Kringloopwinkel Snuffelloods in Katwijk aan Zee

Ontdek duurzame schatten bij Snuffelloods Katwijk aan Zee – kleding, meubels, decor, speelgoed, elektronica en vintage vondsten.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Ontdek Snuffelloods: De Kringloopwinkel in Katwijk aan Zee

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring waar je duurzaamheid kunt combineren met koopjesjagen? Dan is Snuffelloods in Katwijk aan Zee dé plek voor jou. Deze kringloopwinkel biedt een breed scala aan spullen en is een waar paradijs voor liefhebbers van tweedehands items.

Wat kun je brengen naar Snuffelloods?

Snuffelloods neemt graag je herbruikbare spullen in ontvangst. Denk hierbij aan kleding, meubels, huisdecoratie, speelgoed en elektronica. Door je overtollige spullen naar de kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en help je mee aan een duurzamere samenleving. Bovendien maak je er ook nog eens iemand anders blij mee.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Snuffelloods?

Bij het winkelen bij Snuffelloods is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Omdat het om tweedehands spullen gaat, kunnen sommige items gebruikssporen hebben. Het is altijd raadzaam om de producten zorgvuldig te inspecteren voordat je ze aanschaft. Wees niet bang om te onderhandelen over de prijs, want bij Snuffelloods zijn er vaak mogelijkheden om extra korting te krijgen.

Hoe werkt Snuffelloods?

Snuffelloods heeft haar deuren geopend op zaterdag. Het is de perfecte plek om op zoek te gaan naar verborgen schatten. De winkel biedt een gevarieerd aanbod aan tweedehands producten en je zult er zeker iets vinden dat bij je past. Voor de exacte openingstijden kun je terecht op de Facebookpagina van Snuffelloods.

Naast het winkelen heeft Snuffelloods ook andere unieke programma’s en services. Zo organiseren ze regelmatig speciale kortingsdagen en evenementen. Volg Snuffelloods op Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

Snuffelloods is een geweldige toevoeging aan de kringloopwinkels in Zuid-Holland. Of je nu op zoek bent naar een nieuw kledingstuk of een uniek vintage stuk voor je interieur, Snuffelloods heeft het allemaal. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek de schatten die er te vinden zijn in Katwijk aan Zee.

Voor meer informatie en het adres van Snuffelloods kun je terecht op Kringloop-info.nl.

2 gedachten over “Kringloopwinkel Snuffelloods in Katwijk aan Zee”

  1. ★★★★★

    Een geweldige ervaring bij Snuffelloods. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter