,toys. Payment is possible only in cash. Prices are not visible so you have to ask. When I was there, two very nice women were working. They were sweet and helpful. I will definitely go back there.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij Cambodia-Dutch. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan Cambodia-Dutch. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Cambodia-Dutch. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter