Kringloopwinkel Dorcas Barneveld

Ontdek duurzaam winkelen bij Dorcas Winkel Barneveld voor boeken, kleding, meubels en meer, met hoge klantwaardering in Gelderland.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:30-13:00
Donderdag09:30-16:00
Vrijdag09:30-13:00
Zaterdag09:30-16:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Leukste kringloopwinkel van Barneveld! Veel ruimtes met netjes gesorteerde spullen en ook echt een groot aanbod van verschillende dingen. Prijzen zijn zeer redelijk en ik denk zelfs wat aan de goedkope kant, in vergelijking met andere kringloopwinkels in de buurt. Personeel is ook er vriendelijk, het enige nadeel zijn misschien de beperkte openingstijden.”

Bouke Regnerus

“Leuke kringloopwinkel met interessante items. Prijzen zijn redelijk en het personeel is aardig. De lay-out is echter een beetje verwarrend”

Vvamp

“We hopen dat de deuren open zullen staan om de gezondheidsmaatregelen gerust te stellen, maar de volledige sluiting dient niemand”

Mohammed Nazih Wahib

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Barneveld: Een Duurzame Kringloopwinkel in Barneveld

Dorcas Winkel Barneveld is een kringloopwinkel te vinden in Barneveld, Gelderland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, staat deze winkel goed aangeschreven bij haar klanten. Ben je benieuwd wat je allemaal kunt vinden bij deze kringloopwinkel en hoe het winkelen daar werkt? Lees dan snel verder!

Wat kun je inbrengen bij de kringloopwinkel?

Bij Dorcas Winkel Barneveld kun je verschillende soorten tweedehands spullen brengen. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het inbrengen van goederen is een duurzame manier om van je spullen af te komen en anderen blij te maken.

Waar moet je op letten bij het winkelen in deze kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Dorcas Winkel Barneveld zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Klanten noemen in hun reviews met name de prijzen, die hier blijkbaar zeer redelijk zijn. Dit maakt het extra leuk om te shoppen en unieke vondsten te doen. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk, wat betekent dat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot het assortiment. Verder accepteert de winkel betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards, waardoor je op verschillende manieren kunt betalen.

Hoe werkt Dorcas Winkel Barneveld?

Dorcas Winkel Barneveld is geopend van woensdag tot en met zaterdag. De openingstijden variëren per dag, dus het is handig om deze vooraf te checken. Houd er rekening mee dat de winkel op maandag, dinsdag en zondag gesloten is. Bij de winkel kun je per OV komen en er is een parkeerplaats beschikbaar. Daarnaast bieden ze ook een inname-service aan, waar je je spullen kunt afgeven. Zo kunnen anderen weer genieten van items waar jij op uitgekeken bent.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het reguliere assortiment en de genoemde faciliteiten, biedt Dorcas Winkel Barneveld ook unieke programma’s en kortingen aan. Helaas worden deze niet specifiek genoemd in de verstrekte informatie. Voor de laatste updates en nieuwtjes over duurzaam tweedehands winkelen kun je de kringloopwinkel volgen op Instagram. Als onderdeel van Dorcas kun je tevens genieten van het brede aanbod van maar liefst 42 filialen verspreid over Nederland.

Dorcas Winkel Barneveld biedt dus een diverse selectie tweedehands spullen aan, met een focus op duurzaamheid. Shop bij deze kringloopwinkel en geef spullen een tweede leven. Bezoek hun pagina op kringloop-info.nl voor meer informatie over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Gelderland.

37 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Barneveld”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Barneveld. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Barneveld. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Barneveld. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Barneveld. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Dorcas Barneveld. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Leukste kringloopwinkel van Barneveld! Veel ruimtes met netjes gesorteerde spullen en ook echt een groot aanbod van verschillende dingen. Prijzen zijn zeer redelijk en ik denk zelfs wat aan de goedkope kant, in vergelijking met andere kringloopwinkels in de buurt. Personeel is ook er vriendelijk, het enige nadeel zijn misschien de beperkte openingstijden.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Barneveld. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Barneveld. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Barneveld. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter