Kringloop Waardevol in Barneveld

Ontdek duurzame koopjes in Barneveld bij Kringloop Waardevol. Geef spullen een nieuw leven – boeken, meubels, kleding en meer!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:30-16:00
DonderdagGesloten
Vrijdag09:30-16:00
Zaterdag09:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Kringloop Waardevol: Duurzaam Winkelen in Barneveld

Wat kan je brengen naar de Kringloopwinkel?

Wil je oude spullen een tweede leven geven? Bij Kringloop Waardevol in Barneveld ben je aan het juiste adres. Breng je overtollige boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed naar deze kringloopwinkel en draag bij aan een duurzamere wereld. Het assortiment is veelzijdig en er is altijd plek voor nieuwe waardevolle items.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de Kringloopwinkel?

Als je gaat winkelen bij Kringloop Waardevol, is het belangrijk om op een paar zaken te letten. Hoewel het aanbod van tweedehands spullen groot is, is het verstandig om goed te controleren op eventuele beschadigingen of mankementen. Daarnaast is het handig om te weten dat de winkel op woensdag, vrijdag en zaterdag geopend is. Plan je bezoek dus op deze dagen om teleurstelling te voorkomen.

Hoe werkt de Kringloopwinkel?

Bij Kringloop Waardevol werken ze volgens het principe van hergebruik. Ze nemen graag waardevolle spullen van je in, die vervolgens weer worden verkocht tegen lage prijzen. Hierdoor krijgen gebruikte items een tweede kans en wordt verspilling van waardevolle materialen voorkomen. Bovendien draag je met je aankopen bij aan een duurzamere samenleving.

Unieke Programma’s, Kortingen en Diensten

Naast het reguliere aanbod heeft Kringloop Waardevol ook enkele unieke programma’s en diensten. Zo bieden ze de mogelijkheid om goederen in te nemen. Heb je spullen waar je vanaf wilt, maar zijn ze nog in goede staat? Neem dan contact op met Kringloop Waardevol en informeer naar de mogelijkheden om jouw waardevolle spullen een tweede leven te geven.

Ben je actief op social media? Volg Kringloop Waardevol dan op Facebook en Instagram. Op deze manier blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam winkelen en de nieuwste aanwinsten in de winkel. Mis geen enkele update en ontdek de mogelijkheden van duurzaam tweedehands winkelen via de social media kanalen van Kringloop Waardevol.

Wil je meer weten over kringloopwinkels in de provincie Gelderland? Bekijk dan onze pagina over Kringloopwinkels in Gelderland. Voor specifieke informatie over Kringloop Waardevol in Barneveld, ga naar Kringloopwinkels in Barneveld.

Bij Kringloop Waardevol in Barneveld staat duurzaamheid voorop. Kom langs op woensdag, vrijdag of zaterdag en ontdek het uitgebreide assortiment aan waardevolle tweedehands spullen. Draag bij aan een duurzamere wereld door te winkelen bij Kringloop Waardevol.

43 gedachten over “Kringloop Waardevol in Barneveld”

 1. ★★★★★

  Veels te duur! Ze vragen belachelijke prijzen voor producten die zij gratis hebben gekregen. Beetje geschrokken van de hoge prijzen, vooral bij de Kleding (vlekken, verwassen/vaal, uit model, gepild, print te veel weggevaagd, slechte werking van de ritsen/knopen.)

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Mooie kringloop met vriendelijk personeel. Boven de kledingafdeling, zeker een bezoek waard! Netjes en schappelijke prijzen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Fijne kringloop en mooie spullen. Veel kledingkeuze voor iedereen en ook goed en leuk geholpen door de vrijwilligers, een aanrader!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Excellent place, you can find great opportunities, it s just a matter of looking. Sometimes a little expensive for the product. It has a great variety of things, renewed every week, large and accessible place. However, with the new table for clothes and baby things, access for wheelchair users or strollers is a little complicated.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  De boeken en de kleding zijn vergeleken met andere kringloop winkels heel prijzig. Dit meerdere keren aangegeven bij het personeel. Krijg je een arrogant en ontkennend antwoordt. Jammer!!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Mooie grote winkel met veel keuze. Prijzen zijn laag waardoor er veel omzet is en mensen vaker terugkomen om te kijken wat en nu weer voor een moois te koop is. En dankzij de vrijwilligers komt er zo veel geld vrij voor de goede doelen om mensen te helpen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Waardevol. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Zeer waardevol .Goed gesorteerde kringloop voor kringloop prijsjes. Ook veel nog erg goede meubels. voor leuke prijsjes…..aanrader

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Very nice shop, prices are good. Had fitted a jacket that looked very nice, but it turned out that a sleeve was broken inside. A shame, so sort better.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Hele nette grote overzichtelijke kringloopwinkel en uitgebreid kledingaanbod van zowel volwassenen als kinderen. Prijzen voornamelijk ook erg goed. Goed te bereiken met de auto ook. Bij de kassa nog wat onervarenheid en erg traag, maar dat zal vast beter worden naarmate de tijd verstrijkt.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Waardevol. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter