Kraayenest Kringloop in Utrecht

Ontdek Kraayenest Kringloop in Utrecht voor tweedehands schatten: meubels, kleding, boeken en meer tegen aantrekkelijke prijzen. Een echte vondst!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag13:00-18:00
Vrijdag13:00-18:00
Zaterdag13:00-18:00
Zondag13:00-18:00

Aanbod

In het kort:

“Een beetje krap. In tijden van een pandemie is het bekend dat zelfs de grootste winkels krap kunnen zijn, maar hier zijn sommige afdelingen lastig klein, zoals de cd-hoek. Ik verloor ongeveer een uur omdat een man met een sjaal de hele tijd naar alle cd’s zat te kijken, helemaal aan het einde stopte hij de meeste van de geselecteerde weg en vertrok. Er was geen ontkomen aan, geen manier om eroverheen te springen, en elk ander plan om de platen te bereiken bracht geweld met zich mee, dus besloot ik 232 keer tot tien te tellen voordat deze egoïst vertrok.”

UsagiDewu T

“Leuke kringloopwinkel gelegen aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Het is een klein winkeltje, maar het loopt best ver door naar achteren waar ook de kleding afdeling en de meubel afdeling zich bevinden. Allemaal niet heel erg groot, maar wel de moeite waard om te bezoeken als je in de buurt bent. Er hangt hier echt leuke kleding voor een bijzonder laag prijsje. Ontzettend goed geslaagd hier, we gaan zeker eens terug!”

Francisca Uitman

“Leuke winkel en heb ook regelmatig spullen gescoord. Zeer vriendelijk personeel en supergoedkoop. Hierdoor is er elke dag wel iets nieuws te vinden. Tegenwoordig wonen wij in Drenthe waar natuurlijk ook kringloopwinkels zijn. Maar deze winkel mis ik wel. En dat hij op zondag ook open is maakt het erg aantrekkelijk om tijdens een wandeling even te kijken of er iets voor je bij is.”

Jeane Jansen Ketelaars

Meer reviews lezen…

Kraayenest Kringloop: Ontdek een Unieke Kringloopwinkel in Utrecht

Wat breng je naar Kraayenest Kringloop?

Bij Kraayenest Kringloop in Utrecht kun je terecht om gebruikte goederen een tweede leven te geven. Deze gezellige kringloopwinkel, gevestigd aan de Amsterdamsestraatweg 583, heeft dagelijks een wisselend aanbod tegen kleine prijzen. Hier verkoop je simpelweg alles wat je bij hen inlevert. Een bezoek aan Kraayenest Kringloop is dan ook een ontdekkingsreis op zich!

Waar moet je op letten bij het bezoeken van de kringloop?

Bij een bezoek aan Kraayenest Kringloop raden we je aan om aandacht te besteden aan enkele belangrijke punten. Allereerst kun je bij deze winkel ook zelf spullen inleveren. Zorg er bij voorkeur voor dat je deze schoon aanlevert. De innametijden van gebruikte goederen kun je vinden op hun website.

Het assortiment van Kraayenest Kringloop is divers en bevat onder andere boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en huishoudelijke apparaten. Met het kopen van tweedehands spullen draag je niet alleen bij aan een duurzame samenleving, maar kun je ook iets unieks vinden voor een voordelige prijs.

Hoe werkt Kraayenest Kringloop?

Kraayenest Kringloop biedt verschillende handige diensten en faciliteiten. Zo is het mogelijk om je spullen te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan de fysieke winkel waar je op je gemak kunt rondsnuffelen. Kraayenest Kringloop zorgt er zelfs voor dat je op dezelfde dag je aankopen kunt ontvangen.

Met oog voor praktisch gemak accepteert Kraayenest Kringloop diverse betaalmethoden, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards. Zo kun je jouw aankopen op de gewenste manier afrekenen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kraayenest Kringloop biedt regelmatig interessante programma’s en kortingen aan. Zo kun je via de social media kanalen, zoals Facebook, op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Daarnaast geven reviews aan dat de prijzen van Kraayenest Kringloop erg aantrekkelijk zijn. Ook het vriendelijke personeel is een pluspunt dat vaak genoemd wordt, samen met een ruim aanbod aan kleding.

Ben je op zoek naar een unieke kringloopwinkel in Utrecht? Breng dan zeker een bezoek aan Kraayenest Kringloop aan de Amsterdamsestraatweg 583. Ontdek de diversiteit aan tweedehands spullen tegen scherpe prijzen en draag bij aan een duurzame samenleving!

111 gedachten over “Kraayenest Kringloop in Utrecht”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Kraayenest . Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Kraayenest . Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Kraayenest . Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  A bit tight. In times of pandemic, it is known that even the largest stores can be cramped, but here some departments are troublesomely small, such as the CD corner. I lost about an hour because some guy in a scarf kept watching all the records, then at the very end he put most of the selected ones away and left. There was no way to get around him or jump over him, and every other plan to reach the plates involved violence, so I decided to count to ten 232 times before this selfish man left.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij Kraayenest . Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Kraayenest . Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Kraayenest . Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Wat een leuke kleine winkel vol goedkope en originele producten. Duurzaamheid en hernieuwde roulatie van allerlei huishoudelijke apparaten en spullen is hier goed te zien en te doen! Als je een kleine portemonnee hebt en toch origineel uit de hoek wilt komen dan kan je deze kleine schatkamer niet voorbijgaan!

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Great thrift store if youre shopping on a budget. They have some very nice quality clothes and often some great cheap furniture. Its always good fun and the people are really nice. Highly recommend!

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Dit is mijn lievelings kringloopwinkel! Hele lieve medewerkers, vaak leuke spulletjes en goede prijzen. Dus zelfs als je niks vindt is het altijd leuk om er langs te gaan :)

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Nice cycle, small but nice. I almost always succeed. The low prices are as befits a thrift store. Nowadays there are even thrift stores that charge the same amount for products as in normal stores. Kraayenest has a nice atmosphere.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Kraayenest . Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter