kringloop bezuidenhout in Den Haag

Ontdek duurzame schatten in Den Haag bij Kringloop Bezuidenhout – voor unieke boeken, kleding, meubels en meer! Beoordeeld met 2.2 sterren.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-16:45
Woensdag11:00-16:45
Donderdag11:00-16:45
Vrijdag11:00-16:45
Zaterdag11:00-16:45
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik snap de reviews over onvriendelijkheid niet. De blonde dame die in de winkel stond was zeer vriendelijk en behulpzaam. Niet de goedkoopste kringloop winkel maar ook niet heel duur.”

Valerie Mulder

“Goed geholpen voor een 2ehands gezelschapsspel. Redelijke prijs.”

Ilse

“Hele leuke dingetjes voor m’n huisje gevonden! Super blij!”

herbie volkswagen

Meer reviews lezen…

Kringloop Bezuidenhout: Duurzaam Winkelen in Den Haag

Kringloop Bezuidenhout is een bekende kringloopwinkel gevestigd in het bruisende Den Haag. Met een gemiddelde beoordeling van 2.2/5 sterren, is deze winkel een populaire bestemming voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten bij Kringloop Bezuidenhout? Lees snel verder!

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Kringloop Bezuidenhout neemt graag verschillende soorten items aan, variërend van boeken en kleding tot meubels en huishoudelijke apparaten. Heb je nog ongebruikte spullen thuis liggen die wel een nieuw leven verdienen? Breng ze naar de kringloopwinkel en geef ze een tweede kans!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de kringloopwinkel?

Bij het winkelen bij Kringloop Bezuidenhout is het belangrijk om alert te zijn op de prijzen. Sommige reviews hebben hier specifiek melding van gemaakt. Hoewel de prijzen variëren, heb je bij Kringloop Bezuidenhout zeker kans om geweldige koopjes te vinden. Daarnaast raden wij aan om aandacht te besteden aan het personeel en hun houding. Verbeterpunten in deze aspecten zijn eerder genoemd in de reviews.

Hoe werkt Kringloop Bezuidenhout?

Kringloop Bezuidenhout opent haar deuren van dinsdag tot en met zaterdag. Op maandagen en zondagen is de winkel gesloten. Bij Kringloop Bezuidenhout kun je betalen met verschillende betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards. Dit maakt het winkelen bij de kringloopwinkel praktisch en toegankelijk voor iedereen.

Unieke programma’s, kortingen en services

Naast het reguliere assortiment biedt Kringloop Bezuidenhout ook unieke programma’s, kortingen en andere services aan. Helaas wordt er in de beschikbare informatie geen specifieke informatie gegeven over deze extra’s. We raden je aan om de social media kanalen van Kringloop Bezuidenhout, zoals Facebook, te volgen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en eventuele acties.

Ben je klaar om de wereld van duurzaam winkelen te ontdekken? Betaal een bezoek aan Kringloop Bezuidenhout in Den Haag en beleef een unieke winkelervaring vol tweedehands schatten. Voor meer informatie over andere kringloopwinkels in de provincie Zuid-Holland, kun je terecht op onze website.

62 gedachten over “kringloop bezuidenhout in Den Haag”

 1. ★★☆☆☆

  Prijzen zijn belachelijk, soms hoger dan exact hetzelfde product nieuw in de winkel. Eigenaresse is onvriendelijk en soms ronduit onbeschoft. Spullen zijn onwijs smerig en vaak niet compleet of kapot (maar wel dichtgeplakt zodat je daar thuis pas achterkomt). Ook is alles zomaar overal tussengepropt op een manier dat je er vaak niet bij kunt of een hele berg zooi in elkaar stort als je het probeert. Lang niet alles is geprijsd, en als je bij de kassa komt verzint mevrouw ter plekke iets belachelijks, ook als het product in een mandje zat waar een andere prijs op stond. Rekenen kan ze ook al niet, maar als je dat probeert uit te leggen word je op een passief agressieve manier afgekapt en kletst ze over je heen. Echt een verschrikkelijke ervaring en zeker de moeite niet waard, er zijn zoveel mooie, leuke, nette kringloop winkels in Den Haag en omstreken, deze kan je beter overslaan.

  Beantwoorden
 2. ★★☆☆☆

  In een winkel, tweedehands en fijn, Waar de prijzen als nieuw leken te zijn. Twee geblondeerde dames stonden paraat, Met gezichten alsof ze citroen hadden gegeten, zo kwaad. Is dit echt de prijs? vroeg ik met een lach, Ze keken me aan alsof ik iets stelen mag. Hun haren wel blond, maar hun harten zo koud, Ik dacht: Dit is goud, maar voor die prijs? Nee, dank je, ik hou t oud! De winkel leek veelbelovend, vol schat en pracht, Maar met zulke prijzen en service? Dat had ik nooit verwacht. Ik ging weg zonder aankoop, maar met een verhaal, Over een tweedehands winkel, een beetje een faal. Dus lieve mensen, als je zoekt naar een koopje, ga dan snel hier vandaan, Want in dit winkeltje, daar slaan ze echt de plank volledig mis, het is gewoon te banaan!

  Beantwoorden
 3. ★★☆☆☆

  Ik kwam aangelopen met een doos met spullen, een van de dames die daar werkte deed de deur vlak voor m n neus dicht, zonder aan te geven dat ze bijna dicht gaan klapte ze de deur dicht en deed het slot erop. Echt uitermate onvriendelijke en vreemde bejegening. Ik ben weggereden en ga er nooit meer heen.

  Beantwoorden
 4. ★★☆☆☆

  Een kringloop is volgens mij bedoeld om spullen te hergebruiken voor een zacht prijsje, maar met deze prijzen is het verleidelijk om spullen nieuw te kopen. Jammer. En dan is er nog de houding en (on)vriendelijkheid van de dames. Een gemiste kans.

  Beantwoorden
 5. ★★☆☆☆

  Probeerde wat te brengen. De mevrouw keek een halve seconde naar wat er deels uit de tas stak en kwam direct met nee als antwoord. Niemand gaat dat kopen hoor. Ging daarna direct naar Zwedenburg en kon zonder problemen daar mijn spullen brengen. Kringloop Bezuidenhout is nog geen 5 minuten lopen van mijn huis, maar is alsnog echt de tijd niet waard.

  Beantwoorden
 6. ★★☆☆☆

  I went there to donate a lot of things I had around the house, some of them brand new. The employee was extremely rude, refused to even look at what I brought and acted like I wanted to steal from the store, not donate for them. It was very disappointing, DO NOT GO THERE, its not worth it!!! As for the employee, she really needs to fix her behaviour. It was a horrible experience!

  Beantwoorden
 7. ★★☆☆☆

  natuurlijk komen we langs om al uw spullen te halen, meneer, sprak mevrouw op zekere toon. Toen het zover was, wilden ze alleen de wasmachine meenemen. De koelkast, waar een groente lade ontbrak lieten ze staan. Evenals de bank waar ik mee bleef zitten. Het gaat hun niet om spullen te recyclen, maar om geld te verdienen.

  Beantwoorden
 8. ★★☆☆☆

  Een fantastische ervaring bij bezuidenhout. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 9. ★★☆☆☆

  Helaas had ik vertrouwen in hun woorden van wie ik de gordijnen kocht, en na thuiskomst en wassen, werd het gescheurd en op de vuilstort gegooid.Bovendien zijn hun prijzen duurder dan de nieuwe goederen.

  Beantwoorden
 10. ★★☆☆☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel bezuidenhout. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★☆☆☆

  Very well organized if a tad pricey, this shop is larger inside than out. On the right are regular thrift items while on the left it is actually a full-fledged retro store. Small but again well-sorted clothing corner. Parking is doable and free, you may have to drive and walk a little further during more busy times.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter