Kringloop voorburg

Ontdek duurzame schatten bij Kringloop Voorburg – kleding, meubels, elektronica, boeken. Beleef de charme van tweedehands winkelen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-16:45
Woensdag11:00-16:45
Donderdag11:00-16:45
Vrijdag11:00-16:45
Zaterdag11:00-16:45
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Top service, Ze hebben bij mij een kelderbox leeggehaald, meerdere kringloopwinkels zijn komen kijken en hebben de klus afgewezen omdat het zo veel was maar kringloop voorburg heeft het gefixt! vriendelijke mensen en komen hun afspraken na. Super tevreden en voor mij weer een last minder! Zou ze zeker aanraden!”

Suraya Selder

“Dank je wel Patricia voor de snelle ontruiming van het appartement van mijn broer, je hebt een geweldige klus gedaan, waarbij je mij professioneel op de hoogte hield. Niets was te veel binnen de tijd en het budget. Nogmaals dank!”

Dorothea Voorthuis

“Hele mooie, schone winkel met mooie spullen. Alles is heel mooi uitgestald. Niet zomaar op een plank gegooid zoals bij de meeste kringlopen. Echt prachtig, en een bezoek zeker waard.”

silencil

Meer reviews lezen…

Kringloop Voorburg: Een Duurzame Winkelervaring

De stad Voorburg heeft twee kringloopwinkels waar je terecht kunt voor een unieke winkelervaring vol tweedehands schatten. Een van deze winkels is Kringloop Voorburg, gelegen aan de Kon. Julianalaan 134, 2274 JN Voorburg. Met een gemiddelde beoordeling van 3,8/5 sterren, is deze kringloopwinkel een populaire keuze onder liefhebbers van tweedehands spullen in de regio.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Voorburg kun je jouw ongewenste spullen een nieuw leven geven. Heb je thuis kleding, meubels, elektronica, boeken of andere items die je niet meer nodig hebt? Lever ze in bij de kringloopwinkel en geef ze de kans om iemand anders blij te maken. Het recyclen en hergebruiken van spullen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de kringloopwinkel?

Als je gaat winkelen bij Kringloop Voorburg, zijn er een paar dingen waar je op kunt letten. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de voorraad van een kringloopwinkel constant verandert. Het is dus de moeite waard om regelmatig een bezoekje te brengen om nieuwe schatten te ontdekken. Daarnaast is het verstandig om je ogen open te houden voor kwaliteit en bruikbaarheid. Hoewel tweedehands, biedt Kringloop Voorburg producten van goede kwaliteit aan. Controleer daarom altijd of alles goed werkt voordat je een aankoop doet.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Voorburg werkt het als volgt: je kunt de winkel bezoeken tijdens de openingstijden, die van dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 16:45 uur zijn. Op maandag en zondag is de winkel gesloten. Je kunt gemakkelijk de route naar de winkel plannen door naar de winkelpagina te gaan. Hier vind je ook meer informatie over de winkel, zoals contactgegevens en beoordelingen.

Naast het aanbieden van tweedehandsproducten heeft Kringloop Voorburg nog meer te bieden aan haar bezoekers. Zo hebben ze unieke programma’s, kortingen en andere services om de winkelervaring nog leuker te maken. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen door Kringloop Voorburg op Facebook te volgen.

Kringloop Voorburg is dé plek om duurzaam te winkelen en bij te dragen aan een beter klimaat. Breng je ongewenste spullen naar de winkel of kom zelf op zoek naar nieuwe schatten. Ontdek de vele mogelijkheden en kom langs bij Kringloop Voorburg – de kringloopwinkel van de stad.

25 gedachten over “Kringloop voorburg”

 1. ★★★★☆

  Not a lot of choices and the prices can even be higher than the nearby Action. So whats the point in buying expensive second hand stuff thats falling apart when I can buy cheap and new?

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  We werden niet echt vriendelijk ontvangen toen we spullen brachten, jammer. Gelijk werd een collega gebeld en gezegd (terwijl wij het hoorden): ja er komt weer iemand veel spullen brengen, weet niet of het wat is . Volgende keer brengen we het naar een andere kringloop waar ze er wel blij mee zijn.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Heel goed geslaagd in een spel voor de kleinkinderen. Ruim assortiment en schappelijke prijzen. Heel vriendelijk geholpen. Kom hier zeker weer terug.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Hele mooie, schone winkel met mooie spullen. Alles is heel mooi uitgestald. Niet zomaar op een plank gegooid zoals bij de meeste kringlopen. Echt prachtig, en een bezoek zeker waard.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Nice things but the attitude of the shopkeeper was not very welcoming. Very sarcastic. Maybe stay away from this Kringloop if you don t speak Dutch.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel voorburg. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Top service, Ze hebben bij mij een kelderbox leeggehaald, meerdere kringloopwinkels zijn komen kijken en hebben de klus afgewezen omdat het zo veel was maar kringloop voorburg heeft het gefixt! vriendelijke mensen en komen hun afspraken na. Super tevreden en voor mij weer een last minder! Zou ze zeker aanraden!

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Dank je wel Patricia voor de snelle ontruiming van het appartement van mijn broer, je hebt een geweldige klus gedaan, waarbij je mij professioneel op de hoogte hield. Niets was te veel binnen de tijd en het budget. Nogmaals dank!

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Erg nette kringloopwinkel. Maar de prijzen hebben niets met een kringloopwinkel te maken, wat duur! Ik ging kijken voor glazen maar die zijn gebruikt duurder dan wanneer je nieuwe koopt bij de IKEA. Ook stonden er merkloze pannen van pisbakkenstaal waar gewoon 10 voor werd gevraagd. Wanneer vergelijkbare producten nieuw goedkoper zijn dan tweedehands, streeft dit zijn doel voorbij. Erg jammer.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel voorburg. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel voorburg. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij voorburg. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter