Kringloopwinkel Restore “Wullie hen’t”

Ontdek duurzaam winkelen bij Restore “Wullie hen’t” Barneveld: meubels, apparaten, muziek, speelgoed met een topbeoordeling van 4.2 sterren!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke tweedehands winkel, veel schattige beeldjes en meubels, goede prijzen. Ook regelmatig gratis af te halen spullen die buiten staan. Personeel is vriendelijk en beleefd. Er staat koffie klaar tegen een hele kleine vergoeding, en men kan tussendoor eventjes aan de gemeenschappelijke tafel gaan zitten als je eventjes na wilt denken over wat allemaal mee naar huis gaat, of gewoon eventjes wilt zitten natuurlijk. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Er zijn ook leuke gedroogde bloemen/grassen/katoentakken, welke leuk staan in die prachtige vaas die je net uit hebt gezocht. Ik kan er uren snuffelen. Ook is het goed verlicht en iedere keer dat ik er ben geweest was het schoon. Het is natuurlijk niet super opgeruimd want het blijft immers een tweedehands winkel, maar het is wel goed georganiseerd..zo staan beeldjes van hetzelfde type bij elkaar, evenals drinkglazen of keukengerei. Al met al een erg leuke tweedehands winkel”

Tirza van der Linden

“Is de unieke kringloopwinkel van Barneveld, met veel unieke producten. (de eigenaar) staat Alt jd klaar om u te helpen. Houdt van nu en dan een grap te maken. Doet ook veel dingen voor de goede doel met andere top ondernemers”

Jeffry Scherpenisse

“Een hele leuke zaak om doorheen te struinen, en zeker niet onbelangrijk hele aardige nensen”

Theo Willemse

Meer reviews lezen…

Herstel “Wullie hen’t” – Een Avontuur in Duurzaam Winkelen

Restore Wullie Hen’t Barneveld is een kringloopwinkel gevestigd in Barneveld, een prachtige stad in de provincie Gelderland. Steek je handen uit de mouwen en maak je klaar voor een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen bij deze unieke winkel. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, is het duidelijk dat veel mensen Restore Wullie Hen’t waarderen.

Wat kunnen klanten meebrengen naar de kringloopwinkel?

Bij Restore Wullie Hen’t Barneveld kunnen klanten een breed scala aan spullen meebrengen. Of je nu oude meubels, huishoudelijke apparaten, muziek, speelgoed of gereedschap hebt, dit is de plek om ze een nieuw leven te geven. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar kan ook verrassend betaalbaar zijn.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Restore Wullie Hen’t?

Bij het winkelen bij Restore Wullie Hen’t Barneveld is het belangrijk om oplettend te zijn. Omdat het aanbod voortdurend verandert, is het raadzaam om regelmatig een bezoek te brengen aan deze dynamische kringloopwinkel. Wie weet wat voor schatten je kunt vinden! Let ook op de kwaliteit van de items en controleer of ze goed functioneren voordat je ze koopt.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Restore Wullie Hen’t Barneveld is het eenvoudig om te winkelen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, en biedt een rolstoeltoegankelijke ingang voor iedereen. Het assortiment bestaat uit meubels, huishoudelijke apparaten, muziek, speelgoed en nog veel meer. De winkeloppervlakte van circa 600 m2 biedt genoeg ruimte om rond te dwalen en unieke schatten te ontdekken.

Unieke Programma’s, Kortingen en Andere Services

Naast het reguliere aanbod biedt Restore Wullie Hen’t Barneveld ook een aantal unieke programma’s, kortingen en andere services aan. Voor degenen die van lekker eten houden, is er zelfs een eetgelegenheid waar je kunt genieten van een hapje en een drankje tijdens het winkelen. Daarnaast biedt de winkel een handige ophaalservice, zodat je je gekochte items gemakkelijk thuis kunt krijgen.

Voor meer informatie over Restore Wullie Hen’t Barneveld, inclusief contactgegevens, openingstijden en andere kringloopwinkels in de provincie Gelderland, kun je terecht op Kringloopwinkels in Gelderland. Ben je specifiek op zoek naar kringloopwinkels in Barneveld, dan is de link naar Barneveld ook handig.

Kom snel langs bij Restore Wullie Hen’t Barneveld en ontdek de schatten die hier op je wachten. Geniet van duurzaam winkelen en geef gebruikte spullen een nieuw leven!

129 gedachten over “Kringloopwinkel Restore “Wullie hen’t””

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Restore “Wullie hen’t”. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Is de unieke kringloopwinkel van Barneveld, met veel unieke producten. (de eigenaar) staat Alt jd klaar om u te helpen. Houdt van nu en dan een grap te maken. Doet ook veel dingen voor de goede doel met andere top ondernemers

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Restore “Wullie hen’t”. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Restore “Wullie hen’t”. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Restore “Wullie hen’t”. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Restore “Wullie hen’t”. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Restore “Wullie hen’t”. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Restore “Wullie hen’t”. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Leuke tweedehands winkel, veel schattige beeldjes en meubels, goede prijzen. Ook regelmatig gratis af te halen spullen die buiten staan. Personeel is vriendelijk en beleefd. Er staat koffie klaar tegen een hele kleine vergoeding, en men kan tussendoor eventjes aan de gemeenschappelijke tafel gaan zitten als je eventjes na wilt denken over wat allemaal mee naar huis gaat, of gewoon eventjes wilt zitten natuurlijk. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Er zijn ook leuke gedroogde bloemen/grassen/katoentakken, welke leuk staan in die prachtige vaas die je net uit hebt gezocht. Ik kan er uren snuffelen. Ook is het goed verlicht en iedere keer dat ik er ben geweest was het schoon. Het is natuurlijk niet super opgeruimd want het blijft immers een tweedehands winkel, maar het is wel goed georganiseerd..zo staan beeldjes van hetzelfde type bij elkaar, evenals drinkglazen of keukengerei. Al met al een erg leuke tweedehands winkel

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Grote zaak met veel spullen en van alles wat. Zoekt en …. als je geluk hebt vindt je iets voor een redelijke prijs. Gratis parkeren voor de deur.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter