Kringloopwinkel Asareel in Katwijk aan Zee

Ontdek unieke vondsten bij Kringloop Asareel – van boeken tot meubels. Duurzaamheid en kwaliteit in Katwijk aan Zee.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kleine verrassende knusse kringloopwinkel aan de rand van het centrum van Katwijk. De winkel wordt gedraaid door een aantal vriendelijke dames die er voor zorgen dat het aanbod overzichtelijk wordt uitgestald. Er is een kleine boeken hoek, best wel wat serviesgoed en aantal rekken DVD’s. Er is ook een hoek met electrische apparaten.”

David Vliegen

“Hier worden gebruikte artikelen overzichtelijk en goed gesorteerd goedkoop verkocht. Huishoudartikelen, kleding, decoratieartikelen, speelgoed en nog veel meer.”

J.A.C. G & B

“Leuke kringloop! Ik ga altijd eerst daar kijken voordat ik nieuw koop. Vind er eigenlijk altijd wel iets. Alles netjes geordend, niet groot maar overzichtelijk.”

Ella Storm van Leeuwen

Meer reviews lezen…

Over Kringloop Asareel

Kringloop Asareel is een populaire kringloopwinkel gelegen in Katwijk aan Zee, Zuid-Holland. Deze winkel biedt een breed scala aan tweedehands producten voor diegenen die geïnteresseerd zijn in duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, is Asareel een betrouwbare keuze voor liefhebbers van tweedehands winkelen.

Wat kun je brengen naar Kringloop Asareel?

Kringloop Asareel accepteert graag donaties van verschillende soorten spullen. Of je nu boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek, speelgoed of gereedschap hebt, je kunt dit alles inleveren bij de winkel. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan het verminderen van afval en de bevordering van duurzaamheid.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van Kringloop Asareel?

Bij het bezoeken van Kringloop Asareel is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en staat van de tweedehands producten. Hoewel de producten zorgvuldig worden geselecteerd, is het altijd goed om te controleren of bijvoorbeeld elektronica goed functioneert voordat je tot aankoop overgaat. Daarnaast biedt de kringloopwinkel ook kleding aan, waardoor het belangrijk is om op de maat en staat van de kledingstukken te letten.

Hoe werkt Kringloop Asareel?

Kringloop Asareel werkt volgens het bekende kringloopconcept. Dit betekent dat de winkel donaties accepteert en de verkregen producten tegen aantrekkelijke prijzen aanbiedt. De opbrengsten worden vervolgens gebruikt om goede doelen te ondersteunen en de lokale gemeenschap te helpen. Het is een win-win situatie waarbij je tweedehands spullen kunt kopen en tegelijkertijd een goed doel steunt.

Unieke programma’s en kortingen bij Kringloop Asareel

Kringloop Asareel biedt verschillende unieke programma’s en kortingen aan haar klanten. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal ophaalprogramma waarbij je de mogelijkheid hebt om je oude spullen thuis te laten ophalen. Dit is handig als je grote meubels of andere zware items hebt die moeilijk te vervoeren zijn. Daarnaast biedt Asareel ook bezorgdiensten aan voor de aangekochte producten, waardoor je ze gemakkelijk thuis kunt laten afleveren.

Daarnaast accepteert Kringloop Asareel verschillende betaalmethoden, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards. Dit maakt het winkelen nog eenvoudiger en toegankelijker voor klanten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates over Kringloop Asareel door ze te volgen op Facebook. Zo mis je geen enkele aanbieding en blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van duurzaam tweedehands winkelen.

Kortom, Kringloop Asareel in Katwijk aan Zee is een geweldige plek om op zoek te gaan naar unieke tweedehands schatten. Met hun brede assortiment aan producten, unieke programma’s en goede service is het zeker een bezoekje waard voor liefhebbers van duurzaam winkelen.

16 gedachten over “Kringloopwinkel Asareel in Katwijk aan Zee”

 1. ★★★★★

  Leuke kleine verrassende knusse kringloopwinkel aan de rand van het centrum van Katwijk. De winkel wordt gedraaid door een aantal vriendelijke dames die er voor zorgen dat het aanbod overzichtelijk wordt uitgestald. Er is een kleine boeken hoek, best wel wat serviesgoed en aantal rekken DVDs. Er is ook een hoek met electrische apparaten.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring met Asareel. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Clearly and well sorted, used items are sold again cheaply here. Household items, clothing, decorative items, toys and much more.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Asareel. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Asareel. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Leuke kringloop! Ik ga altijd eerst daar kijken voordat ik nieuw koop. Vind er eigenlijk altijd wel iets. Alles netjes geordend, niet groot maar overzichtelijk.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter