Kringloopwinkel Terre des Hommes Barneveld

Ontdek duurzame tweedehands kleding bij Terre des Hommes in Barneveld. Kwaliteit in elke maat, voor een beter milieu.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:30-15:30
Woensdag10:30-15:30
Donderdag10:30-15:30
Vrijdag10:30-15:30
Zaterdag10:30-15:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Waarom heb ik dit winkeltje niet eerder ontdekt? Hele nette winkel, voor ieder wat wils. Ik was er tijdens de uitverkoop. Prachtige laarzen gekocht en een truitje. Hele vriendelijke dames. En; zowel voor het goede doel, als goed voor het milieu, ik ben fan en kom vaker!”

Charlotte M.

“Wat een leuke winkel! De een levert hier z’n kleding in omdat je weet dat het nog een 2e kans krijgt. De ander kan voor weinig geld iets heel leuks kopen. En alle inkomsten gaan naar het goede doel: stop kinderuitbuiting! Zo maken we dat met elkaar mogelijk!”

Fenny Bruins

“Vandaag kleding gebracht, wat een super vriendelijke mensen die je daar helpen. Alles ziet er overzichtelijk en schoon uit. Je kunt er ook even gezellig zitten en praten met elkaar. Aanrader!”

Janny de Vries

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes Barneveld: De ideale plek voor duurzaam winkelen in Barneveld

Terre des Hommes Barneveld is een tweedehands kledingwinkel gelegen in het pittoreske Barneveld. Met haar deuren geopend van dinsdag tot en met zaterdag, biedt deze winkel een avontuurlijke ervaring voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Als je op zoek bent naar hoogwaardige tweedehands kleding tegen betaalbare prijzen, dan is Terre des Hommes Barneveld de plek voor jou.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Terre des Hommes Barneveld kan je terecht met kledingstukken die je niet meer draagt. Door je kleding te doneren aan de winkel, draag je bij aan een duurzame samenleving en help je ook nog eens het goede doel. Terre des Hommes Nederland heeft als missie om kinderuitbuiting wereldwijd tegen te gaan, en de opbrengst van de verkochte kleding in Barneveld draagt hier direct aan bij.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Terre des Hommes Barneveld is het belangrijk om goed te letten op de kledingkwaliteit. Hoewel de winkel een uitstekende reputatie heeft, is het altijd verstandig om de kledingstukken nauwkeurig te inspecteren voordat je ze aanschaft. Door aandacht te besteden aan kleine details zoals naden, stof en eventuele vlekken, kan je ervoor zorgen dat je alleen kwaliteitskleding mee naar huis neemt.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Terre des Hommes Barneveld kan je naast het doneren van kleding ook terecht voor het kopen van tweedehandskleding. Betaalpassen worden geaccepteerd, maar houd er rekening mee dat er alleen contant geld wordt geaccepteerd. De winkel heeft ook een rolstoelvriendelijke ingang en parking, wat het voor iedereen gemakkelijk maakt om te genieten van een leuke winkelervaring. Hou ook rekening met de openingstijden van de winkel, die te vinden zijn op de website van Terre des Hommes Barneveld.

Terre des Hommes Barneveld biedt niet alleen een geweldige winkelervaring, maar ook unieke programma’s en kortingen. De winkel is onderdeel van Terre des Hommes Nederland, een organisatie die strijdt tegen kinderuitbuiting. Door tweedehands kleding te kopen bij Terre des Hommes Barneveld, draag je direct bij aan dit nobele doel. Volg ook de Facebook-pagina van Terre des Hommes Barneveld om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke updates over duurzaam winkelen.

Ben je geïnteresseerd in andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Gelderland? Neem dan een kijkje op de overzichtspagina van kringloopwinkels in Gelderland voor meer informatie.

14 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes Barneveld”

 1. ★★★★☆

  Waarom heb ik dit winkeltje niet eerder ontdekt? Hele nette winkel, voor ieder wat wils. Ik was er tijdens de uitverkoop. Prachtige laarzen gekocht en een truitje. Hele vriendelijke dames. En; zowel voor het goede doel, als goed voor het milieu, ik ben fan en kom vaker!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Terre des Hommes Barneveld. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Wat een gezellige en mooie winkel met veel mooie kleding. Vriendelijke dames en een gezellige stamtafel waar de koffie klaar staat.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Vandaag kleding gebracht, wat een super vriendelijke mensen die je daar helpen. Alles ziet er overzichtelijk en schoon uit. Je kunt er ook even gezellig zitten en praten met elkaar. Aanrader!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Wat een leuke winkel! De een levert hier zn kleding in omdat je weet dat het nog een 2e kans krijgt. De ander kan voor weinig geld iets heel leuks kopen. En alle inkomsten gaan naar het goede doel: stop kinderuitbuiting! Zo maken we dat met elkaar mogelijk!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter