Kringloopwinkel Kringloods Woord & Daad

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Kringloods Woord & Daad in Barneveld – kleding, meubels en meer. Duurzaam winkelen opent nieuwe mogelijkheden!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
Donderdag13:00-16:00
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Heel lief tweedehands winkeltje! Dit is een 100% sociale winkel. Hier werken alleen vrijwilligers en alle opbrengsten gaan naar een project in Afrika. Er is van alles voor huis en tuin, voor huisdieren en heel veel glaswerk. Kleding ook. Prijzen zijn redelijk, niet super laag maar dat maakt niet uit want het is allemaal voor een goed doel. Ook kinderspullen en spelletjes. Elektrische apparaten.. ze kijken of alles nog werkt en compleet is en ze nemen alleen kwaliteitsspullen mee. Ik zag een paar items in jaren 70-stijl en een trouwjurk.”

Tess Löwenhardt

“Gewekdig leuke ervaring! Alles zo keurig schoon en corona veilig. Aardige, klantgerichte dames. Ook fijn dat er een deeltje goede doelen bij is. Ik kom zeker terug! Hartelijke groet, Rima Maalcke.”

Rima Maalcke

“Maanden geleden begonnen ze de prijzen te verhogen en het werkpatroon en de uren te veranderen, waardoor het bezoek en het winkelen van mensen afnam. Prijzen zijn soms duurder dan nieuwe stukken.”

Nazih Wahib

Meer reviews lezen…

Kringloods Woord & Daad: Duurzaam Winkelen in Barneveld

De Kringloods Woord en Daad is een populaire kringloopwinkel in Barneveld, Gelderland. Deze bijzondere winkel biedt verschillende duurzame opties voor winkelliefhebbers op zoek naar unieke vondsten en koopjes. Met verrassende openingstijden op woensdag, donderdag en zaterdag trekt de Kringloods veel bezoekers die hun slag willen slaan in deze duurzame schatzoekerij.

Wat breng je naar de Kringloods Woord & Daad?

Bij de Kringloods Woord en Daad kun je diverse items inleveren. Heb je nog kleding, meubels of andere spullen die je niet meer gebruikt? Breng ze dan naar deze kringloopwinkel. Zo draag je bij aan duurzaamheid en recycling. Binnenkort een grote schoonmaak? Lever je overbodige spullen in en maak plaats voor nieuwe vondsten.

Waar moet je op letten in de Kringloods Woord & Daad?

Bij het winkelen in de Kringloods is het belangrijk om alert te zijn op de prijzen. Veel reviews van tevreden klanten benoemen de goede prijs-kwaliteitverhouding van deze winkel. Neem dus de tijd om de prijzen van de verschillende items te vergelijken en vind de beste deals. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe werkt de Kringloods Woord & Daad?

De Kringloods Woord en Daad accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder betaalpassen en contactloos mobiel betalen. Ook creditcards worden geaccepteerd, waardoor je gemakkelijk kunt winkelen zonder contant geld. Bovendien beschikt de Kringloods over een rolstoelvriendelijke ingang en een parkeerplaats, waardoor deze winkel toegankelijk is voor iedereen.

Unieke Programma’s, Kortingen en Andere Services

De Kringloods Woord en Daad heeft verschillende programma’s en services die het winkelen nog aantrekkelijker maken. Zo bieden ze de mogelijkheid om goederen in te nemen, wat handig is als je je spullen wilt doneren. Daarnaast is er een rolstoelvriendelijke parking beschikbaar, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen en aanbiedingen van de Kringloods Woord en Daad? Volg ze dan op Facebook en mis geen enkele update over duurzaam tweedehands winkelen.

Ontdek nog meer filialen van Woord en Daad in Nederland op https://www.kringloop-info.nl/gelderland en bekijk alle beschikbare kringloopwinkels in Barneveld op https://www.kringloop-info.nl/gelderland/barneveld-gelderland.

Bezoek de Kringloods Woord en Daad in Barneveld en geniet van een unieke winkelervaring boordevol duurzaamheid en koopjes!

68 gedachten over “Kringloopwinkel Kringloods Woord & Daad”

 1. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Kringloods Woord & Daad. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Mooie winkel en mooi aanbod, maar echt achterlijke prijzen. In elke W&D kringloopwinkel zijn de prijzen veel lager en vrijwel hetzelfde, dus dit is echt heel erg jammer. Echt nooit meer.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Beautiful, neatly maintained cycle. Friendly and helpful volunteers. Definitely very nice prices for all items. If Im looking for something again, Ill definitely look here first.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Kringloods Woord & Daad. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Kringloods Woord & Daad. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Kringloods Woord & Daad. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Nice thrift store and, above all, super hospitable employees! Prices are quite average for a thrift store, definitely worth a visit.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Kringloods Woord & Daad. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Gewekdig leuke ervaring! Alles zo keurig schoon en corona veilig. Aardige, klantgerichte dames. Ook fijn dat er een deeltje goede doelen bij is. Ik kom zeker terug! Hartelijke groet, Rima Maalcke.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter