Kringloop De Brug in Katwijk aan Zee

Ontdek duurzame schatten in Katwijk bij Kringloop De Brug – van meubels tot kleding en speelgoed. Beleef tweedehands plezier!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag09:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Kringloop De Brug: Duurzaam Winkelen in Katwijk aan Zee

Kringloop De Brug is een kringloopwinkel gevestigd in het mooie Katwijk aan Zee. Met een winkeloppervlakte van ongeveer 1.000 m2 biedt deze winkel een schat aan tweedehands spullen. Ben je op zoek naar boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed of gereedschappen? Dan ben je bij Kringloop De Brug aan het juiste adres!

In de wereld van duurzaam winkelen is Kringloop De Brug een ware ontdekkingsplek. Met een uitgebreid assortiment van verschillende categorieën, is er voor ieder wat wils. Of je nu zoekt naar een uniek boek, een praktisch huishoudelijk apparaat, trendy kleding of een prachtig vintage meubelstuk, bij Kringloop De Brug vind je het allemaal. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens budgetvriendelijk!

Bij Kringloop De Brug zijn er ook diverse diensten en faciliteiten beschikbaar om het winkelen nog prettiger te maken. Je kunt de winkel gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Het is mogelijk om met pin te betalen en er is zelfs een bezorgservice beschikbaar. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk en zijn er toiletten aanwezig voor bezoekers.

Heb je spullen die je niet meer nodig hebt? Kringloop De Brug neemt ook goederen in, zodat deze een tweede leven kunnen krijgen. Daarnaast biedt de winkel een handige ophaalservice aan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Kringloop De Brug? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook. Hier vind je regelmatig updates en interessante aanbiedingen.

Kringloop De Brug is gevestigd aan de Heerenweg 5, 2222 AM Katwijk aan Zee. De openingstijden van de winkel zijn als volgt: dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 09:30 tot 16:00 uur. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Kringloop De Brug via telefoonnummer [INSERT TELEPHONE NUMBER] of e-mailadres [INSERT EMAIL ADDRESS].

Wil je meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Zuid-Holland? Neem dan een kijkje op Kringloop Informatie. Hier vind je een compleet overzicht van alle winkels in de regio.

Kringloop De Brug nodigt je uit om een kijkje te komen nemen in hun winkel en te genieten van een duurzaam winkelavontuur in Katwijk aan Zee. Tot snel bij Kringloop De Brug!

677 gedachten over “Kringloop De Brug in Katwijk aan Zee”

 1. ★★★★★

  You just have to love this store! You can find almost everything here and the prices are absolutely great! But the best part is knowing that the money from the sale will go to a good cause! That is much better spent, dont you think?

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel De Brug. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan De Brug. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met De Brug. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel De Brug. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De Brug. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan De Brug. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Grote kringloopwinkel met veel keuze. Ook meubels. Vriendelijke medewerkers, prettige sfeer. Alleen het parkeren is soms nog wel eens een dingetje.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Perfect place for the perfect deal. Always I find something that is cheap or beyond cheap. You can see how a place is doing by how many people are inside and this place is always full. Problem is with the parking in the area but at least is free

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan De Brug. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter