Kringloop Adira in Katwijk aan Zee

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Kringloop Adira in Katwijk aan Zee – kleding, meubels, speelgoed en meer met hoge waarderingen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Goede plaats”

Idylla Szulcika

“Kringloop”

am

Meer reviews lezen…

Kringloop Adira: De Thrift Store in Katwijk aan Zee

Kringloop Adira is een geliefde kringloopwinkel in Katwijk aan Zee. Het is de perfecte plek om spullen te doneren die je niet langer nodig hebt en om unieke tweedehandsvondsten te scoren. Met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren, heeft Kringloop Adira een solide reputatie opgebouwd als dé plek voor het recyclen en hergebruiken van goederen.

Wat kun je brengen naar Kringloop Adira?

Bij Kringloop Adira kun je allerlei spullen brengen die nog in goede staat verkeren. Denk aan kleding, schoenen, accessoires, boeken, cd’s, speelgoed, meubels, elektronica en huishoudelijke artikelen. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij Kringloop Adira?

Bij Kringloop Adira vind je een breed scala aan tweedehandsartikelen, maar het is belangrijk om te weten waar je op moet letten. Controleer altijd de staat van de items die je wilt kopen om er zeker van te zijn dat ze nog functioneren en geen zichtbare schade hebben. Daarnaast is het slim om regelmatig een bezoek te brengen aan de kringloopwinkel, omdat er voortdurend nieuwe voorraad binnenkomt. Zo mis je nooit de kans om dat ene unieke item te vinden waar je naar op zoek bent.

Hoe werkt Kringloop Adira?

Bij Kringloop Adira kun je zowel spullen brengen als kopen. Als je items wilt doneren, kun je tijdens de openingstijden langskomen. Houd er rekening mee dat Kringloop Adira op maandagen en zondagen gesloten is. Als je iets wilt kopen, kun je terecht tijdens de reguliere openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag. Het vriendelijke en behulpzame personeel staat altijd voor je klaar om je te assisteren bij het vinden van dat speciale item dat je zoekt.

Unieke programma’s, kortingen en services

Kringloop Adira biedt een aantal unieke programma’s, kortingen en services aan. Zo hebben ze regelmatig speciale acties en kortingsdagen waar je kunt profiteren van extra voordelige prijzen. Bovendien is er een spaarkaart beschikbaar waarmee je punten kunt verdienen bij elke aankoop. Deze punten kunnen vervolgens worden ingewisseld voor korting op toekomstige aankopen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates, aanbiedingen en nieuwe producten van Kringloop Adira? Volg ze dan op Facebook en LinkedIn. Zo mis je nooit een kans om geweldige deals en unieke vondsten te vinden!

Kortom, Kringloop Adira in Katwijk aan Zee is de plek waar je moet zijn voor het recyclen van spullen en het vinden van unieke tweedehandsitems. Met hun uitstekende beoordeling en unieke programma’s, kortingen en services hebben ze zichzelf gevestigd als een toonaangevende kringloopwinkel in de regio. Breng een bezoek aan Kringloop Adira en ontdek de schatten die op je wachten!

7 gedachten over “Kringloop Adira in Katwijk aan Zee”

  1. ★★★☆☆

    De spullen in de winkel staan ook MP. Je biedt, men gaat akkoord, en dan vervolgens verkopen ze het gewoon aan klanten in de winkel. Als je handel wil drijven op verschillende platforms moet je het wel eerlijk doen! Ga wel weer naar Asareel en andere kringloopwinkels in de buurt.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter